Szerelmi horoszkóp márciusra - Légy magad a megújulás!

asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmi életed fordulópont előtt áll, ezért fontos lesz pontosan meghatározni, hogy mire és kire is vágysz valójában. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet a körvonalazásban.

Páros: javítsd a köztetek lévő kommunikációt, tegyél meg mindent azért, hogy jól megértsétek egymást, s azt is ki merjétek mondani, amit eddig sosem. Mindegy, mi a téma, az őszinteség a lényeg. Ha kell, hát vesd papírra, hogy szereted, és ő kell neked! Fordíts kedvesedre több energiát!
Páratlan: szívügyek terén bele fogsz botlani valakibe, aki vonzó lesz számodra, viszont eleinte semmiféle visszajelzést nem kapsz tőle. Megdobogtatja a szíved, s ha lassan is, de apró lépésekkel egyre közelebb kerültök egymáshoz. A késedelem a javatokra lesz!

Páros: nagyon különleges érzelmekre számíthatsz a tavaszkezdő hónapban, kicsit meg is rémiszthet az, hogy mindent sokkal erőteljesebben érzel, érzékelsz és reagálsz le. Március lendületet ad, új praktikákat vethetsz be, és lenyűgözheted kedvesedet. Fontos, hogy a féltékenykedést kerüld el.
Páratlan: ismerd be, hogy az elmúlt időszakban sokkal több energiát fektettél a munkádba, mint a szerelembe. Nos, ha ezen nem változtatsz, akkor hogyan férhetne bele a boldogság az életedbe? Járj el új helyekre, próbáld ki a vakrandi lehetőségét, kalandozz kicsit, ismerkedj, flörtölj, s a siker sem marad el.

Páros: kapcsolatod jó eséllyel zökkenőmentesen halad a maga útján, azért persze nem árt, ha alkalmanként picit megerőlteted magad. Lepd meg kedvesedet apróságokkal és sok-sok szeretettel. Vedd észre, hogy mindketten kivirultok, s tele lesztek felfedezni való dolgokkal, újdonsággal.
Páratlan: márciusban folyamatosan esélyt kapsz a változásra, a flörtökre, vagy ha neked belefér, akkor akár az egyéjszakás kalandokat is bevállalhatod. A sors 20-a körül az utadba sodor valakit, aki egyszer már része volt valamilyen formában az életednek, de akkor elsétáltatok egymás mellett.

Páros: március első fele csendes, így pedig harmonikus lesz, a mozgalmasság 15-e után várható, amikor alaposan fel tudod turbózni a kapcsolatodat, tüzes éjszakákra, vad párnacsatákra számíthatsz. A szex legyen most más, máshol, máshogyan, és mindkettőtök kedvére való…
Páratlan: az idei év eddigi szakasza nem hozott sikert? Sebaj, ami késik, nem múlik. A tavasz garantáltan változást hoz. Több flört, több romantika, magasabb hőfokon égő szenvedély jellemzi a mindennapokat, s amikor egy jóképű idegen kopogtat az ajtón, már nem fogsz tudni ellenállni a kísértésnek.

Páros: remek hangulatban indul ez a tavasz, a sok elfoglaltság mellett így is jut bőven időd és energiád szerelmi életed szebbé tételére. Időszerű egy nagy és őszinte beszélgetést megejteni a közös jövőről, tervekről. Már most gondoljátok át a húsvétot, a nyarat, így pedig örömmel néztek a közös élmények elébe.
Páratlan: folyamatosan lesznek körülötted olyanok, akik kinyilvánítják érdeklődésüket, s előbb vagy utóbb biztos, hogy valaki horogra akad, aki a te tetszésedet is elnyeri, így a közös szimpátiából gyorsan alakulhat ki egy mély és őszinte kapcsolat. Hát nem csodás kilátások?

Páros: különösebb okod nem lehet a panaszra, összességében igenis kimondható, hogy jó irányba haladnak közös dolgaitok, bár tény, hogy némi frissítés nem ártana. Ahhoz, hogy ne süppedjetek bele az egyhangúság állapotába, szervezzetek közös programokat, extra élményekkel és sok testiséggel!
Páratlan: a magány szó jelentőségét veszíti márciusban, ha nem is kötelezed el magad véglegesen valaki mellett, akkor is sokat flörtölsz, randizol és közben megérted, hogy mennyivel jobb együtt lenni valakivel, mint egyedül álomra hajtani a fejed esténként. Nem mellesleg a nagy Ő ott van a közelben!

Páros: Vénusz és Merkúr megerősít abban, hogy jó úton jársz, hogy nem kell a szépen karbantartott kapcsolatot lecserélni egy ismeretlen, kiszámíthatatlan lehetőségre - habár ez biztos, hogy feltűnik a színen márciusban. Ne bonyolódj szerelmi háromszögbe, csak veszíthetsz vele.
Páratlan: rengeteg találkozási lehetőségre, flörtre adódik alkalmad, csak menj társaságba, és ne félj ismeretlen helyek felkeresésétől. 20-a után fordul a kocka, s hirtelen több belevaló és vonzó férfi kopogtat szinte egy időben az ajtón. Nehezen fogsz tudni választani, az egyszer biztos!

