Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelemben

Forrás: Thinkstock -
horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.

Kos

Ha a Kos jegyében születtél, a szerelem úttörője vagy. Nagy elánnal veted bele magad az új kapcsolatokba, majd ha a szerelem már nem az igazi, újabb lehetőséget keresel a hódításra.


A Kos pasi
Kötöttség, hűség, házasság? Kösz, inkább nem! Egy Kos mindig a tüzes, lángoló szenvedélyt részesíti előnyben, imádja a kalandokat, nem veti meg a veszélyt és a kockázatot, számára az érzelmi biztonság csak másodlagos.

Bika

Ha a Bika jegyében születtél, számodra a kényelem és a biztonság a legfontosabb. Kellemes otthont teremtesz a kedvesednek és a családodnak, de cserébe te is a nyugalmat és a kiszámíthatóságot várod el a párodtól. Ha mindez megvan, más már nem is számít.
A Bika pasi
Egy Bika sosem a szenvedélyes szerelemért, hanem a megbízható érzelmekért lelkesedik. Számára a szex is inkább érzelmi, mint érzéki szükséglet.

Forrás: Thinkstock


Ikrek

Ha az Ikrek jegyében születtél, mindenre nyitott vagy. A házasságra, a szingliségre vagy a nyitott kapcsolatra is, a lényeg, hogy az ne legyen unalmas és szürke. Szereted az embereket, imádsz beszélgetni, kapcsolatokat építeni, de ha be akarnak zárni, továbbállsz, mintha ott sem lettél volna.
Az Ikrek pasi
Jó, ha tudod, hogy egy Ikrek férfi a szabadság és a kötetlenség híve. Ez nem azt jelenti, hogy ha lazán tartod a gyeplőt, akkor a másik azonnal félrelép! Készülj fel, hogy egy Ikrek akármennyire imád, szeret flörtölni, kacérkodni az ellenkező nemmel, a határt azonban nem lépi át, hacsak nem akarod hét lakat alatt tartani.

Rák

Ha a Rák jegyében születtél, alig várod, hogy családot alapíthass. Te vagy a mintafeleség, a mintaanya, a mintanő. Létfontosságú számodra, hogy a párkapcsolatodban minden úgy menjen, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Akkor vagy boldog, ha mindenkinek teljesíted a kívánságát, még akkor is, ha ez olykor lehetetlennek tűnik.

A Rák pasi
Egy Rák számára az első és legfontosabb a család békéje és az otthon melege. Mivel egy Rák mindent megtesz ennek megteremtéséért, ugyanezt várja a partnerétől is. Kedves, előzékeny és figyelmes partner, ha szerelmes, még kedvese kisebb-nagyobb ballépéseit is türelemmel és megértéssel kezeli.

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, az esetek többségében nagyravágyó vagy. Elvárod a párodtól a hódolatot, és ha a kedvesed felnéz rád, te már elégedett vagy a kapcsolatoddal, és jól érzed magad a bőrödben.
Az Oroszlán pasi
Egy Oroszlán számára az első és legfontosabb, hogy ő irányíthasson, és hogy a kedvese feltétlenül csodálja őt. Ha ezt megkapja, ő is mindent megtesz a párjáért, a tenyerén hordozza, a szeméből olvassa ki a kívánságait.

Szűz

Ha a Szűz jegyében születtél, rend és fegyelem jellemzi a párkapcsolataidat. Nem lépsz félre, nem hisztizel, nem rendezel jeleneteket, nem csinálsz semmi meggondolatlant. Ez persze nem azt jelenti, hogy veled bármit megtehet a párod: elfogadod a helyzetet, és határozottan véget vetsz a viszonynak.
A Szűz pasi
Egy Szűz számára nagyon fontos a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, igényli a rendet. Betartja a szabályokat a párkapcsolataiban is. Ő az a pasi, aki először ismerkedik, majd randizni hív, megfogja a kezedet, és csak ezután jöhet az első csók, az első szeretkezés, majd a leánykérés, eljegyzés, házasság és a gyerekek.

Forrás: Thinkstock



Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, számodra nagyon fontosak a külsőségek. "Milyen szép pár" - gondolja mindenki, ha a kedveseddel kéz a kézben sétálsz, és ezzel el is éred a célodat. Számodra a párkapcsolat nem egyszerűen két ember érzelmi és érzéki viszonya, csak akkor lehetsz boldog, ha a hozzád kívül-belül illő emberrel vagy együtt.

