Hol van már az a csúnyácska kislány! Iszonyúan dögös csaj lett Kelly Osbourne - Fotó

Kelly Osbourne fogyás étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne eszméletlenül jól néz ki, pedig néhány évvel ezelőtt biztosan nem gondoltuk volna, hogy mára ilyen bombanő lesz belőle.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!


"Szeretem a testem" - vallja Kelly Osbourne, akin jól látszik, hogy most teljesen elégedett önmagával. Ez persze nem is csoda, hiszen a sztárcsemete fantasztikus formában van. A celeblány nemrég elmesélte, mitől is ilyen magabiztos. "Szerintem nálam mindenki menőbb és trendibb ezen a világon. De én így is szeretem magamat, és nem akarok menő lenni. Remekül vagyok, és ez azért van, mert maximálisan elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok."

Fotó: Glamour
Fotó: Glamour

"Az a jó a világban, hogy mindenki teljesen különböző. Nem vagyunk egyformák" - tette hozzá Kelly, aki vallja, hogy a nőknek meg kellene békélniük önmagukkal ahelyett, hogy a trendeknek és az aktuális ideáloknak próbálnak megfelelni. "Nem ismerjük fel a saját szépségünket, mert lefoglal bennünket az, hogy folyton másokhoz hasonlítgatjuk magunkat. Nem lehet mindenki Gisele Bundchen vagy Beyoncé. Nem is hinnénk, de ők is rengeteget kételkednek önmagukban. Látom, milyen nyomás van az olyan barátnőimen, mint Kim Kardashian és Kate Moss. Ilyen áron én sosem szeretnék a legszebb lenni. Most sem érzem magam soványnak. De az igaz, hogy nagyon sok munkám van abban, hogy így nézek ki, most pedig már nagyon is kedvelem azt, aki lettem" - vallotta őszintén a világsztár.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.