Az Oroszlánok számára jelentős változásokra lenne szükség ahhoz, hogy újra jól érezzék magukat a bőrükben, hát cselekedjenek! A Mérlegeknek kerülniük kell a konfrontációkat, a Skorpiók viszont szellemileg és érzelmileg is remek formában lesznek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos

Az égi hatások kellemetlen pillanatokat hoznak hétfőn és kedden, ezért nem leszel jó passzban, a szokásosnál jobban kifáradsz, hamarabb magadra veszel dolgokat, ha valaki megsért, azonnal reagálsz, és nem a jó arcodat mutatod. Könnyen megeshet, hogy a komoly megterheléseket nehezen viseled, sőt, akár vitába is szállsz vélt igazadért. Néhány régebb óta húzódó ügyed ismét terítékre kerül, ezeket mind meg kellene végre oldani, ha nem most, hát legkésőbb jövő héten. A lelkedben felgyülemlő feszültség a hétvégére erősen lecsillapodik, rájössz, hogy nemcsak mások, hanem bizony te is hibáztál egy-egy esetben. Kérj elnézést, hogy szent legyen a béke körülötted.

Bika

A Nap erőteljesen támogatja ambícióidat, segíti aktuális terveid kivitelezését. Ez már önmagában is elégtétel lehet a múlt heti rossz pillanatokért. Sok érdekességet, fordulatot rejtenek a következő napok, ragadd magadhoz a kezdeményezést. Sok mód adódik arra, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel kerülj gyorsan egy hullámhosszra, meghallgasd mások véleményét, különleges meg- és kihívásoknak tegyél eleget. Ha bárki szívességet kér tőled, ne utasítsd őt vissza, hanem tégy valami jót a másikért, ugyanakkor vedd figyelembe, hogy a támogatásod nem mutathat túl a lehetőségeiden. Sosem tudhatod, neked mikor lesz hasonló jótéteményre szükséged.

Ikrek

Nincs kedved semmihez? Nos, a Hold nem tölt fel, alig találod a helyedet, keresel valamit, de nem leled, s közben és leginkább szeretnél végtelen csendet és nyugalmat magad körül kialakítani, ám mindig adódik valami bonyodalom, amit meg kell oldani. Az aktuális égi állások csak tovább fokozzák az elégedetlenséget, és arra ösztönöznek, hogy pihenés helyett dolgozz, tervezd a jövőt. Úgy érezheted, döcögősen kezdődik ez a hét, még a rutinfeladatokban is hibázol alkalmanként, pedig ez tényleg nem jellemző rád. A legtöbb, amit megtehetsz, hogy toleráns leszel önmagaddal, nem siettetsz semmit, s inkább kevesebbet vállalj, de azt csináld jól. Szombatra minden rendeződik, lelkivilágod is lenyugszik.

Rák

Légy nagyon türelmes önmagadhoz és környezeted összes tagjához, ugyanis a most következő napokat gyakran kapkodás és fejetlenség jellemzi, amit csakis kellő tudatossággal leszel képes jól kezelni. Bár nagyon szeretnél végére járni pár függőben lévő ügynek, mégis inkább a minőséget részesítsd előnyben a mennyiséggel szemben. Egyáltalán ne a gyorsaságra, hanem az alaposságra hajts! Lassan járj, s tovább érsz! Így elkerülhetsz minden átgondolatlan döntést. Az elhamarkodott lépések jelentős galibákat okozhatnak neked. Légy a megszokottnál is körültekintőbb közlekedési téren, kerüld az összetűzéseket, mert a kialakuló viták elfajulhatnak.

Oroszlán

Fontos és jelentős változtatásokra lenne szükség ahhoz, hogy újra igazán jól érezd magad a bőrödben egy átlagos napon, látványosan javuljon a kedélyállapotod, és elégedett légy munkáddal, megítéléseddel vagy épp anyagi helyzeteddel. Az ehhez szükséges első, és nem feltétlenül könnyű lépéseket senki nem tudja megtenni helyetted, és nem is teheti meg! Az a te dolgod! Mostanában nem mindig alakultak úgy különféle ügyeid, ahogy azt eltervezted, hisz megesett, hogy még ott is akadályokba ütköztél, ahol máskor könnyedén és jól boldogultál. Ne hagyd magad sodortatni az árral, lásd hol vagy, ki vagy és mi az aktuális feladatod. Tudd, hogy bármire képes vagy, s ez a lényeg.

Szűz

Kiváló kilátásokkal kecsegtetnek az égiek erre a hétre, energikus napok követik egymást, sikeres és eredményes lehetsz, bármiben, amihez nekikezdesz. Munkában és magánéleti téren is jó dolgokat hozhatsz létre, vagy akár vitákat fojthatsz el csírájukban. Kipróbálhatod magad valami egészen új területen - legyen ehhez bátorságod. A hét első felében tele leszel tetterővel és energiával, a sok tennivaló a hétvégére alaposan elfáraszt, de tudni fogod, megérte az erőfeszítést. Valójában nincs okod aggodalomra, péntekig mindent elérhetsz, amit elterveztél, végre tudod hajtani azt, amit kell. A hétvégén szánj időt a láblógatásra, így újult erővel kezdhetsz majd neki a következő hétnek.

