Heti horoszkóp (szeptember 10-16.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok számára összességében kellemes, emelkedett hangulatú napokat ígérnek az égiek, de a Mérlegeknek sem kell aggódniuk: problémától és nehézségtől mentes napok állnak előttük. A Vízöntőknek szintén végeredményben sikeres és szerencsés helyzeteket tartogat a Jupiter és a Merkúr. Nézd meg, neked mit üzennek a csillagok!

Kos

A legfontosabb feladatod ezekben a napokban az, hogy a rajtad uralkodó bizonytalanságérzet végleg száműzd. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy bármilyen külső befolyás irányítsa az életedet és a döntéseidet! A gyeplőt tartsd a saját kezeidben. Ereszd el a görcsösséget és a kényszereket, ezek csak feszültséget okoznak. Amennyiben mindig és mindent időre, pontosan és mások elvárásaihoz igazodva akarsz megalkotni, akkor semmi nem lesz tökéletes. Ne félj attól, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj! Nincs baj, nincs is erre utaló körülmény. Vívódásod hátterében leginkább a régóta lerendezetlen ügyeid bújnak meg, járj ezek végére sürgősen, hogy lelki békére találj!

Bika

Szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis a Jupiter teljes erővel azon dolgozik a háttérben, hogy jó dolgok történjenek veled és körülötted, emellett javuljanak anyagi lehetőségeid, stabilizálódjanak függő ügyeid és bonyolult kapcsolataid. Sok ember ad majd neked feladatot, úgy vélik, te lehetsz a problémáik megoldókulcsainak birtokosa. Ha erőtlennek érzed magadat, akkor annak a tegnapi újhold az oka. Ha levertnek és fáradtnak érzed magadat, hát ne erőlködj és ne küzdj ez ellen. Épp egy kis nyugalomra és megpihenésre van szükséged. Ha sokat vállalsz magadra, akkor csak még több energiát veszítesz. Ereszd el a feszültséget, meditálj, relaxálj. Légy türelemmel önmagaddal kapcsolatban, hisz péntekre sokat javul a helyzet.

Ikrek

Nem minden alakul úgy, ahogy eltervezed eredetileg, kiemelten igaz ez a hét első felére. Épp ezért egy kissé feszült hangulat ölel körbe, mely által banális hibákat követhetsz el. Légy körültekintő és óvatos, fontos, hogy ne kapkodj és ne hozz elhamarkodott döntéseket. Munkád és magánéleted terén egyaránt fontos, hogy a kommunikációt helyezd középpontba, így jók az esélyek arra, hogy minden apró kritika és baki a fejlődésedet szolgálja ahelyett, hogy felbosszantanánk. A negatív éned átmenetileg előtérbe kerül, pedig ezt magad sem kedveled - arra ügyelj, hogy senkit ne bánts meg! Az soha nem baj, ha az asztalra csapsz, csupán tedd mindezt megfontoltan, s alkalmazz diplomatikus eszközöket! A hétvégéd már jól alakul.

Rák

A heti égi konstellációk miatt néha meglepően szélsőséges megnyilvánulásaid lehetnek. Többször is végletekbe esel, erősen csapongsz a szeretetet és az elutasítás érzése között. Hol fent, hol lent leszel, ám ezzel leginkább csak elrémíted a környezetedet ahelyett, hogy az együttműködésre törekednél. Kiszámíthatatlanságod miatt félreértésekbe, konfliktusokba bonyolódhatsz, amit a Mars munkálkodása miatt elég nehezen fogsz tudni elkerülni, viszont természetesen fontos a tudatosság. Közvetlen környezeted sem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni, úgyhogy leginkább rajtad áll, meddig feszegeted a határaidat. A csütörtöki nap lehet érzelmi mélypontod csúcsa, ám a pénteki napon hirtelen felszabadulsz a terhek alól.

Oroszlán

Összességében kellemes, emelkedett hangulatú napokat ígérnek neked az égiek. Olyan bolygóállások kísérik utadat jelenleg, melyek elsősorban munkádban, karrieredben, anyagiak vagy épp tanulmányaid terén segíthetik terveid meglepően gyors és könnyű megvalósulását. Ezekben a napokban egyáltalán ne ragaszkodj a realitás sokszor rideg talajához, hanem légy befogadóbb, mozgékonyabb, észre kell venned a különleges lehetőségeket, s megragadnod a megfelelő alkalmat a fejlődéshez, gyarapodáshoz. Csak tedd meg az első lépést, a többi könnyen fog menni, s még azt is érzékelni fogod, hogy kérés nélkül kapsz segítséget közvetlen környezetedtől! Ne utasítsd el ezt!

