Emlékszel még? Mark Wahlberg ebben az alsónadrágban hódította meg a női szíveket

Mark Wahlberg alsónadrág testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonegy éve Mark Wahlberg a Calvin Klein alsónadrágok reklámjaival hódította meg a nők millióit. A színész azóta sem vesztett sármjából, a teste pedig még mindig igazán figyelemreméltó.

A negyvenegy éves, nős, négygyermekes édesapa kirobbanó formában van. Szüksége is van a jó kondira és az erőnlétre, mert legújabb filmjében a színész ismét megmutatja kidolgozott testét és persze alsónadrágját is. A sztár jelenleg a "Pain and Gain" című filmet forgatja Miamiban, a mozit várhatóan jövőre mutatják be. A filmben Wahlberg egy testépítőt alakít, aki piszkos ügyekbe keveredik. A forgatáson készült figyelemreméltó képeket itt nézheted meg.

Calvin Klein
Calvin Klein

A film miatt kellett Marknak ismét formába lendülnie, ehhez pedig jópár hónapja intenzíven edz a színész. Mr.Wahlberg korábban arról nyilatkozott, hogy az emberek a mai napig nem felejtik a Boogie Nights-beli alakítását. "Ez számomra olyan rémisztő. Az emberek még mindig megőrülnek a méreteimért" - vallotta a sztár.

Mark egyébként nem csak mostanában lett az edzés megszállottja: Az 1990-es évek elején készített egy testépítőfilmet is The Marky Mark Workout: Fitness, Form, Focus címmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.