Csontsoványra fogyott a gyönyörű színésznő - Vajon mi áll a háttérben?

diéta fogyás Jennifer Connelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A róla készült legújabb fotókon döbbenetesen sovány Jennifer Connelly.

Jennifer Connelly színésznő sosem volt az a húsos fajta, a napokban azonban szinte sokkolta a rajongókat. A világsztárt futás közben kapták lencsevégre, a feszes nadrágban pedig jól látszik, hogy szinte csont és bőr a szép színésznő. A róla készült legfrissebb, sokkoló fotókat itt nézheted meg.

A negyvenegy éves színésznő lábai olyan vékonyak, mint egy kisgyereknek, arca beesett, karjai pedig inasak lettek. Könnyen lehet, hogy a fekete szépség túlzásba viszi a futást, mellette pedig drasztikusan diétázik. Vajon Jen férje, a szintén színész Paul Bettany miért nem állítja le a kissé túlpörgött, kétgyermekes édesanyát?

Íme Jennifer legutóbbi filmjének előzetese, ahol még csinosan karcsú volt a sztár:

Szeptemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120827-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-szeptemberi-horoszkop.htmlSors Tamás aranyérmet nyert Londonban!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20120831-sors-tamas-paralimpikon-uszo-aranyermet-nyert-pillangouszasban-a-2012es-londoni.htmlIsmert művészekkel is kavart a Megasztár meleg énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120830-mujahid-zoli-a-megasztar-1-homoszexualis-enekese-ismert-muvesszel-jart.htmlSzakítása után megvált hajától is a szívtipróhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120827-john-mayer-amerikai-zenesz-es-dalszovegiro-rovidre-vagatta-hosszu-gondor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.