A brit rémnek is nevezett Jimmy Savile ellen posztumusz nyomozás indult, ugyanis egy róla szóló dokumentumfilm rávilágított arra, hogy a brit közszolgálati csatorna néhai sztárja beteg gyermekeket és halottakat is molesztált - írja a Blikk.

A tavaly, 84 éves korában elhunyt Savile önkéntesként dolgozott a gerincsérültekre specializálódott Stoke Mandeville kórházban. Itt a nagylelkű támogató színében igyekezett feltűnni, így szinte minden osztályra, de még a hullaházba is szabad bejárása volt.

http://en.wikipedia.org

Azután indult meg ellene a nyomozás, hogy egy brit napilap nyilvánosságra hozott egy interjút, amelyben a BBC egykori sztárja a halottakhoz fűződő "rajongását" ecseteli. Fény derült több évtizeden keresztül tartó pedofil ámokfutására és arra is, hogy Savile nemcsak magatehetetlen gyerekeket becstelenített meg, de halottakat is meggyalázott.

Megvádolása óta egymás után jelentkeznek az egykori áldozatok, akik között vannak olyanok is, akik akkor jelezték Savile tetteit a gondozóknak, a pedofil zaklatási ügyei felett azonban a kórházi vezetők minden egyes alkalommal szemet hunytak - értesült a Blikk.

Férjéért áldozta fel nemzetközi karrierjét a népszerű magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-epres-panni-modell-felaldozta-karrierjet-fejeert-nem-vetkozott.html Megtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-vv-feco-valo-vilag-sztarja-ajandekot-vett-gyerekeinek-ket-aranyhalat.html 12 év börtönt kaphat az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121015-akar-12-ev-bortont-is-kaphat-az-adocsalassal-vadolt-gaspar.html Vége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.html Malek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.html Kitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.html