Elhozza a szerelmet április hava? Horoszkópodból kiderül

Forrás: Dreamstime -
asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp április ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egyedül vagy, akár nem, a szenvedélyt és a romantikát nem tudod kikerülni ebben a hónapban. Szerelmi ügyekben most bízd rá magad az égiekre – nem fogod megbánni.

Páros: légy aktív, természetes, könnyed és befogadó mindenre. Lesznek leküzdendő akadályok, megoldandó feladatok, de ketten megoldjátok mindet. Ha kialakul köztetek nézeteltérés, azt ne kudarcnak fogjátok fel, hanem egy lehetőségnek a változtatásra.
Páratlan: április kedvező új szerelem kialakulásához. A siker és a szenvedély folyamatos jelenlét be fogja vonzani azt az embert, akire titkon annyira vágysz. Minden körülmény adott ahhoz, hogy találkozz valakivel, aki megmozgatja az érzékeidet, és te is fantasztikus hatással leszel rá.

Páros: ugyanaz a hiba újra és újra? Többet vársz kedvesedtől, mint amit ő nyújtani képes számodra? Lehet, hogy olyan elvárásokat támasztasz vele szemben, amiknek nem tud, vagy nem akar megfelelni. Fontos a kapcsolat? Akkor szeresd őt olyannak, amilyen!
Páratlan: kissé magasra helyezted a mércét, amivel áprilisban szembesülsz többször is. Az áhított tulajdonságokkal rendelkező férfi nem akarja megugrani a szintet? Hát változtass! Adj lejjebb az elvárásaidból, így a Vénusz is könnyebben tud neked segíteni abban, hogy felismerd az igazit.

Páros: ne ess pánikba, ha nem megy minden úgy, ahogy várod. Ha konfliktusok alakulnak ki köztetek, azonnal csillapodj le, igyekezz békülni, és legfőképpen szeretni. Fogadd el a másik érveit, szőjetek közös terveket, csak így reménykedhettek hosszú távon a kapcsolatban.
Páratlan: sok tennivalód akad áprilisban, de ez nem lehet jó kifogás a randik mellőzésére. 8-a után kapd össze magad, és engedd, hogy valaki végre szeressen. Meglepően vonzóvá válsz, a Vénusz folyamatosan behozza életedbe a férfiakat, csak ki kell választanod a megfelelőt.

Páros: legyen bátorságod kimondani azt, mi bánt, mivel vagy elégedetlen. Ha valami nem tetszik, akkor nem ülhetsz a babérjaidon, hanem kezdeményezned kell a változást. Add partnered tudtára, hogy több szenvedély, szex, mélyebb érzelmek kellenek a boldogsághoz!
Páratlan: többen is kopogtatnak szíved kapuján, és elég nehéz lesz választani közülük, hisz mindegyik jelöltben lesz valami vonzó. Ne siess, nem kell kapkodni, hanem várd meg azt a pillanatot, amikor azt érzed, a szíved hangosan kalapál, és csak egy emberhez vonzódsz..

Páros: fuss neki lendületesen párkapcsolatod rendezésének, a függő ügyek lezárásának. Dübörög benned az adrenalin, van benned vágy és szenvedély, amit érdemes szabadon engedni, mert biztos, hogy próbálkozásaid viszonzásra lelnek.
Páratlan: zavarba ejtően sok randira és flörtre adódik alkalmad áprilisban, még a legfurább helyek is kínálnak arra módot, hogy ismerkedj. Akár közlekedési eszközön, sportolás vagy kutyasétáltatás közben is rád találhat a szerelem. Hagyd magad elcsábítani!

Páros: április hava izgalmas lesz szerelem szempontjából, a tökéletesség, az elégedettség érzése uralkodhat el rajtad, élvezd ki az összes szenvedélyes napot. Mélyüljetek el az érzelmek tengerében a kedveseddel, egyszerűen csak hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek.
Páratlan: ebben a hónapban ne kezdj nosztalgiázni, és ne bonyolódj kapcsolatba olyan emberrel, aki miatt egyszer már megégetted a kezed. Csakis előre nézz, a nagy Ő a jövőben keresendő, nem a múltban. Olyannyira igaz ez, hogy a jövő itt van, április havában.

