asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén végre azt teheted, amire a leginkább vágysz. Csak merd vállalni azokat és leginkább önmagad. Ne beszélj mellé, ne maszatolj: állj ki a vágyaid mellett. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el. 

A hétvégén ne gondolkodj túl sokat, csak menj arra, amerre a szíved húz! Legyen most a nyugalomé, a kikapcsolódásé, az örömé a főszerep! Ha mégis megtörténik, hogy egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlattal keres meg valaki, akkor se hagyd, hogy magával ragadjon a munkamánia. Állj ellen a kísértésnek, engedj szabad teret a lazsálásnak, napozásnak, fürdőzésnek. Nem ücsöröghetsz örökké az irodában vagy a laptopod mögött, igaz?

Hamar bonyodalom adódhat a hétvégi programjaid körül, ugyanis kiderülhet, hogy több helyre elígérkeztél, de mivel csak egy van belőled, így döntened kell, merre indulsz, hol kötsz ki. Szerencséd lesz, ugyanis vannak olyan jó barátaid, akik észreveszik a zavart, s a segítségedre sietve utat mutatnak, s akkor sem sértődnek meg, ha nem mellettük rakod most le a voksod. Ha vannak olyan emberi kapcsolataid, melyeket elhanyagoltál az elmúlt hetekben, hónapokban, akkor ezeket helyezd most fókuszba, hogy sok örömet adhassanak!

Ezen a hétvégén azt tervezed, hogy kissé visszavonulsz, s teljesen leeresztesz? Úgy véled, túl sokat dolgoztál mostanában, s eleinte nem lesz hangulatod ahhoz, hogy zajos, társasági életet élj? A szombati nap folyamán nosztalgikus érzésekkel leszel teli, könnyen melankolikus hangulatba kerülsz. Sokan eszedbe jutnak azok közül, akiknek régebben segítettél, és akiknek a viszonzására, segítő ötleteire, vagy akár csak egy bátorító mosolyukra most nagy szükséged lenne. Légy merész és hívd fel őket, figyeld csak meg, milyen pozitív fogadtatásra lelsz!

A legtöbb Rák kiváló hangulatban lesz ezen a hétvégén. Ne félj attól, hogy az égi hatások csak rövid időre adják meg neked ezt a csodát. Lehet, hogy tényleg furcsa lesz, hogy egyfolytában mosolyogsz, s minden apróságnak tudsz örülni, de éld meg a szép pillanatokat, hogy a szíved csordultig teljen boldogsággal. A megfontolt döntések ideje is itt lehet számodra, ne habozz, ha ki kell mondani az igent vagy a nemet, ugyanakkor senkinek a jóindulatával ne élj vissza. Vezessen az a tudat, hogy ne tégy olyasmit, aminek magad sem örülnél.

Ezen a hétvégén minden az elképzeléseid szerint alakul, az égiek kedvedre tesznek, s még abban is örömödet leled, ahol nem is várnád. Bármiről is áhítozz, az könnyen létrejöhet, csupán nem szabad elrugaszkodnod túlzottan a realitás talajától. Viszonylag kis erőfeszítéssel tudod elérni a célt, és learatni a babérokat. Most a divat és az öltözködés is fókuszba kerülhet nálad. Szeretnél csinos és vonzó lenni, hogy még jobban érezhesd magad a bőrödben? Akkor légy egy kicsit merészebb a megszokottnál, bátran méregesd magad a tükörben, a figyeld meg, mi a szép, mi áll jól rajtad, s mi az, amin javítani kellene.

Ez a nyári hétvége kilóg kicsit a sorból, mert nyugodt lesz, tele örömmel, elégedettséggel, ismerkedési lehetőségekkel. Kiváló a hangulatod, sokan felfigyelnek rád, mert akkor is felhívod magadra a figyelmet, ha egyébként nem törekedsz rá erőteljesen. Elintézel minden tennivalót, még olyat is, ami nem szerepelt az eredeti terveid közt. Annyi energiád van, hogy az másokat is lázba hoz. Nagyon fiatalos vagy, akkor is, ha már átlépted a harmadik, vagy netán a negyedik x-et. Hagyd, hogy az emberek közeledjenek feléd!

