Botrány a brit királyi házban - Egyetlen bugyiban fotózták le Katalin hercegnőt

Katalin hercegnő topless brit királyi család Vilmos herceg bikini nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrány viharfelhői közelítenek a brit királyi család felé: Katalin hercegnőt félmeztelenül kapták lencsevégre.

A fotók, amiket a francia Closer magazin címlapon hozott le, akkor készültek, amikor Vilmos és felesége pár hete Provence-ban nyaralt. A képek nem élesek, de egyértelmű, hogy Katalin és Vilmos van rajtuk fürdőzés közben. A lap négyoldalas összeállítást közölt a párról, Katalin több képen is egyetlen bugyiban látható. Olyan fotó is készült, amelyen férjével egymást kenegetik naptejjel. A cenzúrázatlan képeket ide kattintva nézheted meg!

A hercegi párt nagy szomorúsággal tölti el, hogy megsértették magánéletüket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézd meg, hogyan fest Katalin és más hírességek meztelenül!

Botrány a brit királyi házban - Egyetlen bugyiban fotózták le Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120914-felmeztelen-fotokon-katalin-hercegno-botrany-a-brit-kiralyi-hazban.htmlBiztosan bővül a család! Katalin hercegnő egyértelmű célzást tett a terhességrehttp://www.life.hu/legykepben/20120913-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-terhes-mert-pezsgo-helyett-vizzel.htmlKatalin bejelentésére vár Angliahttp://www.life.hu/legykepben/20120901-masodik-naszutra-megy-katalin-hercegno-es-vilmos-brit-herceg.htmlEgyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-kate-middleton-labfejen-tyukszemek-butykok-es-elszinezodott-kormok-vannak-.htmlElőkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.htmlÍme Katalin hercegnő szexi unokatestvére!http://www.life.hu/life/galeria/20120815-katrina-darling-katalin-hercegno-szexi-unokatestvere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.