Míg Renée Zellweger egy szerep kedvéért hízott jó néhány kilót, addig Martine McCutcheon angol színésznő ruhamérete azért nőtt több számot, mert így jobban érzi magát.


Az Igazából szerelem bájos titkárnője, Martine McCutcheon a filmben sem volt nádszálvékony, de nőies, formás alakja a moziban Hugh Grant tetszését azért elnyerte. Nyolc évvel a sikerfilm forgatása után Martine igencsak megasszonyosodott - a róla készült képeket itt megnézheted!

Az év elején a súlyproblémákkal küzdő színésznő a következőket nyilatkozta: "Nem akarom, hogy folyton azzal nyaggassanak, hogy egészségtelenül élek és túlsúlyos vagyok, de annak sem örülnék, ha azért lennék téma, mert a testem szörnyen sovány. Sosem viselkedtem úgy, mint egy szupermodell, mert vagyok, aki vagyok. Vonzónak érzem a külsőmet, kihozom magamból a legtöbbet, és az én testem legalább valódi!"


Forrás: AFP
Martine itt még sokkal karcsúbb (2004)


2007-ben Martine nagyon elégedett volt az alakjával. "Most jól érzem magam a bőrömben. Szeretnék nyolcas méretű lenni (az angol 8-as nálunk S-es méretet jelent), de akkor az egész életem a kilókkal való küzdésről szólna. Már megalkudtam magammal, a méretem 12-es (L-es), és élvezem az életet!" - vallotta őszintén a színésznő.


Az utóbbi években a sztár a filmek helyett az írásban teljesedik ki, boldog és magabiztos fellépésének köszönhetően pedig az egyik legnagyobb joghurtkampány arca lett 2010 januárjában.
VV5: Két lánnyal is megcsalta Veronikát a kubaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111116-valovilag-5-cristofel-megcsalta-veronikat.html 5 házi módszer a megfázás kezelésérehttp://www.life.hu/tested-lelked/20111115-5-hazi-modszer-a-megfazas-kezelesere.html Hol jó betegnek lenni? Mondd meg te!http://www.life.hu/tested-lelked/20111115-hazipatika-ev-korhaza-szavazas-hol-jo-betegnek-lenni-mondd-meg.html Gratulálunk a fogyáshoz, Mariah!http://www.life.hu/tested-lelked/20111109-mariah-carey-vegre-lefogyott-a-szules-utan.html Így alakultak át a sztárok - diéta előtt és utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111111-igy-alakultak-at-a-sztarok-dieta-elott-es-utan.html A fitneszguru, aki átformálta Hollywoodothttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111107-tracy-anderson-afitnessguru-aki-atformalta-hollywoodot.html Szorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.html Próbáld ki az új, 5 faktor diétát - Tényleg működik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110829-probald-ki-az-uj-5-faktor-dietat-tenyleg-mukodik.html A férfiak sem szeretik a testüket?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-a-ferfiak-sem-szeretik-a-testuket.html