titokzatos lény tengeri lény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr tengeri lényt fedezett fel egy iráni hajó a Perzsa-öbölben.

A matrózok távcsövön keresztül szúrták ki a semmihez sem hasonlító, misztikus lényt, amelyhez egész közel merészkedtek.

Forrás: www.wakeupamericans-spree.blogspot.hu
Forrás: www.wakeupamericans-spree.blogspot.hu

A testet rettenetes bűz vette körül, amiből a hajó személyzete arra következtetett, hogy az állat döglött. Nem tudni, hogy valami ismeretlen, bizarr lény, vagy egy bomlásnak indult bálna teteme az. Sokak szerint földönkívüli vagy őskori lény maradványa volt.

Mindenesetre elég fura látvány ez a hatalmas dög. Szerintetek mi lehetett?

Heti horoszkóp (július 29.-augusztus 2.)http://www.life.hu/tested-lelked/20130726-heti-horoszkop-2013-julius-29augusztus-2-ezoteria-csillagjegy.htmlMecsek, a legendák földjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130722-ezoteria-es-misztikum-mecsek-a-legendak-foldje.htmlA masszőrök előbb válnak el, mint a mérnökök?http://www.life.hu/tested-lelked/20130725-szakmak-amelyek-koreben-gyakoribb-a-valas-mint-a-tobbiek-eseteben.htmlŐrangyal vigyáz a világsztárokra?http://www.life.hu/tested-lelked/20130725-gemma-arterton-james-bondlany-denzel-washing-gloria-hunniford-bevallottak-hisznek.htmlSzellemet rögzített egy bolti kamera?http://www.life.hu/tested-lelked/20130726-valoszinuleg-szellemet-rogzitett-egy-bolt-biztonsagi-kameraja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.