Döbbenet! Kislányokat és halottakat is molesztált a néhai sztár

Anglia megerőszakolás pedofil molesztálás Jimmy Savile beteg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit rémnek is nevezett Jimmy Savile ellen posztumusz nyomozás indult, ugyanis egy róla szóló dokumentumfilm rávilágított arra, hogy a brit közszolgálati csatorna néhai sztárja beteg gyermekeket és halottakat is molesztált - írja a Blikk.

A tavaly, 84 éves korában elhunyt Savile önkéntesként dolgozott a gerincsérültekre specializálódott Stoke Mandeville kórházban. Itt a nagylelkű támogató színében igyekezett feltűnni, így szinte minden osztályra, de még a hullaházba is szabad bejárása volt.

http://en.wikipedia.org
http://en.wikipedia.org

Azután indult meg ellene a nyomozás, hogy egy brit napilap nyilvánosságra hozott egy interjút, amelyben a BBC egykori sztárja a halottakhoz fűződő "rajongását" ecseteli. Fény derült több évtizeden keresztül tartó pedofil ámokfutására és arra is, hogy Savile nemcsak magatehetetlen gyerekeket becstelenített meg, de halottakat is meggyalázott.

Megvádolása óta egymás után jelentkeznek az egykori áldozatok, akik között vannak olyanok is, akik akkor jelezték Savile tetteit a gondozóknak, a pedofil zaklatási ügyei felett azonban a kórházi vezetők minden egyes alkalommal szemet hunytak - értesült a Blikk.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.