A pénteki nap igencsak leterhelt, így a hétvégéd lehet, hogy kissé nyűgösen indul, de tutira nem úgy végződik! Szombat reggel még szembetalálhatod magad azzal a problémával, hogy az eltervezett dolgok összekuszálódnak, nem találsz valami fontosat, vagy egyszerűen csak nem érsz oda valahová a megbeszélt időre. Ez ne keserítsen el, mert ez még nem a világvége! Ne lehangolódj, hanem keresd a módot arra, hogy felvidíthasd önmagad! A jó társaság, a közös étkezések, a szombat esti buli mind apró momentumai lehetnek annak, hogy mégiscsak elégedett lehess vasárnap este. Mozdulj ki otthonról, mindegy, hová, csak az unalmat űzd messzire!

Ezen a hétvégén sorozatosan követheted el ugyanazt a hibát, ha nem figyelsz! Hallgasd meg mindig a másik felet, beszélgetőtársaidba ne fojtsd bele a szót, és ne akard örökösen a magad igazát bizonygatni. Nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy ezt képes vagy-e diplomatikusan, kedvesen mások tudtára hozni. Ha nem leszel kompromisszumkész, akkor nemcsak pazarolod az energiáidat, hanem egy, vagy akár több ember is alaposan megharagudhat rád. Elő a békepipával, botorságokért nem éri meg harcolni!

Több téma körül járjanak a gondolataid, ám a lényeg, hogy ha belekezdesz valamibe, arról az útról ne térj le! Mindegy, hogy otthon maradsz, vagy kirúgsz a hámból, légy következetes, s amerre indulsz, azt az utat járd is végig. Buli, kiruccanás, láblógatás. Sem többre, sem kevesebbre nincs szükség, mindenből annyi, amennyi jólesik! Nos, ha ez tényleg tetszetős kilátás a hétvégére, akkor használj ki minden pillanatot a kikapcsolódáshoz, s ha ez a szimpla semmittevéssel egyenlő, hát legyen úgy! Egyszerűen csak érezd jól magad, találkozz régi barátokkal, légy nyitott új emberi kapcsolatokra!

Ezen a hétvégén kiemelt szerepet kap az, hogy fókuszba helyezd önmagadat, a vágyaidat, összehangold a külsőt és a belsőt, és pont azt csináld, amire te vágysz, nem pedig azt, amit elvárnak tőled. Eközben figyelj az egészséges étkezésre, a megfelelő alvásra - figyeld tested és elméd minden rezzenését. Elégítsd ki a saját vágyaidat, mindegy, milyen igényeid legyenek! Ha sportolnál, ha aludnál, ha tombolnál, tedd azt, amihez leginkább vonzódsz! Emellett nagyon fontos, hogy vedd komolyan a belső hangod esetleges intelmeit, s ha mostanság bizonyos határokat átléptél, azt próbáld meg korrigálni.

Ha egy békés, csendes hétvégében reménykedtél, akkor jó eséllyel erről most le kell mondanod, valaki alaposan átformálhatja eredeti terveidet. Sokféle élményben lesz majd részed, kicsit fenn, kicsit lenn, ám próbáld mindenből kihozni a legjobbat. Akárhová sodródj, bármi történjék, igyekezz a jót látni mindenben. Hátrányodra válhat, ha most a körülötted zajló dolgokat és folyamatokat csak kívülállóként szemléled, s megpróbálsz ellenállni! Légy aktívabb tagja a társaságnak! Hagyd magad sodortatni az árral, mert ha megteszed, hidd el, vasárnap este elégedett leszel.

Egy izgalmasabb, mozgalmasabb hétvége vár rád, mint tervezted. Tele programokkal, szórakozással, és sok új ember megismerésének lehetőségével, ugye ezt nem akarod elszalasztani? Ússz bátran az árral, sodortasd magad az érzelmek tengerében, s ennek eredményeképpen kellemes szerelmi kalandban is részed lehet, ha még keresed a másik feled. Az elkötelezett Halacskák igen érdekes szexuális felfedezéseket tehetnek, hagyd magad inspirálni, s bevezetni egy ismeretlen világba. Emellett egy családi kupaktanácsra is meghívót kaphatsz, ahol a nyakadba akarnak sózni egy feladatot, de csak akkor vállald el, ha szívből tudod elvégezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.