Heti horoszkóp (március 23-29.) - A jóindulat kifizetődik, de vigyázz, kinek segítesz

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képes vagy mások életét kedvező irányba fordítani, viszont vedd észre időben, ha valaki már épp arra apellál, hogy kihasználja a jóindulatodat. Csak okosan!

A most következő napokban sokszor adhatod tanúbizonyságát annak, hogy emberséges vagy, és a tüzes, vad külső mögött érző lélek lakik. Lojalitásodnak, szolidaritásodnak olyan élethelyzetekben kell majd megmutatkoznia, melyekben embertársaidon kell segítened, egyeseket kihúzni a gödörből, másoknak irányt mutatni, vagy épp megvigasztalni. Sokan találnak majd meg bajukkal, bánatukkal, de te álld a sarat és bátran osztogasd a tanácsokat, mert csak jó dolgok tudnak kijönni belőled. Mindenképp nemes cselekedetek sorát tudod végrehajtani, de persze ügyelj arra, hogy a jótékonykodást soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Ne ess át a ló túloldalára, s csakis ott segíts, ahol meg is kértek téged erre, hisz lehet, hogy minden jó szándékod ellenére árthatsz valakinek, ha nem egyeztetsz vele előre.

Hétfőn még lazsálhatsz egy kicsit, és szedd is össze a gondolataidat, építs stratégiát, mert kedden nagyot fordul a kocka, és magasabb fokozatra kapcsolva kell megoldanod a rutinfeladataid mellett az új kihívásokat. Ez utóbbiakból annyi lesz, hogy a fejed búbjáig fognak érni, de te csak tedd a dolgod, a növőhold pedig segít feltöltődni. Az alapos tervezés a sikered titka, írj fel mindent, így semmi nem marad ki a sorból! Csütörtökön olyan körülmények alakulnak ki körülötted, melyek miatt könnyen akaratossá válhatsz, de pont ez a plusz az, ami elvisz a célszalagig, ne hagyd magad semmiről lebeszélni. Lehet, hogy nehézkesebben fogsz szót érteni másokkal, de nem számít. A lényeg, hogy sikerre viszel mindent.

Meglepően jól fog működni a hetedik érzéked, nap nap után azt érzed, hogy mindig pont ott vagy, ahol lenned kell, olyan döntést hozol, ami épp megfelelő számodra, és olyan remekül kommunikálsz, hogy élmény lesz a társaságodban időt tölteni. Kiválóan fogod tudni kamatoztatni képességeidet és a már megszerzett tapasztalatokat, épp ezért fontos, hogy mindenre bólints, ne félj az új feladatoktól. Ne riadj meg attól, ha a belső hangod és a józan eszed ellentmond egymásnak - te az ösztönök alapján cselekedj, és ez elvisz a célig. Légy bátor, ugorj bele az ismeretlenbe, ha kell, adj el, vegyél, köss üzletet, nem hibázhatsz. Tökéletes hét, remek eredményekkel.

Hatodik érzéked már-már zavarba ejtően jól fog működni a héten, a Hold remek hatással lesz rád, mindig segít, ha épp elakadnál. Bátran kapcsolj nagyobb sebességre, mondj igent egy új felkérésre, s ha netán most talál meg valaki egy állásajánlattal, hát azonnal mondj igent. Mivel nem minden alakult úgy mostanság, mint remélted, fontos, hogy kilépj a komfortzónádból, és legyen merszed új döntéseket hozni, változni, formálódni. Hétfőn nem sok kedved lesz dolgozni, pedig sok elvégzendő feladat vár rád, de kedden már lendületet veszel, s rendre magad mögött tudod a feladataidat. Alacsony energiaszinted fokozatosan nő, ezáltal újabb dolgokban fogsz tudni jól teljesíteni. Ehhez azonban kielégítő pihenésre is szükséged van, ugye, ezt nem feleded?

Már nagyon készülsz egy konkrét terved megvalósítására? Akkor tudd, hogy itt és most minden körülmény adott ahhoz, hogy nagy dolgot hozz létre, új fába vágd a fejszéd és megmutasd a világnak, hogy még mindig rengeteg erő és energia tobzódik benned. Mindig képes vagy a megújulásra, hát bizonyítsd is be! Sokkal több kreativitást tudsz most belevinni az alkotásba, mint máskor. Egész héten jól érzed magad, és nem igazán lesznek olyan pillanatok, melyek letörnék a jó kedvedet, vagy meggátolnának a következő lépés megtételében. Ha bármilyen bizonytalanság vesz körül, az csak átmenetileg történhet meg, és leginkább valami új dolognak az előjele lesz.

Több konfliktus és vita is megnehezíti a mindennapjaidat, ugyanakkor ne feledd, hogy ezekből is rengeteget lehet tanulni, ezáltal pedig fejlődni. Ne rémülj meg attól, ha bonyodalmak övezik utadat szerdáig, mert ezek legtöbbje nem lesz más, csupán valamiféle erőfitogtatás vagy egyszerű nézeteltérés. Szűzként maradj a realitás talaján, és ne bonyolódj bele olyasmibe, amiben nem vagy száz százalékig biztos. Inkább tartsd meg magadnak a véleményedet, így egyszerűen nem válhatsz vesztessé. Nem kell bizonygatni, hogy a te gondolataid, terveid, ötleteid helytállóbbak másokénál! Úgy bizonyíthatsz, ha csendben elérsz a célig, majd besöpröd a megérdemelt dicséreteket. Energiáidat hasznos dolgokra fordítsd, s fogadd el mások eltérő véleményét.

