Duplájára hízott a kedvenc filmünk hősnője

diéta fogyás Martine McCutcheon Igazából szerelem hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Renée Zellweger egy szerep kedvéért hízott jó néhány kilót, addig Martine McCutcheon angol színésznő ruhamérete azért nőtt több számot, mert így jobban érzi magát.
a róla készült képeket itt megnézheted!

"Nem akarom, hogy folyton azzal nyaggassanak, hogy egészségtelenül élek és túlsúlyos vagyok, de annak sem örülnék, ha azért lennék téma, mert a testem szörnyen sovány. Sosem viselkedtem úgy, mint egy szupermodell, mert vagyok, aki vagyok. Vonzónak érzem a külsőmet, kihozom magamból a legtöbbet, és az én testem legalább valódi!"


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Martine itt még sokkal karcsúbb (2004)


2007-ben Martine nagyon elégedett volt az alakjával. "Most jól érzem magam a bőrömben. Szeretnék nyolcas méretű lenni (az angol 8-as nálunk S-es méretet jelent), de akkor az egész életem a kilókkal való küzdésről szólna. Már megalkudtam magammal, a méretem 12-es (L-es), és élvezem az életet!" - vallotta őszintén a színésznő.


Az utóbbi években a sztár a filmek helyett az írásban teljesedik ki, boldog és magabiztos fellépésének köszönhetően pedig az egyik legnagyobb joghurtkampány arca lett 2010 januárjában.

Tipp! ValóVilág szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.