Vérfertőző kapcsolatban él saját bátyjával Whitney Houston lánya

2012.09.01. 8:06

Egyre komolyabb a tragikus sorsú énekesnő, Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina és mostohabátyja, Nick Gordon szerelme.

A fiatalok már hónapokkal ezelőtt eljegyezték egymást, a napokban azonban Nick egy csodás, új gyűrűvel lepte meg a kedvesét. Egyre komolyabb köztük a kapcsolat, a tavaszi eljegyzés óta is dúl közöttük a szerelem.

www.twitter.com

A két fiatal kapcsolatát egyáltalán nem nézi jó szemmel a család - Whitney édesanyja egyenesen vérfertőzésről beszél. A fiatalokat azonban nem érdeklik az aggályok, jól érzik magukat együtt, és már a babavállaláson gondolkoznak. Whitney egyébként állítólag nem tudott a gyerekek kapcsolatáról.

 

Beismerte homoszexualitását a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-megasztar-1-mujahid-zoli-enekes-bevallotta-hogy-meleg.html Agyonszolizta magát a világsztár - Rá se lehet ismerni a megöregedett arcárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-al-pacino-szinesz-tul-sokat-jar-szolariumba.html 100 kilósan ment szülni az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-varga-feri-es-balassy-betti-magyar-popduo-egyutt-fogyokurazik-18.html VV Éva elárulta féltett titkát - Édesapja verte őt és édesanyjáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120827-valo-vilag-vv-bako-eva-kiakadt-es-vilagga-kurtolte-hogy.html
Whitney HoustonBobbi Kristinaeljegyzésvérfertőzésbotrányostestvérekhalálesetpárkapcsolat