Mit tartogatnak a csillagok május havára? Horoszkópodból kiderül

asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan remek lehetőség tárul a csillagjegyek elé májusban, és minden adott lesz ahhoz, hogy eljussanak a vágyott célig – a nagy kérdés az lesz, tudnak-e élni velük? 

Május folyamán nagyszerű, egyben igen vonzó lehetőségek tárulnak eléd. Itt az idő új vállalkozás beindítására, tanulmányok megkezdésére vagy vizsgák letételére, azaz rendezd a függőben lévő ügyeket, hisz van belőlük bőven. Csupán a hónap közepén kell egy-két kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre, nehézkesen megoldható probléma felbukkanására számítanod – de te Kos vagy, ha késve is, de rálelsz a megfelelő praktikákra. Ám mégis szerencsésnek érezheted magad, mert képes leszel lépésről lépésre haladni és megmutatni, van rejtett tudásod, jó logikád, ami átsegít mindenen.

Merkúr és Vénusz minden körülményt biztosítanak ahhoz, hogy feljuss a csúcsra. Vajon lesz elég bátorságod ehhez? Együttes és hathatós támogatásukkal egy új, váratlan lehetőség tárul eléd, de akár egy szép szerelem is megjelenhet az életedben, esetleg a meglévő fellángolhat, elmélyülhet – de mindenképpen romantikus hónap lesz ez a mostani. Munkádban sikereket érhetsz el, kitartásod meghozza a remélt eredményeket. Konfliktusok esetén ne a hirtelen indulat vezessen, fontold meg alaposan, kinek, mit mondasz. Mindig tartsd észben, hogy: lassan járj, tovább érsz! A te felelősséged, hogy hogyan kommunikálsz, miként irányítasz másokat.

Május első fele – a várttal ellentétben – kissé döcögősre sikerülhet. Öröm az ürömben, hogy nem túl sok, de időt és energiát igénylő probléma szegheti kedved, és késleltethet rutin feladataid és aktuálisan felvállalt munkád elvégzésében. Ám légy kitartó, mert 13-át követően hirtelen egy nagyon mozgalmas és egyre pozitívabb periódus indul útnak. A hónap utolsó napjaiban egy kellemetlen hatás generálhat vitákat közted és a hozzád közel állók között. Ezért már az esetleges konfliktus kialakulásánál is utasíts vissza minden támadást, és törekedj a békére. Nagy részben rajtad múlik, hogy kompromisszumot kötsz, vagy hadakozol.

Vénusz és Jupiter együttes és pozitív hatása óriási támogatóddá válhat májusban, különösen akkor, ha dúskálsz a megoldandó ügyekben. Emellett érzelmi életed letisztulása garantált, ám megláthatsz olyasmit, ami fájdalmat okozhat. Ezt ne bánd! Jó, ha tudod, kire számíthatsz, és kire nem. Szakmai téren akadályokba ütközhetsz az első napokban, de azok, akik támogatnak, jó kollégák, jó barátok, hát szánj időt ezen kapcsolatok javítására. Néhány észszerűtlen konfliktus gondot okozhat, de cserébe más, pozitív hatások apró, örömteli pillanatokban részesítenek. Ez a hullámvasútszerű hatás május közepére teljesen megszűnik, utána minden gördülékenyen halad előre.

Az elkötelezett Oroszlán figyeljen oda jobban a dolgok alakulására, kedvese igényeire, mert a szerelme többször érezheti úgy, hogy elhanyagolják. Amennyiben még keresed a másik feled, akkor a májusi hónap nem igazán kedvez új kapcsolat megalapozásának. A hónap utolsó napjaiban szerencsére újult erővel veted bele magad a társasági életbe, ekkor használd kommunikációs képességed, hogy végre valakit levegyél a lábáról, és nemcsak szerelmi, hanem akár üzleti területen is. Munkáddal összefüggésben hullámvölgyek és hegyek követik egymást, de épp ez hat rád jól, így napról napra maximalistább és összeszedettebb leszel.

A rég várt változások ott toporognak az ajtód előtt, ugye, kitárod előttük? A csodák és a fejlődés ideje jöhet el számodra májusban, adj esélyt magadnak arra, hogy kimozdulj a komfortzónádból. Különösen anyagi téren mosolyoghat rád a szerencse, könnyen lehet, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz, vagy váratlanul pénzhez juthatsz. Szerelem terén is izgalmas, hosszú távra előremutató mozgások jellemzik május havát. Ezek a lehetőségek inkább a hónap első felében adódnak, így ne halogasd meghozni a döntéseket, igent mondani egy randira, vagy akár a lánykérésre.

Május hava sok változás lehetőségét rejti, munka, szerelem és akár szellemi fejlődés terén egyaránt. Számodra különösen a hónap középső periódusa alkalmas arra, hogy kimondd, mit szeretnél megtenni, és ezért mit vagy hajlandó megtenni. Karrier terén jelentős sikereket könyvelhetsz el, adj be pályázatot, válts munkahelyet, vagy tedd le egy vállalkozás alapkövét. Továbbá bevállalhatsz egy utazást, költözést, sőt, akár titkos szerelmi viszonyba is belekeveredhetsz, de ezzel mindenképpen légy óvatos, ne lépd át a morális és etikai határokat.

