Természetes ápolás a bőrnek - Nivea Pure and Natural

PR cikk Nivea krém szépségápolás természetesség kozmetikai cikk bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

A NIVEA, 100 éves bőrápolási szakértelmével jól tudja, hogy a természetes szépség a természetből táplálkozik. A Pure & Natural termékcsalád minden tagja 95%-ban természetes összetevőket tartalmaz és paraben-, szilikon-, színezőanyag-, valamint ásványolajmentes. A termékcsalád minden tagjában megtalálható a rendkívül értékes, E-vitaminban gazdag bio argánolaj, mely természetes antioxidánsként védi a bőrt. Az argánolaj - akárcsak a Pure & Natural termékekhez felhasznált összes többi növényi alapanyag - ökológiai gazdálkodásból származik.

Forrás: Nivea
Forrás: Nivea

A NIVEA Pure & Natural arcápoló termékcsaládban az argánolajat más organikus összetevőkkel kombináltuk, hogy az arcápolás igazán természetes legyen.

Bogáncskivonat: serkenti a kollagéntermelést

A bogáncskivonat magas arctiin-koncentrációjának köszönhetően kiváló öregedésgátló hatással bír, serkenti a kollagéntermelést, ezáltal erősíti a bőr kötőszövetét. Hatóanyagának köszönhetően a bőr rugalmassága jelentősen javulhat, miközben a ráncok kisimulhatnak.

Aloé Vera - véd a bőr kiszáradása ellen

Az Aloé Vera leveleiből kinyert rostanyag vitaminokban, ásványi sókban, aminosavakban és enzimekben gazdag. A bőrön alkalmazva hidratáló hatással bír, és segíti a sejtek regenerálódását. A növény legendás gyógyító ereje többek között az emberi bőrrel szinte megegyező pH-értékének köszönhető.

Forrás: Nivea
Forrás: Nivea

Kamilla - nyugtató hatás, és hatékony védelem a bőrirritáció ellen

A kamillában található flavonoidok és esszenciális olajak megnyugtatják a bőrt, és védelmet biztosítanak az olyan bőrirritációs jelenségekkel szemben, mint a kipirosodás. A kamilla antioxidáns hatása révén természetes védelmet nyújt a szabadgyökök ellen.

Jojobaolaj - viasz, ami hidratál

A jojobaolaj valójában nem is olaj, hanem folyékony viasz, amelynek bőrvédő és hidratáló hatása jól ismert. Magas ásványianyag-koncentrációjának és természetes tápanyagtartalmának köszönhetően bársonyossá varázsolja a bőrt.

ÚJDONSÁG!

A NIVEA Visage Pure & Natural Éjszakai Krém bio argánolajat és aloé verát tartalmazó formulájával éjjel is megőrizhetjük bőrünk puhaságát és simaságát. Testünk leginkább éjszaka regenerálódik., Miközben mi alszunk, bőrünk keményen küzd a nap során minket ért belső és külső hatásokkal szemben. Ilyenkor nő a bőr vérellátása, ami azt jelenti, hogy még hatékonyabban tudja befogadni a bőrápoló termékekben megtalálható jótékony anyagokat. Éppen ezért a Beiersdorf bőrápolási szakértői kifejlesztették az új NIVEA Visage Pure & Natural Éjszakai Krémet, amely megfelelő ápolást biztosít a bőrnek az éjszaka folyamán.

Forrás: Nivea
Forrás: Nivea

Így a NIVEA Pure & Natural bőrápoló termékcsalád segítségével bőrünket a természet hidratáló, ápoló erejével kényeztethetjük akár már éjjel és nappal is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.