Nagy Melinda, a Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértője segít eligazodni a kínai horoszkóp rejtelmeiben. Azt például tudtad, hogy a teljes kínai horoszkópod  nágy állat szimbólumából áll össze?

"Kedves Melinda!

1983-ban születtem, a kínai horoszkóp szerint a Disznó évében. Azt olvastam, hogy a mostani Kígyó év nekem nem lesz valami jó, ez tényleg így van? Mire számíthatok? Előre is köszönöm a válaszod.

Üdvözlettel: Kata"

Forrás: Thinkstock

Kedves Kata!

A köztudattal ellentétben a kínai asztrológiában is éppen akkora jelentősége van a teljes születési időpontodnak, mint a nyugati asztrológiában, tehát nem elég csupán az, hogy a Disznó évében születtél, fontos, hogy milyen hónapban, melyik napon, sőt az is, hogy pontosan hány órakor (ha tudod).

Így a teljes kínai horoszkópod négy állat szimbólumából fog majd állni: a születési éved állata, a hónapod állata, a napod állata és az órád állata. Mind a négy állatot figyelembe kell venni a kínai horoszkóp elemzésénél, csak ezek ismeretében lehet pontos elemzést készíteni.

Az alábbi link alatt található ingyenes kalkulátor segítségével te is könnyen megnézheted, hogy Disznó évén kívül milyen állatok szerepelnek még a horoszkópodban. Nem gondolnám, hogy a Kígyó év rossz lenne számodra. Sokkal inkább jelez ez az állás valamilyen változást az életedben, esetleg utazást, költözést. Ha gondolkodsz ilyenen, akkor csak biztatni tudlak, ugyanis energetikailag a váltás, költözés most maximálisan támogatott. Ez azt jelenti, mintha minden összefogna azért, hogy az ilyen irányú terveidet a legkönnyebben megvalósíthasd.

Arra biztatnálak, hogy ne aggódd túl a dolgokat. Előfordulhat, hogy felnagyítasz problémákat és olyan dolgokat is problémának érzel, ami a valóságban nem is az. Ha ezt szem előtt tartod, akkor idén minden valószínűség szerint sikeres változásoknak nézel elébe.

A kínai asztrológiában lehetőség van energetikai szimbólumok használatára is. A te esetedben ez a segítő szimbólum a Tigris (pici tigriskép, kabbala vagy medál jó, ha nálad van).

Üdvözlettel : Melinda

 

Tedd fel kérdéseidet a szakerto@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!"Minden kifolyik belőlem" - Olvasói ondógondok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-sperma-problemak-terhesseg-es-az-ondo-ize-gyori-szilvia-szakerto.html Zsírátültetés - Így kerülhet a térded az arcodbahttp://www.life.hu/szepulj/20130314-sajat-zsir-feltoltesevel-vegzett-plasztikai-beavatkozasok-dr-molnar-miklos-szakerto.html Arccsipkedéssel a plasztika ellen? - a szakértő válaszolhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130314-arccsipkaedes-es-arcterapia-ami-valojaban-haszontalan-dr-kaszab-csilla-szakerto.html Lopd el Charlize Theron Oscar-díjas sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/20130314-charlize-theron-oscargalas-tavaszi-sminktippje-ude-konnyed-legies-gaspar-viki.html A bálnaformám miatt nem szexel velem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130313-szex-a-terhesseg-hetedik-honapjaban-terhesszex-gyori-szilvia-szakerto-valaszol.html Így védd magad a gonosz elektronoktólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130312-elektroszmog-elektromos-keszulekek-korulottunk-benke-rita-szakerto-valaszol.html Így lesz magabiztos a mosolyodhttp://www.life.hu/szepulj/20130308-dr-budai-zsolt-szakerto-tanacsaival-garantalt-a-magabiztos-szebb-mosoly.html