plasztikai beavatkozás Gregor Bernadett ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett a sport és az egészséges ét­kezés mellett a tűtől sem riad vissza.

Hazánk egyik legszebb színésznője nemrég elárulta irigyelt szépségének titkát. Bernadett elmondta, hogy az edzés, az arcápoló kozmetikumok és a helyes étrend mellett a plasztikai sebész tűjének köszönheti frissességét. "Úgy érzem, ha elhagynám magam, nem foglalkoznék a külsőmmel, akkor a közönséget hagynám cserben. Szeretném megtisztelni őket azzal, hogy a legjobb formámat hozom. Persze nem csak értük, magamért is csinálom" - árulta el a színésznő a Blikknek.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Kedvezményes áron kapom ezeket a kezeléseket. Ha a teljes árát kellene kifizetnem, akkor is ugyanott vagyok, mint azok a családok, akik cigarettára, alkoholra vagy egyéb más haszoncikkekre költik a pénzüket. Tűvel töltik fel az arcomat és a számat. Nem fáj, de kellemetlen érzés. A szépségért azonban meg kell szenvedni. Ez nem olyan, mint a botox, annál sokkal modernebb, nem bénítja le az izmokat. Nemcsak a sebésznél, az edzőteremben is rengeteget kínlódok, hogy tartsam az alakom, és egy-egy szerep előtt diétázom is. Nem szeretnék 'műnő' lenni, de ettől szerintem nem is leszek az. Az ajkam nem lesz nagyobb, csak dúsabb" - árulta el titkát Gregor Bernadett. A színésznő már egy éve látogatja az orvosi rendelőt. "A nagyobbik fiam születése után jöttem rá, hogy dekoratív nőnek látnak. Jólesik, és mindent meg is teszek azért, hogy ez így maradjon, ameddig lehet" - tette hozzá a fekete démon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.