Dundika Majka számmisztika számmisztikai elemzés ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika, akit eredetileg Hornyák Hajnalka néven anyakönyveztek, nemcsak a születési dátumával (1983. 09. 20.) jelzi, hogy imádja a Nap áldásos erejét, hanem a neve által (Hajnal=fény, Hajnalka=fényecske) is.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A numerológia szerint a név számai összeadva 19-et tesznek ki. Ez a szám már önmagában is a teljességet, a legerősebb fényt képviseli. Egyes ősi definíciók szerint ez a szám a "mennyek fejedelme" elnevezést kapta. Nem csoda, hiszen az egyik legszerencsésebb szám, amely a Nap őselvét hordozza magában, így segíti elő a boldogságot, a beteljesülést, a sikert.


A 19-es szám hatása alatt élő ember hatalmas energiával, erővel rendelkezik, ezért ha ezt tudatosan használja, képes győzedelmeskedni minden baj felett. Amennyiben nem kíséri figyelemmel önmagát, akkor csak mások sütkéreznek a fényében, míg saját feje fölé állandóan "napernyőt" tart. Dundikának azonban ettől sosem kell félnie. Ő serényen igyekszik kivenni a neki járót az élet napos-habos oldalából. Nem is csoda, hiszen aki 1983. 09. 20-án látta meg az ég kékjét, az képes kitörni a szürkeségből, és eljutni a csillagokig. És ezért meg is tesz mindent. Még akkor is, ha éppen más lenne az életfeladata. Nem tagadja meg magától azt, amire született, csak éppen úgy gondolja, hogy még van idő a lelkiekkel foglalkozni, előbb az anyagi világ savát-borsát, szirupos oldalát akarja megismerni. Majd ha ezzel telítődik, akkor ráér más jellegű dolgokkal foglalkozni.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!







Sajnos a személyes születési nap száma, a kettes gátolja abban, hogy felismerje az igazi szellemi értékeket. Igaz, a kettesnek köszönheti, hogy rendkívül jó anya lesz belőle, és legkevesebb három gyermek szaladgál majd körülötte.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!



A számháló első harmada teljesen telített, ami arra utal, hogy a szülött anyagi téren sikeres lesz. Az egészben csak az a hiba, hogy ott van a pirossal jelölt egyes, ami a személyes születési évének számát jelzi. A zöld színnel jelölt ötös pedig az életút száma. Ez a kettő együtt lehetne akár nagyon jó párosítás is, főleg, ha nem az lenne a feladata, hogy ismerje fel a valódi szellemi értékeit, és azokat gyarapítsa. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a testi/fizikai adottságokat dobja sutba, hiszen a kettő nem gátolja egymást.


Dundika születési dátuma azt sugallja, hogy amennyiben egy komoly képzettségre (főiskola, egyetem) tenne szert, idős korában nagyon értékes gyöngyszemekkel tudná megörvendeztetni a környezetét.

A számháló bal alsó keretéből átlósan felfelé növekvő számok emelkedő eredményekről beszélnek. Csupán a szülöttön múlik, hogy ezt a szerencsés helyzetet mire használja fel.

Születésnapjának ünneplésével átlépett a kettes személyes évébe, ami eredetileg is az anyaságról szól. Az utána következő év még nem rejt veszélyeket, de a 2013. szeptember 20. és a 2014-es születésnapja közötti időszak sajnos nagyon sok feszültséget hozhat. Ezt azonban a megfelelő előrelátással meg lehet (sőt, meg is kellene) előzni.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.