Íme a tökéletes bikinialak - Cheryl Cole-ból, Jessica Ennisből, Kate Middletonból összegyúrva

Pippa Middleton szexi Kate Middleton tökéletesség szépség Cheryl Cole bikinialak alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik tökéletes alakú nő, aki úgy fest bikiniben is, mint az álom? Talán! De a hibátlan beachbabyt a legirigyeltebb, ismert szépségekből is össze lehet "gyúrni"...

Sophiát, a tökéletes fürdőruhamodellt egy brit magazin keltette életre, természetesen a számítógépes technika segítségével. A "hölgy" azonban mégsem teljesen a fantázia szülötte, hibátlan tagjait a legismertebb és legnépszerűbb brit szépségek dobták össze.

Thinkstock
Thinkstock

Cheryl Cole karja

Cheryl Cole csalfa focista férjétől való szakítása előtt is legalább olyan népszerű volt csodás alakja, mint hangja miatt. Az énekesnő azonban amióta elvált, még karcsúbb és izmosabb, mint előtte. A brit X-Faktor zsűritagja, ahogy egy énekestől el is várható, rengeteget táncol és edz, hogy a színpadon is megállja a helyét. Cheryl a nőies tréningek helyett azonban az egészen extrém testmozgásokat részesíti előnyben. Többek között végigcsinálta a brit hadsereg Afganisztánba készülő katonáinak edzéstervét is, de szélcsatornában is kerékpározik, igen, széllel szemben... A Girls Aloud énekesnője Afrika legmagasabb csúcsát, a Kilimandzsárót is meghódította már, csoda, hogy csak úgy dagad a bicepsze - a büszkeségtől?!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cheryl Cole


Michelle Keegan keble

Michelle Keegan hazánkban egyelőre még nem túl ismert, de el kell ismerjük, tökéletes alkata miatt meg kell jegyeznünk a nevét. A színésznő jelenleg a Coronation Street című sorozatban domborít, méghozzá szép kerek keblét. A brit sztár nemcsak a géneknek köszönheti, hogy bombaformában van, hanem a kőkemény boot camp edzéseknek! A boot camp egy különleges szabadtéri, csapatban végzett edzés, ami állóképességet követel, ugyanakkor felturbózza az izmaidat! Lásd Michelle Keegant...

AFP
AFP

Jessica Ennis sportoló

Jessica Ennis hasa

Kinek lehetne szebb, izmosabb hasa, mint egy hétpróbás atlétának? Jessica Ennisnek "könnyű" tökéletesnek lennie, hiszen nem egy sportot űz főállásban, hanem hetet. Az atlétanő ugyanis sikeres sík- és gátfutásban, magas- és távolugrásban, súlylökésben és gerelyhajításban is, hétpróbában pedig Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes. Természetes, hogy nemcsak a hasa, hanem az egész teste gyönyörű.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pippa Middleton


Pippa Middleton feneke

Vilmos herceg és Kate Middleton pazar esküvője után, az ifjú házasok első csókja után a hercegné húgának hibátlan hátsója kapta a legnagyobb figyelmet. A 28 éves Pippa keményen meg is dolgozik azért, hogy a feneke izmos és kerek legyen, rendszeres pilates-edzésekkel tartja karban a popsiját. Emellett pedig a szabadidősportokat sem veti meg, úszik, fut, síel és teniszezik, amelyek mind-mind kiváló hatással vannak nőies vonalaira.

AFP
AFP

Kate Middleton lába

A cambridge-i hercegné világszerte ismert és népszerű visszafogott, elegáns, mégis egyéni öltözködése miatt. Kate Middletont azonban nemcsak ruhái, hanem szuper alakja miatt is csodáljuk, a kiskosztümök mellett ugyanis bikiniben is jól mutat. Vilmos herceg felesége hibátlan lábával lépdelt be a köztudatba, csodás lábát azonban nem csodaszerek vagy híres személyi edző formázta tökéletesre. A hercegné ugyanis a mindennapos otthoni tréning híve, szerinte a térdhajlító gyakorlatok formálják legjobban a kényes végtagot. Emellett persze amikor csak tud, időt szakít egy kis kocogásra is.

Férjhez megy a szépséges magyar modell?http://www.life.hu/tested-lelked/20120806-tv2-mokka-dukai-regina-modell-es-szerelme-feczesin-robert-focista.htmlLátványosan megöregedett az egykori sármőrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-don-johnson-szinesz-a-miami-vice-sztarja-latvanyosan-oregedett.htmlSokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpiánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-olimpia-london-vizilabda-mellbimbo-villantas-es-ruha-letepes-a.html10 gyors segítség érzelmi vészhelyzetekhezhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-10-segitseg-erzelmi-veszhelyzetekhez.htmlA csontja lassan átlyukasztja a bőrét - Fotón az ijesztően soványra fogyott a tinisztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-miley-cyrus-enekesno-teste-nagyon-sovany-es-vekony-lett-a.htmlEgészséges vagy? A körmödre van írva, így olvass a jelekbőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-egeszseges-vagy-a-kormodre-van-irva-igy-olvass-a-jelekbol.html3 kiegészítő, ami nem hiányozhat a ruhatáradbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-taska-kendo-karora-3-trendi-es-meno-kiegeszito-es.htmlIlyen a tökéletes bikinialak - Fotón a parányi fürdőruhában pózoló Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-rubint-reka-schobert-norbert-felesege-kicsi-bikini-van-rajta-foto.htmlNem szégyenlős a 24 éves sportolónő - Bugyit cserélt több millió ember előtthttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-olimpia-london-tobb-millio-ember-elott-cserelt-bugyit-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.