Rászánta magát: kés alá fekszik Gombos Edina

operáció szemműtét Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemműtétre vállalkozott Gombos Edina, mert a látása nagyon sokat romlott az utóbbi időben.

"Már mínusz öt dioptriás a szemem. A folyamatos számítógépes munka és a tévéstúdió erős lámpái sem tettek jót, emiatt vált esedékessé a lézeres operáció. A kontaktlencsétől eltiltottak az orvosok, ugyanis a túlhordások miatt oxigénhiányos állapot lépett fel a szememben, egyes területeken, pontokon már nem is látok. Sajnos emiatt lencsét csak ritkán hordhatok, ilyenkor pedig bevörösödik, begyullad a szemem, ami nagyon kellemetlen érzés. A szemüveggel is problémáim vannak, sok helyzetben nagyon nem komfortos a viselése. Például túrázáskor, úszáskor" - vallotta Gombos Edina, a TV2 Aktívjának műsorvezetője.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

"Korábban elsősorban az tartott vissza az operációtól, hogy féltem tőle. Annak a gondolata is zavart, hogy egy újabb szülésnél esetleg már csak császározás jöhetne szóba, a következő babát nem hozhatnám világra természetes úton. A nagy erőlködés miatt ugyanis kis százalékban előfordulhat retinaleválás a kismamáknál. Az orvosok viszont megnyugtattak, hogy ettől nem kell tartanom, főleg úgy, hogy nem is mostanában tervezzük a gyerekvállalást" - idézi Edinát a Stop.hu.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit is! Kattints a galériáért!



Mostohatestvére jegyezte el Whitney Houston lányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120319-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristinat-eljegyezte-mostohatestvere.htmlMegunta a telt idomokat? Látványosan sokat fogyott Adelehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120320-megunta-a-telt-idomokat-latvanyosan-sokat-fogyott-adele.htmlMegsérült a popkirálynőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120313-megserult-a-popkiralyno-madonna.htmlRégen láttuk - Így néz ki mostanában Samantha Foxhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120302-regen-lattuk-igy-nez-ki-mostanaban-samantha-fox.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.