A Mérleg pasi
Egy Mérleg férfi számára az esztétikum mindennél fontosabb. Biztosan nem fog neki bejönni a nő kinyúlt melegítője és a nagymama giccses porcelánja. Számára nagyon fontos, hogy a nő legyen kifinomult és elegáns.


Skorpió

Ha a Skorpió jegyében születtél, a pasid felkötheti a nadrágját. Nem vagy igazából nehéz eset, jobbára a hagyományos párkapcsolati rendszert részesíted előnyben, de néha szeretnéd felrúgni a hagyományokat. Épp ezért a kedvesednek egészen extrém élményekre is kell felkészülnie, részt kell vennie a vad ötleteid megvalósításában, sőt még élveznie is kell azokat...
A Skorpió pasi
Egy Skorpió számára nagyon fontos az erotika, az érzékiség. Ha megtalálja benned a vágyott szexistennőt, élete végéig a kegyeidet keresi majd. Fel kell készülnöd a hangulatingadozásaira és kitöréseire is. Szerencsére egy Skorpió pasi férfihisztijét remekül le lehet csillapítani - természetesen egy vad szeretkezéssel.

Nyilas

Ha a Nyilas jegyében születtél, az újdonságok varázsában élsz. Szereted a kalandokat, de az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a fellángolások. Szereted a családodat, néha mégis szabadságra van szükséged. Ha megkapod a párodtól a vágyott függetlenséget, két dologban lehet biztos: hogy nem mész messzire, és mindig visszatérsz.
A Nyilas pasi
Egy Nyilas számára fontos a kaland. Legyen szó egy havas hegycsúcs megmászásáról, egy futóverseny teljesítéséről vagy egy különleges fogás elkészítéséről. Mindig jókedvű, képes elérni a célját, mellette nem lehet unatkozni. Ha azonban benned nem buzog ennyire a kalandvágy, a falra mászol majd tőle.



Bak

Ha a Bak jegyében születtél, nincsenek nagy igényeid a párválasztás terén. A kedvesedtől nem vársz el sokat, igaz, te sem adsz túl sokat. A romantika és az érzelgősség nem a te műfajod, persze te sem várod el el bókokat, sem a hosszas udvarlást. Beéred némi kedvességgel és megbízhatósággal.

A Bak pasi
Egy Baknak nincsenek nagy igényei. Legyen fedél a feje felett, ágy, ahol alhat, étel az asztalán, és máris teljesült a három kívánsága. Udvarlást, kényeztetést, rajongást ne várj tőle, persze szeret ő téged, hiszen veled él, de nem fogja kimutatni az érzelmeit.

Vízöntő

Ha a Vízöntő jegyében születtél, imádsz újítani, ahogy a konyhában, úgy az ágyban is, nem beszélve a párkapcsolatokról. Ennek ellenére nem vagy hűtlen típus, egyszerűen, ha kiszeretsz a pasidból, gondolkodás nélkül továbbállsz, és másik meghódítandó férfi után nézel.
A Vízöntő pasi
Egy Vízöntő számára nem jelent gondot, ha rugalmasnak kell lennie. Jöhet bármi, jó vagy rossz, pozitívan áll hozzá, nem fél semmitől, nem idegeskedik semmi miatt, egyszerűen megkeresi a megoldást és teszi a dolgát. Ráadásul roppant szórakoztató és színes egyéniség is, valódi álompasi!

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, a szeretet az egyik legfontosabb dolog a számodra. Kimutatod az érzelmeidet, és cserébe te is elvárod ezt. Ha megkapod a napi szeretetadagodat, egyszerűen szárnyakat kapsz. Ha azonban nem ölelget annyit a pasid, amennyit szeretnél, előbb az álomvilágodba menekülsz, majd annak a karjába, aki eleget udvarol neked.
A Halak pasi
Egy Halak számára nagyon fontos a szerelem és a szeretet. A Halak pasik érzelmesek és érzékenyek, de nem érzelgősek. Ha te egy kemény pasira vágysz, ne vele lubickolj. Ha azonban kedvességgel és bókokkal lehet levenni téged a lábadról, ugorj fejest a kalandba, ilyen megbízható és gondoskodó kedvest nem kapni minden halpiacon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.