Páros: szívügyeid megnyugtatóan alakulnak, s bár voltak mostanában zűrök, összezördülések, vagy épp félreértések, de március választ ad minden kérdésre. A kételyeidet messze űzi a tavasz, mely egyben új lendületet hoz mindennapjaitokba, tervezzetek izgalmas dolgokat, aztán valósítsátok is meg azokat.
Páratlan: nem vagy magányra kárhoztatva, ezt ideje tudatosítani magadban! Neked is tartogat a sors valahol egy igazit, csak más irányban kell keresgélned, mint eddig. Találj alkalmat és helyet az ismerkedésre, sőt, ha kell, bátran kezdeményezz, semmit nem veszíthetsz!

Páros: tüzességed, szenvedélyességed még azoknak is feltűnik, akik nem élnek veled együtt, vagy alig ismernek. Vigyázz, a szikrák nemcsak kedvesedet tarthatják lázban, hanem egy harmadik személyt is feltüzelhetnek, így veszélyes határmezsgyére tévedhetsz. Szerelmi háromszög? Rajtad múlik!
Páratlan: egész hónapban lángolsz, olyan lesz a kisugárzásod, melynek nehéz lesz ellenállni, sok flört, alkalmanként egy-egy kaland is része lesz a mindennapoknak. Elhatároztad, hogy addig vadászol, amíg zsákmányra nem lelsz? Szerencsére akad olyan férfi, akinek épp ez fog tetszeni benned!

Páros: rengeteg dolgot kell tenned azért, hogy kedvesed jól és biztonságban érezze magát melletted. Ugyanakkor nem lesz könnyű megfelelni az igényeinek, mert sajnos kevés idő jut az érzelmekre. Vigyázz! Ha hanyagolod őt, válaszút elé állít, s felteszi a nagy kérdést: együtt vagy külön? Mit fogsz válaszolni?
Páratlan: rengeteg izgalomban lesz részed, élvezni fogod a felhajtást, a jövés-menést, így pedig a sok randit, az udvarlók seregét. Senkit ne ítélj meg idő előtt, mert a valódi érték belül van, nem pedig kívül. Vajon tartósságra vagy kalandra vágysz? Ugye lerakod végre valaki mellett a voksod?

Páros: harmonikus időszakot remélhetsz, a tavasz sok örömöt hoz számodra, élvezd a mindennapok egyszerű szépségét, könnyedségét. Romantikában és szenvedélyben nem lesz hiány, semmi mást ne tégy azon kívül, hogy szereted a kedvesed! Ha elköteleződnél, most mondj igent, vagy vállalj gyermeket.
Páratlan: a szingliség úri passzió, de nem neked való. Zárd be egy dobozba, ásd el a föld mélyére és add át magad a szerelem erejének. Viselkedj nőként, aki a párját keresi, és aki tartós párkapcsolatra vágyik. Ha így cselekszel, hirtelen eltűnnek a csélcsapok, s jönnek a megbízható férfiak.

Páros: Vénusz arra ösztönöz, hogy elmélyítsd érzelmeidet, mondd ki a gondolataidat, mutasd meg, min szeretnél változtatni, hogy formálnád a kapcsolatodat, hogy kedvesed tudjon az igényeidhez alkalmazkodni. Ne ess túlzásokba, csupán találd meg a mindkét fél számára megfelelő arany középutat.
Páratlan: a tavasz első szellői feltöltenek energiával, kinyílsz, mint egy virág, és szebb leszel, mint valaha. Ez persze nem marad valakinek a figyelmén kívül, s ha kissé bátortalanul is közeledik majd hozzád, de lesz mersze kopogtatni szíved ajtaján, hogy kirángasson a magányosság béklyójából.

Mégis mi köze a Kecske évének a birkákhoz és a kosokhoz?http://www.life.hu/horoszkop/20150219-kinai-horoszkop-elkezdodott-a-kecske-eve.htmlFebruár 19-én virradóra elkezdődött a Kecske éve, de a kecske helyett sok esetben birkákat, kosokat és juhokat ábrázoló díszekkel, dekorációs elemekkel találkozunk. Mégis mi köze a kecskének a birkához?Horoszkóp--Beszéljünk a vércsoportod nyelvénhttp://www.life.hu/horoszkop/20150204-a-vercsoport-igy-befolyasolja-szemelyisegedet.htmlDüh, szenvedély, pénzéhség, bátorság – tudtad, hogy a vércsoportod befolyásolja a személyiségjegyeidet?Horoszkóp--Vastag lesz a pénztárcád? Most kiderül! - Pénzhoroszkóp februárrahttp://www.life.hu/horoszkop/20150120-2015-februar-havi-penzhoroszkop.htmlPlútó nem könnyíti meg a csillagjegyek dolgát februárban. Komoly tudatosságra lesz szükség ahhoz, hogy ne költekezzék túl magukat és időben meglássák az akadályokat. Persze lesznek jó pillanatok, különösen 19-e után lesz érdemes figyelni! Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja! HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.