asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánokat a héten kiegyensúlyozottság és csendes harmónia jellemzi majd, semmi sem zökkenti ki őket ebből az idilli állapotból. A Bakoknak pedig minden esélyük meglesz arra, hogy kedvező irányt vegyen az életük. A Vízöntőknek pedig érdemes kimozdulniuk majd a kényelmi zónájukból, hogy új utakat fedezhessenek fel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét eleje kissé egyhangúra sikeredhet, ugyanakkor nyugalmat kínálnak ezek a napok, önmagadtól ne keress új kihívásokat. Most épp erre a békességre van szükséged ahhoz, hogy átgondold, merre akarsz tovább haladni. Szerdától az égiektől várhatsz támogató és inspiráló segítséget ügyeid gyors és zökkenőmentes rendezéséhez. Sok megerősítést kapsz azzal összefüggésben, hogy nagyon jó úton jársz céljaid elérése felé. Légy magabiztos és határozott, ez jelentősen megkönnyíti a dolgodat, és javítja az eredményeidet. Összességében csendes, békés hetet ígérnek az égiek, igazán kellemes hét vár rád. Jól teszed, ha sok időt szánsz a munka mellett családodra és barátaidra is. Vigyél több érzelmet az unalmas hétköznapokba.

Bika

Ezen a héten minden kerek egészet alkot, így sikereket tudsz elérni erőlködés nélkül. Fizikai és szellemi aktivitásod komoly magasságokat ér el, egyszerűen összhangban leszel saját magaddal. Kommunikációs képességeddel könnyen megleld a jó utat mások szívéhez és lelkéhez, emellett fontos az is, hogy minden információt teljes valóságában adj át. Ha új dolgokba szeretnél kezdeni, akkor rajta, ne késlekedj, tedd meg a szükséges lépéseket még ma! Új munka? Saját vállalkozás indítása? Költözés? Tanulás? Halogatott vizsgák? Jöhet bármi, ugyanakkor csak annyit vállalj, amennyit biztosan el is tudsz végezni.

Ikrek

Használd ki a Vénusz és a Jupiter jótékony hátszelét ahhoz, hogy előrébb juss, feljebb lépj a ranglétrán, vagy beteljesíts egy régi álmot. Az égiek támogatnak mindenben. Ezekben a napokban könnyedén építheted és mélyítheted el emberi kapcsolataidat, teret adhatsz barátságnak vagy szerelemnek. A hétvégén tovább fokozódik a jókedved, szellemessé és rugalmassá válsz, nyitott leszel mindenre, főleg, ha azt látod, profitálhatsz az adott ügyből. A különféle eseményeket ne sürgesd, mindennek eljön a maga ideje. Mindenképpen légy kezdeményező, bátor, inspiráló, de ennek ellenére őrizd meg józanságodat a fontos döntésekben.

Rák

Hétfőn és kedden nem leszel teljesen elemedben, ám szerdára visszatér az élet- és jókedved, újra az a szeretnivaló Rákocska leszel, akit környezeted körülrajong. A hét második felében megmutathatod rejtett képességeidet, kreativitásodnak szabad teret adhatsz, olyan dolgokat érdemes most bevállalnod, melyektől eddig nagyon tartózkodtál. Légy merész, akár munkáról, akár szellemi fejlődésedről legyen szó, tegyél magadnak szívességet azzal, hogy nyitott leszel mindenre. Ez most elsőbbséget élvezhet a szerelem és az emberi kapcsolatokkal szemben. Joggal érzed úgy, hogy nincs időd a magánéletedre, de ha egyszer az égiek most másnak kedveznek, hát alkalmazkodj ehhez.

Oroszlán

Kedvező napok állnak előtted, minden nap történik valami jó, éltető, erőt adó dolog, ami örömmel tölt el, emellett hab a tortán, hogy a gondok és bajok messziről elkerülnek. Kiegyensúlyozottság és csendes harmónia tölt fel, semmi sem zökkent ki ebből az idilli állapotból, ráadásul sokan keresik épp ezek miatt a társaságodat. Eljött az ideje, hogy egy kicsit megpihenj, eltűnődj a jövődön, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítás lehetőségét. A hét elején nagyon sok a tennivalód, ám mindennel végzel időben. Ha szükséges, hát mondj nemet olyan dolgokra, melyekhez nem fűlik a fogad! Csak a békesség kedvéért nem kell bólogatnod mindenre.

Szűz

Az égiek által biztosított hatások nagy segítségedre lesznek abban, hogy éppen úgy történjenek az események, ahogy azt megálmodtad. Merj most nagyot álmodni, s ha szükségét érzed egy állásváltoztatásnak, költözésnek, hát tedd meg az ezekhez szükséges lépéseket. Pozitív változások érkezésére számíthatsz, egy terved megvalósítása válik lehetővé úgy, hogy most erőlködnöd sem kell miatta, és támogatókból sem lesz hiány. A lehetőséged megvan a fejlődésre, ugyanakkor a jelentős döntéseket megelőzően mérlegeld a körülményeket. Ha a vágyott dolog jelentős anyagi vonzatokkal is együtt jár, akkor a megkezdés előtt minden lépést kellően fontolj meg. Ha okosan tervezel, nyersz.

