Megunta a telt idomokat? Látványosan sokat fogyott Adele

hízás énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mesés hangú énekesnő, Adele megunta a testsúlyát ért kritikákat, és életmódot váltott. Az eredmény már most szembetűnő!

Amikor néhány hete a divatguru, Karl Lagerfeld kövérnek nevezte a zseniális hangú brit énekesnőt, mindenki felháborodott a tervező epés megjegyzésén. Adele-t addig nem igazán zavarták a kritikák, igyekezett önmagát elfogadni a pluszkilóival együtt is. "Sosem akartam úgy kinézni, mint egy címlaplány. Én a nők többségét képviselem, és erre nagyon büszke vagyok" - reagált akkor a vádakra Adele. Nemrég azonban mégis látványos fogyásnak indult a világsztár, mi pedig utánajártunk, hogyan sikerült megszabadulnia a felesleges kilók egy részétől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A huszonhárom éves énekesnőnek tavaly voltak egészségügyi gondjai, így mostanra abbahagyta a dohányzást. Ráadásul az őrült fogyókúrák és diéták helyett áttért az egészséges életmódra is. Adele hetente kétszer személyi edzőhöz jár, és szűkös időbeosztásában a pilatesórák is helyet kaptak. "Adele-nek rengeteg fölös energiája lett, amióta nem dohányzik. Mindenképp egészségesebben szeretne élni, most pedig már nagyon jó úton jár" - vallotta egy bennfentes a The Sun című lapnak.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.