Keira Knightley Kelly Brook Katalin hercegnő Kate Beckinsale Megan Fox Gwyneth Paltrow Angelina Jolie álomnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian fel tudunk sorolni pár világhírű nőt, akik ezért vagy azért, de gyönyörűek. Vajon milyen lenne a legszebb nőkből gyúrt álomnő?

Tipp! Lady Gaga borzasztóan néz ki legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)

Nemrég egy számítógépes program segítségével megalkották a tökéletes szépségű celebet, aki a legszebb nők vonásaiból lett összegyúrva. A végeredmény azonban egyáltalán nem meggyőző - az "összegyúráshoz" használt hírességek egytől egyig sokkal szebbek, mint Miss Tökéletes.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



feelunique.com
feelunique.com

Az álomnő a hosszú, barna fürtjeit Katalin hercegnőtől (7) "örökölte", a barna szemeket pedig Cheryl Cole (1) énekesnőtől "kapta". Az arccsontja Keira Knightley (4) színésznőé, az álla pedig Gwyneth Paltrow-é (8). A hölgy a legszebb szemöldököt Megan Foxtól (6), a Transformers szexi sztárjától érdemelte ki, az orrát pedig Kate Beckinsale-től (5) csente el. Az ajkait ki máséról mintázhatták volna, mint Angelina Jolie-éról (2), a formás dekoltázs peddig épp olyan lett, mint a tévés Kelly Brooké (3). A nemlétező celebhölgy azonban cseppet sem egyedi - bátran kimondhatjuk: ismét bebizonyosodott, hogy az embert az apró tökéletlenségek teszik széppé és különlegessé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.