gyermekvállalás énekes-színésznő párkapcsolat családalapítás Kucsera Gábor Sári Évi sportoló olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi legalább egy, Kucsera Gábor pedig két gyermeket szeretne. A pár ezenkívül minden másban egyetért közös jövőjüket illetően. Együtt, de jegygyűrű nélkül szeretnének megöregedni.




Forrás: sarievi.hu
Forrás: sarievi.hu


"Nagyon szeretnék majd babát" - kezdte Évi. "Egy évig még a munkámra akarok koncentrálni, illetve Gábor jövője is kérdéses a közelgő londoni olimpia miatt. Pontos terveink tehát még nincsenek, de az biztos, hogy közös családot képzelünk el. Sokszor beszélgetünk a gyermekvállalásról, de még mindig nem tudtunk megegyezni, ugyanis én egy kislányt szeretnék, ő pedig egy kisfiút kezdetnek és utána még többet" - nevetett Évi, majd hozzátette, talán az lenne a legjobb, ha ikerpárral ajándékozná meg Gábort. Apró kérdésekben még nem teljes ugyan az egyet­értés, de kapcsolatukat tekintve azonosak az elképzeléseik.

"Nem tervezünk esküvőt, mivel nagyon jól érezzük magunkat együtt így is, és attól nem szeretnénk jobban egymást, ha lenne róla papírunk. Olyan sok rossz példát láttunk a környezetünkben, hogy mindketten úgy gondoljuk, nem hiányzik az életünkből ez a formalitás. Nem tudom, mi lehet ennek a pszichológiája, de több olyan ismerősöm is van, aki boldog és harmonikus kapcsolatban élt mindaddig, amíg össze nem házasodtak, aztán meg rövid időn belül szétváltak az útjaik. Nem szeretném, ha velünk is ez történne, mert úgy érzem, hogy megtaláltam a párom" - mondta Évi a Borsnak.

Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.