Ozzy Osbourne zenésztársánál, a Black Sabbath gitárosánál, Tony Iomminál nemrég rákot diagnosztizáltak.


Tony Iomminál limfómát diagnosztizáltak, a rák a nyirokrendszerét támadta meg. A férfi hamarosan megkezdi a gyógyulást segítő kezeléseket. A zenésztársai arra kérik a rajongókat, hogy küldjenek Tony-nak rengeteg pozitív gondolatot, energiát, hogy a hatvanhárom éves zenész leküzdhesse a kórt.


A csapat már sok mindent megélt - harminchárom éve zenélnek együtt. "Iommi és az orvosok most azon vannak, hogy összeállítsák a legmegfelelőbb kezelést a mielőbbi gyógyulás és a felépülés érdekében" - közölte a banda. Iommi és a Black Sabbath többi tagja, Ozzy Osbourne, Geezer Butler és Bill Ward tavaly bejelentették, hogy még egyszer összeállnak egy kis zenélésre. Los Angelesben Rick Rubin producer segítségével már megkezdték az új album készítését, mely állítólag ősszel jelenik meg.

Az angol heavy metal együttes 1969-ben lépett fel először, népszerűsége pedig hatalmas az indulása óta. A banda egyik tagja, Ronnie James Dio 2010-ben hunyt el rákban.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Vérfürdőt rendezett szállodai szobájában Lady Gaga?http://www.life.hu/tested-lelked/20120105-lady-gaga-verfurdoje.html Ragyogó mosoly? - 7 tény a fogfehérítésrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120105-ragyogo-mosoly-7-teny-a-fogfeheritesrol.html Megmutatta a cicijét a világhírű énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120106-megmutatta-cicijet-a-vilaghiru-enekes-steven-tyler.html Nincs ideje megunni a pasikat a VV4 sztárjánakhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120106-nadai-aniko-a-vv4-szereploje-szammisztikai-elemzes.html Összejön a VV5 és az X-Faktor sztárja?http://www.life.hu/tested-lelked/20120106-valovilag5-vv-kinga-belezugott-vastag-csababa.html Sajog minden porcikád? Lazítsd el magad!http://www.life.hu/tested-lelked/20120103-sajog-minden-porcikad-lazitsd-el-magad.html