Már május első napjai talán annál is jobban alakulhatnak számodra, ahogyan azt eltervezted. A változás szele megérint már 4-én, különösen érzelmek terén állhat be igazán nagy fordulat, merd megmutatni magad, menj ismeretlen társaságba, randizz, de jók az esélyek új barátságra is. Amennyiben már elkötelezted magad valaki mellett, nagy döntések meghozatalára alkalmas időszak ez a hónap. Még keresed a nagy Őt? Most jöhet a mindent elsöprő igazi! Ha valami jó ideje nem működik, ideje lezárni, május 20-a után.

Mindaz, ami még márciusban és áprilisban gondot és aggodalmat okozott, gyakorlatilag május elejére teljesen megszűnik, a feszültség benned és a külvilágban is látványosan oldódik, így újra kiegyensúlyozottság költözik életedbe. Mosolyogj sokat, ez nem csak megszépít, hanem bizony vonzóvá is tesz. A hónap második fele kiemelkedően jó arra, hogy új kapcsolatokat építs, bármely életterületen! Ha problémáid vannak családoddal, barátaiddal, esetleg szerelmeddel, akkor a hónap eleje kiváló időszak arra, hogy megbeszéld, és megoldást keress a bajokra. Érdemes a béke megteremtésén fáradozni.

Anyagi vonulatokkal összefüggő ügyek terén várhatsz érdekes, sőt akár látványos fellendülést. Olyan külső segítséget kapsz, amely megnyit előtted egy kaput, a sikerért cserébe csak át kell lépned ennek küszöbét. Szerelemben és karrier terén is örömteli eseményekre van kilátás, éld meg a jót, örülj annak, ami megadatik. A havi csillagállások pozitív irányú változásokat ígérnek, használj ki minden felbukkanó lehetőséget, bárhonnan is kerül utadba... Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden a terveid szerint alakulhat! Másokkal összefogva a sikerek megduplázódnak.

Vízöntő-szülöttként garantáltan kellemes, könnyed, színes és mozgalmas időszakra van kilátásod, örömödet leled olyan dolgokban is, amelyekben talán eddig sosem. A sok elfoglaltság mellett pihenj, szórakozz eleget, egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét. Most érkezett el az ideje egy kis kikapcsolódásnak, szabadságnak. Emellett mély és intenzív érzésekkel leszel tele, de ez nem egyenlő azzal, hogy másokat befolyásolhatsz. A következő hetekben szinte bármit sikerre vihetsz, amit akarsz, ne hagyd, hogy elképzeléseidben meggátoljon bárki. Régi vágyaid valóra válhatnak, merj nagyot álmodni.

Úgy tűnhet május első napjaiban, hogy kissé nehezen bírod a feszített tempót, hisz áprilisban nem ritkán erődön felül teljesítettél, nagyon sokat dolgoztál, és másokat is kihúztál a bajból. Még szerencse, hogy május 6-a után sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, az élet minden területén kapsz esélyt a változásra, új barátságokra, vagy akár új szerelemre bukkanhatsz. Május 23-a után még inkább nyitottá válsz mindenféle újdonságra, mindenkire odafigyelsz, és könnyebben megérted és átérzed mások problémáit. A segítés, az önkéntes munka meglepő örömforrás lehet számodra.

2016 a lezárás éve lesz, amikor magunk mögött kell hagyni a múltathttp://www.life.hu/horoszkop/20150922-2016-a-lezaras-eve-lesz-a-szammisztika-szerint.htmlA különféle számmisztikai rendszerek közül több is úgy vélekedik, hogy életünk kilencéves ciklusokból tevődik össze, és ezeken belül minden esztendőben eltérő hatások érnek minket.HoroszkópThinkstockMit hoz a Mars éve? Előrejelzés a 2016-os évrehttp://www.life.hu/horoszkop/20151130-a-2016-os-ev-a-mars-eve-lesz-elorejelzes-es-horoszkop.htmlAlkalmazkodsz a világ körforgásához, vagy hagyod, hogy a lehetőségek elsétáljanak melletted? Az elmúlt években soha nem volt olyan kemény és embert próbáló időszak, mint amilyen a 2016-os esztendő lesz. Ha erős vagy, kitartó, állhatatos és jól tervezel, akkor még a nehéz helyzeteket is a magad javára tudod fordítani. Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockRád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstockÍgy rendezd be a lakásod! - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20101129-igy-rendezd-be-a-lakasod-horoszkopod-elarulja.htmlHa már a lakberendezési áruházak színes-szagos katalógusai is hidegen hagynak, ahhoz meg pláne nincs kedved, hogy üzletről üzletre zarándokolj a tökéletes kanapé (asztal, szék, csempe...) reményében, olvasd el dizájnhoroszkópunkat, amelyből megtudhatod, milyen színek és stílusok illenek hozzád!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.