Mérleg

Ha szerda estig nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azokat eltervezted, akkor ne aggódj túlzottan, mert a régi mondás szerint, ami késik, az nem múlik. Egyszerűen fogadd el, hogy néha az égi hatások felülírják a te aktuális vágyaidat. Bizony nem ritka, hogy azért történnek vagy késlekednek dolgok, mert épp ez szolgálja az érdekeidet. Vár rád ezekben a napokban kellemes és kellemetlen élethelyzet egyaránt, de mindennek meglesz a maga haszna. Nem lesz egyszerű lenyelni azt, ha valaki megsért vagy azt, ha szándékosan akadályoztat téged a haladásban. Amikor valamit a fejedhez vágnak, azt értékeld ki, mert lehet, hogy ez segíti a következő lépés megtételét.

Skorpió

Pozitív élethelyzetek jellemzik ezeket a napokat, kedvező irányú változásoknak leszel részese, ami tetszik, arra mondj igent, a következő hetek ehhez képest csupán átlagosak lehetnek. Főleg anyagi helyzetedet érinthetik jól a változó körülmények, ugyanakkor továbbra is légy takarékos, előrelátó, tervez okosan minden kiadást. Jöhet egy váratlan bevétel, de ez nem ok a költekezésre. A hét második fele magában rejt néhány gyors megoldásért kiáltó problémát, olyan helyzetekbe kerülhetsz, melyekhez hasonlót láttál már, de magad még sosem élted meg. Szükség lesz az optimizmusodra és logikus gondolataidra, valamint bátor cselekvésre. Fontos lenne néhány régi, már elavult szokásodon változtatni.

Nyilas

A hét első felében még szükséged van plusz energiák felvételére, adj lehetőséget magadnak arra, hogy rohanás és kapkodás helyett inkább lassan, tervezetten haladj előre, így lehetetlen hibázni. Nem baj, ha lelassulsz, de végezz jó munkát, oldj meg minden feladatot tökéletesen. Egy belső átalakulási folyamat indul el benned, s ez napról napra új és érdekes felismeréseket adhat számodra. Szellemi képességeidet kellene fejlesztened, iratkozz be egy kurzusra, ami már régóta foglalkoztatott. Sikeres napok állnak előtted, különösen akkor, ha az eredményen nem nagy és eget rengető dolgokat, hanem pici, apróságokat értesz. Jusson eszedbe, hogy számtalan ígéretet tettél, és sokat nem teljesítettél. A Merkúr minden támogatást megad ezekhez.

Bak

Úgy véled, elvesztetted az egyensúlyodat, netán kicsúszott a lábad alól a talaj? Ez csak azért van, mert a Hold nem tölt fel, sőt, egyenesen elbizonytalanít. Erős hatását fejti ki rád a Szaturnusz is, ám az, ami eddig nem haladt, most lendületet kap. Egy ideje az anyagi ügyeid nem alakultak a tervezettek szerint, ez most nagy fordulatot vehet. Összességében minden esélyed megvan arra, hogy kedvező irányt vegyen életed. Akár extra bevételhez is juthatsz, melyre nem számítottál, ám ez nem egy nyeremény lesz, meg kell dolgoznod érte. Tekints erre a helyzetre lehetőségként, és használd is ki. Bátran kezdj saját vállalkozásba! Ügyelj arra, hogy megnövekvő bevételeid ne növeljék meg költekező kedvedet is.

Vízöntő

Mostanság sokszor csupán rutinból cselekedtél, ám a mai nap nem engedi, hogy elkényelmesedj. Akkor is kimozdulsz a holtpontról, ha azt nem akarod és nem tervezted. Hagyd magad inspirálni az élet vagy akár más emberek által, s bár lehet, hogy emiatt a helyzet miatt a hangulatod és kedved egész héten ingadozni fog, ám a végén hálás leszel a bátorságodért. Javallott kimozdulni a kényelmi zónádból, s új utakat felfedezni. Ha úgy alakul, hogy te magad társaságra vágysz, de a többiek épp elkerülnek, vagy szívesen lennél egyedül, s valaki vagy valami megzavar, azt fogadd el úgy, ahogy a sors alakítja. Semmi sem történik véletlenül, mindenből okulhatsz valamit.

Halak

Ezekben a napokban semmi ne lepjen meg! Tudod te is, hogy bizony számos lezáratlan ügy miatt kellene összekapnod magadat, és fontos döntéseket kell meghoznod. Egyre másra olyan helyzetek adódnak, melyek gyorsaságot és megfontoltságot igényelnek tőled. Képes vagy erre, nem vagy elveszett gyermek! Tedd a dolgodat, lépj egyről a kettőre. A heti konstellációk segítségedre lesznek, minden olyan tulajdonságnak a birtokában vagy, mely a jó és a megfelelő út kiválasztásához segít hozzá. A napokban születő elhatározások nem fogják drámaian befolyásolni életedet, inkább önbizalmat és erőt adnak számodra, amire nagyon nagy szükséged lesz. Tanulj az esetleges kudarcokból, ne kövess el régi hibákat újra, keress új utakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.