Vele bármikor randiznánk - Íme a Trónok harca jóképű sztárja

LifeNight Richard Madden Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Richard Madden kétségkívül a Trónok harca című sorozat egyik legszexibb férfiúja.

A sztár szíve már sajnos foglalt, mert tavaly óta Jenna-Louise Coleman színésznő a kedvese. Ennek ellenére mi imádjuk a sorozatot, különösen Richard igéző tekintetét és férfias arcélét. Ha pedig ő nem lenne elég, másik kedvencünk, Kit Harington is szerepel az izgalmas sorozatban. Van kikben gyönyörködni, az már biztos!

Szexi fehérneműben pózol a gyönyörű angol modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121008-rosie-huntingtonwhiteley-modell-es-szineszno-szexi-fehernemuben-pozolt.htmlDivatbotrányok: Tom Ford, a szexista gentleman (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121005-divatbotranyok-tom-ford-a-szexista-gentleman.htmlUltraszexi fürdőruhába bújt az egykori örömlány - Hatalmasat változott az utóbbi évekbenhttp://www.life.hu/szepulj/20121005-ultraszexi-furdoruhaba-bujt-az-egykor-botranyos-eletu-oromlany-zahia-dehar.htmlPizsamát húzott a világsztár - Ez szexi lenne?http://www.life.hu/szorakozz/20120918-pizsamaban-pozol-gary-barlow-enekes.htmlÉszvesztően szexis, és még csak 22 éves: ő Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szorakozz/20120918-eszvesztoen-szexis-es-meg-csak-22-eves-o-liam-hemsworth.htmlŐ a leghajlékonyabb Bond-lány - Nézd meg a szexi videót a szép színésznőrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120919-olga-kurylenko-a-leghajlekonyabb-bondlany-nezd-meg-a-szexi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.