Páros: április hava meghatározó lesz, fontos döntéseket kell meghoznod. Mész vagy maradsz? Mi a jobb neked? Van-e közös jövőtök és tudsz-e még belevinni ebbe a kapcsolatba érzelmet, odaadást, figyelmet? Bárhogy dönts, tudd, hogy minden a te javadat fogja szolgálni.
Páratlan: próbálj ki új dolgokat, helyeket, stílusokat, vállald be a vakrandikat, és ne futamodj meg azok elől, akik elsőre nem nyerik el a tetszésedet maradéktalanul. Nem tudhatod, hogy a zord külső mögött ki rejlik. A csoda lehet ott, de rajtad múlik, mit vállalsz be.

Páros: kiegyensúlyozottságra és elégedettségre vágysz, de ez mostanában hiányzott a mindennapjaidból? Jó hír számodra az, hogy mindezt megkapod kedvesedtől, amiért hálásnak kell lenned! Fogadd örömmel az igyekezetét, és szeresd őt, amennyire csak tudod!
Páratlan: április elején a munkád vagy tanulmányaid minden idődet lekötik, ám 7-e után olyan impulzusok érnek, amelyek meglepnek. Hirtelen többen is érdeklődnek irántad, csupán szét kellene kicsit nézned a nagyvilágban. Olyan érzelmi csodában lehet részed, amilyenre eddig még nem volt példa.

Páros: aggódsz kedvesed miatt? Ne tedd, mert ez önmagában semmit nem old meg. Tenned kell azért, hogy a dolgok kettőtök közt jobbá váljanak. Hallgatás helyett kezdeményezz beszélgetést, mondd el, mi bánt, és kérdezd meg, mit tehetnél, hogy elégedett legyen.
Páratlan: a sors útjai kifürkészhetetlenek, és pont olyasvalakit sodorhat az utadba az élet, aki elsőre biztos nem lesz magával ragadó. Megtörténhet, hogy valaki a régmúltból feltűnik a színen, úgyhogy légy mindig csinos, és mosolyogj! Gyorsan magasabb szintre helyezhetitek a kapcsolatotokat.

Páros: ha hiányoltál valamit mostanság a kapcsolatodból, azt áprilisban megkapod, és erőlködnöd sem kell a sikerért. A boldogság, az öröm, a szenvedély folyamatosan jelen lesz az életedben, amit hálálj meg! Kedvesed figyel rád, körberajong, és ha hagyod, a tenyerén is hordoz.
Páratlan: próbáld elfogadni, hogy a régi, negatív tapasztalatok és csalódások a valós gátjai szerelmi életed kibontakozásának. Felejtsd el, hogy mások hogyan bántak veled régen, csak előre nézz, és merd elhinni, hogy a szerelem nem elérhetetlen számodra. Mondj igent minden randira!

Páros: a kommunikációd legyen megfontolt és kifinomult. Alapvető fontosságú ahhoz, hogy a kapcsolatod problémás részeit orvosolni tudd. Törekedj a békére, a harmóniáért kedvesed biztos hálás lesz. Ne hallgasd el sérelmeidet, de tudd, hogy te sem voltál mostanában hibátlan.
Páratlan: ideje a tettek mezejére lépni, és új, ismeretlen helyeken megmutatni magadat. Az sem elvetemült gondolat, hogy valakitől randit kérsz. Ne félj az elutasítástól! A bátorság komoly eredményt hozhat, merd megtenni a szükséges lépéseket. Egyszer csak szembe jön veled az igazi, ne engedd el!

Páros: áprilisban rendezned kell a kapcsolatodat, ha legbelül azt érzed, hogy kedvesed mellett szeretnél maradni. Mondd ki, mi nem tetszik, és mi az, ami boldoggá tenne. Ha struccpolitikát folytatsz, sokat árthatsz magadnak. Tartsd szem előtt, hogy mi a célod. Őt akarod, vagy továbblépni?
Páratlan: szingliként a szerelem több irányban közeledik feléd, ám vigyázz az elhamarkodott lépésekkel. Nem az a lényeg, hogy valaki végre legyen melletted, hanem az, hogy tényleg olyan ember mellett tedd le a voksot, aki maximálisan melletted áll. Jóban és rosszban egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.