Mérleg

Légy a hét első felében a szokásosnál is jóval alaposabb és megfontoltabb, mert a Neptunusz igencsak megnehezítheti a dolgodat! Kerülj el minden konfrontációt, különösen a törvénnyel, egyéb hatóságokkal való összeütközést, ne keresd a bajt, ne okozz csalódást senkinek tudatosan. Ne lépd át a határokat, se közlekedésben, se az élet egyéb területein, akkor se, ha azok nem írott, csupán elvárt szabályok. Ne indíts útnak peres ügyet, ne sérts meg senkit, garantáltan te húzhatod a rövidebbet, s rajtad csattan az ostor. Ne bonyolódj feleslegesen vitákba, mert olyan veszekedések alakulhatnak ki ezekből, amelyek hosszan elhúzódnak.

Skorpió

Szellemileg és érzelmileg is remek formában vagy, nem számít, hogy a nyár derekán járunk, benned aztán van spiritusz. Kreativitásod, aktivitásod, elképesztő kitartásod sokakat lenyűgöz, minden esetleges gondon és akadályon könnyedén átlendülsz. Ha szükséges, bátran vállalj be olyan tennivalót is, melyhez régebben nem lett volna sok kedved, vagy egyszerűen nincs benne elég tapasztalatod. Szükséged van egy jelentős kihívásra, különben besavanyodsz, amihez viszont még túl fiatal vagy, ráadásul a lehetőségeidet erősen megsegíti a Jupiter áldásos hatása. Ha úgy véled, valamivel nem boldogulsz, kérj külső segítséget, mert nem csak az égiek, hanem a földijeid is támogatni fognak.

Nyilas

Kreativitásod szárnyakra kap, beindulnak a gondolataid, elképesztő mennyiségű új ötleted születik ezekben a napokban, bár a megvalósításuk nem feltétlenül tűnik majd könnyűnek. De ezek a gátak csak átmenetileg állják utadat, viszonylag gyorsan átléphetők, különösen akkor, ha nem visszakozol már az első lépéseknél. Legyen kitartásod véghezvinni nagyszerű elképzeléseidet és vágyaidat – itt és most! Minden körülmény adott ahhoz, hogy bezsebeld a babérokat. Igenis, van benned egy hatalmas adag képesség nagy dolgok véghez vitelére, csak rajtad múlik, belevágsz-e.

Bak

Meglehetősen változékony napokat ígér ez a hét, karriered, vállalkozásod terén tudsz most nagy dolgokat létrehozni, ha kilépsz a megszokott közegedből. Végre lehetőséget kapsz a kibontakozásra, kreativitásod megmutatására – élj az adandó alkalommal. Kitárulkozhatsz, s azon képességeidet és rejtett tulajdonságaidat mutathatod meg, melyeket környezeted eddig még nem ismert. Új, érdekes emberekkel hoz össze a sors, akár új munkát is vállalhatsz, vagy az eddig felhalmozott tartalékodat egy kiváló befektetésben sokszorozhatod meg. Ezek a napok kifejezetten kedvezők vakációd eltöltésére, új barátok szerzésére, meglepő üzleti gondolatok megvalósítására.

Vízöntő

Jelentős döntésekre kell elszánnod magadat, energikus napok állnak előtted, lényeges feladatokat ad a sors, komoly kihívásoknak kell megfelelned – ám a sikered garantált, hisz tudsz kitartó lenni. Vésd az eszedbe, hogy amíg a Jupiter támogat, addig a Mars hátráltat, így néhány kellemetlen pillanattal számolnod kell. Mindegyiken képes leszel átugrani. Szerdán és csütörtökön akár több összetűzésbe is belekeveredhetsz, különösen munkád, karriered terén, ugyanakkor ne aggódj, péntekre ez a negatív hatás megszűnik. Pénzügyek terén muszáj megfontoltnak lenned, gondold meg, mibe fekteted most a vagyonod.

Halak

A bolygók együttműködésének hatására egy meglepően mozgalmas hét következik, erőt és energiát nem kímélve kell belevetned magad a mindennapok sűrűjébe, és olyan ügyeket is szükséges rendezni, melyeket eddig csak halogattál. Most akár kiemelkedő sikereket is el tudsz érni, minden esélyed megvan arra, hogy babérokat szerezz, és környezeted elismerését úgy nyerd el, hogy észre se vegyék, egy-két apróbb dolgot elhibáztál. Ez ám a zsenialitás! A hét második felében családi kapcsolataid odafigyelést igényelnek. Ha most indulsz vakációzni, nem sok pihenésben, inkább sok mozgalmasságban lesz részed.