Számos fordulatot rejt ez a hét, a Növőhold feltölt energiával, néha többel is annál, mint amennyire szükséged van, így ne csodálkozz azon, ha szívesen vállalsz túlórát, besegítesz másoknak, netán otthon kezdesz olyan feladatokba, melyek régóta esedékesek. Egyszerűen nem tudsz elfáradni. Közben több érdekes találkozás is megadatik neked, olyan személyek keresztezik az utadat, akik jelentős befolyással lehetnek a döntéseidre. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok kialakulása garantált, de régi barátok, vagy egy a már múlt ködébe veszett nagy szerelem is felbukkanhat ismét. Próbálj mérlegelni, és reálisan dönteni ezek létjogosultságáról, a józan ész vezérelje lépéseidet.

Ha úgy érzed, kissé akadozva haladnak ügyeid a héten, az nem véletlen! Mars hátráltat, és bizony Merkúr sem a legszebb arcát mutatja, viszont jó hír, hogy a növőhold mindig feltölt friss energiával, így a gödrökből ki tudsz mászni, s minden nap újult erővel tudsz nekifutni a tennivalóknak. Szerdára sokat oldódik a benned felgyűlt feszültség, csütörtökön és pénteken pedig egyenesen remekelni fogsz. Fontold meg annak a lehetőségét, hogy külső segítséget végy igénybe, ha megakadsz - néha erre is szükség van, és nem szégyen. Ha azt érzed, hogy jobb sodortatni magadat az árral, hát legyen úgy. Biztosan el fogsz jutni oda, ahová szeretnél.

Úgy érzed, folyamatosan falakba ütközöl? Nos, ez nem véletlen, Mars tesz neked keresztbe, és szerencsére ez a furcsa helyzet csak kedd estig tart, utána felszabadulsz, a feszültség tovaszáll, jól érzed magad, és bármibe fogsz, az könnyedén sikerül majd. Szerdára minden új megvilágításba kerül. A felhők eltűnnek, a Nap kisüt, te pedig jó kedvre derülsz, és másokat is erre ösztönzöl. A heti konstellációk sokban hozzájárulnak ahhoz, hogy – ha lassan is, de – biztosan javuljon a kedélyállapotod, és egyre örömtelibben tekints a jövő felé! Csütörtökön nem tudsz hibázni, sokakat meglepsz jó eredményeiddel, s a hét sikeresebben zárul, mint azt reméled. Akad olyan ember a környezetedben, aki felfigyel a sikerszériádra, s nem titkolja, hogy a te tanácsodban reménykedik.

Nagyon sok újszerű ötlettel rukkolsz elő a napokban, jó lenne, ha mások legyintése miatt nem dobnád ezeket gyorsan sutba. Ne az embereknek és a társadalmi elvárásoknak akarj megfelelni, hanem elsősorban önmagadnak, beteljesítve valami nagy és látványos dolgot. Ha lehet, egyszerűen tartsd most meg a titkaidat magadnak, és majd ámul mindenki, amikor a kész eredménnyel előrukkolsz. Aztán olyasmi történik, amire a legkevésbé sem gondolnál… Környezeted több tagja komoly elismeréssel fordul feléd, és azonnal támogatókká válnak. Légy nyitott, aktív, cselekedj, és mutasd meg, milyen csoda rejlik benned. Viszont ha valaki önként ajánlja fel a segítségét, azt fogadd el gondolkodás nélkül!

A hét első felében leginkább a koncentrációs készségedre lesz szükség, sok dolog kerül egyszerre az asztalodra, és mindenki azt szeretné, hogy siess, és lehetőleg egy időben végezz el sok eltérő feladatot. Fontos, hogy jól tervezz, okosan kalkulálj az időddel és az energiáddal, különben könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon, ha szeleburdi leszel. Figyeld a körülötted zajló eseményeket, az emberek reakcióit, a beérkező információkat, s ha taktikus leszel, akkor nem fog senki megingatni, és remek munkát fogsz végezni. Sokkal jobban kell koncentrálnod a munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy családi programok során, ha tanulsz, akkor a saját érdekedben minden órán, előadáson vegyél részt.

Kifejezetten jó benyomást teszel másokra, nem telik el úgy nap, hogy ne szereznél egy új ismerőst, támogatót, üzletfelet, ha pedig szingli vagy, akár egy szerető társat is. A most következő napokban rengeteg pozitív élményben lesz részed, miközben új kapukat nyit meg előtted a sors. Légy bátor és lépd át a küszöböt, az öröm vár rád a túloldalon. Régi ismerősök, kollégák, barátok is tetszésüket nyilvánítják ki feléd különböző okok miatt, de még idegenek is felfigyelnek rád. Akikkel most ismerkedsz meg vagy kerülsz közelebbi kapcsolatba, lenyűgözhetők és meggyőzhetők bármiről, hát használd ki a benned rejlő képességeket, és ha kell, beszélj lyukat a hasukba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.