Szűz

Jól érzed magadat a bőrödben, sokat mosolyogsz, kedélyállapotod emelkedett és másokra is jó hatással leszel. Az ősz nem lomboz le, sőt! Sokan fognak irigykedni amiatt, hogy bármi történjék, te állod a sarat. Akármilyen élethelyzetben feltalálod magad, bármit képes leszel megoldani, s akár másoknak is besegítesz. Ám ne feszítsd túl a húrt, ne vállalj magadra többet, mint amit el tudsz végezni. A munkahelyi robot nem ér semmit, ha nincs mellette kitartás és elszántság. Nem célszerű kíméletlenül hajtanod magad, hisz nem ez a hozzáállás hozza meg a vágyott sikert és elismerést. Tudatosan légy visszafogottabb, így fogja környezeted észreveszi szorgalmadat, és eljutsz oda, ahova szeretnél.

Mérleg

Harmonikus, kiegyensúlyozott, nyugodt napok követik egymást... szinte már sok a jóból! Igen, az elmúlt hét leterheltségét követően kissé meglepő lehet ez a békés állapot, de gyakorlatilag minden problémától és nehézségtől mentes napok állnak előtted, ne tiltakozz, fogadd el, hogy a sors kegyeltje lehetsz. Gondod akkor adódhat, ha azt szándékosan keresed magadnak azért, hogy kizökkentsen téged ebből a nyugalmi állapotból. Ezek a már-már egyhangúnak tűnő napok arra valók, hogy erővel és energiával töltődj fel. Szeptember havának eddigi napjaiban problémák sokaságával kellett szembenézned, s azokat megoldanod. A hétvégén magánügyeid kerüljenek előtérbe, ott is minden rendben alakul.

Skorpió

Munkáddal, karriereddel, vagy akár saját vállalkozásoddal összefüggésben alakulhatnak váratlanul jól a dolgok. Bármi történjék, az érdekes, egyben pozitív hatású folyamat lesz, szinte meglepődsz ezen, mert nem számítottál váratlan eredményekre, főleg nem ezekben a napokban. Egy olyan információ érkezik, mely gyorsan hoz látványos eredményt, s tudni fogod, hogy ez így, ebben a formában igen ritkán esik meg. Elégedettség fog eltölteni, hisz karriered vagy tanulmányaid terén jelentős fejlődésre számíthatsz, mindezt kemény munkád eredményének gyümölcse. A jól elvégzett feladatokat követően örömmel fogadod és aratod le a babérokat, s nem okoz majd az sem gondot, hogy a továbbiakban is jól teljesíts.

Nyilas

Mostanában kevés alkalom adódott a felhőtlen örömre, azonban ez a hét fordulatot hoz neked. Ezek a napok teljesen eltérnek az eddigiektől, kifejezetten pozitív, sikeres időszak veszi kezdetét, tele leszel energiával, szinte minden tervedet könnyedén viszed sikerre. Ha adódik is bármilyen gondod, azt második nekifutásra pipálod ki. Ne ijedj meg semmilyen akadálytól, mert ebből tanulsz, márpedig a szellemi fejlődés és a tapasztalatgyűjtés alapvető fontosságú. Hosszútávon nemcsak erkölcsi, hanem anyagi elismerésekre is adottak a körülmények. Tetteidhez felelősségérzet, valamint lelki stabilitás is társul. Megvan ahhoz minden képességed és lehetőséged, hogy most megvalósítsd egy titkos vágyadat.

Bak

Összességében kedvező, eredményes, valamint az egész 2018-as esztendőt tekintve kiemelkedően jó hét áll előtted. Régi vágyaid kerülnek ismét terítékre, s bátran remélheted, hogy végre jobban megbecsülnek, felnéznek rád, elismerik tetteidet, erőfeszítéseidet és felmagasztalják remek ötleteidet. Erre most minden esélyt megkapsz, különösen kedden, szerdán és csütörtökön. Ezekben a napokban olyan tettekre is képessé válsz, melyekről magad sem gondoltad volna, hogy végre tudod hajtani azokat. Kérés nélkül is segítséget kapnak kezdeményezéseid az élet különféle területein, úgy, hogy azt nem kell kérned, hanem egyszerűen csak feltűnnek a színen...

Vízöntő

Váratlan, ugyanakkor kifejezetten pozitív hatású, alkalmanként kissé fura, máskor változatossággal teli, viszont végeredményben sikeres és szerencsés helyzeteket tartogat neked a Jupiter és a Merkúr ezen a héten. Szakmai előmeneteled, a felmerülő kérdések, vállalkozásépítés és pénzügyek terén is minden adott a fejlődéshez és a gyarapodáshoz. Sok lelki megpróbáltatásnak voltál kitéve mostanság, ám ez végre változóban van. Ettől függetlenül összeszedettnek kell lenned, sokkal több koncentrációra, odafigyelésre lesz szükséged, hogy ésszerű és jó megoldást találj a felmerülő kérdésekre. Őrizd meg hidegvéredet, hogy a hétvégén kimondhasd: remekül teljesítettél.

Halak

Érezd jól magadat a bőrödben, ne panaszkodásra keress okot, hanem örömre – hidd el, ha figyelsz, sok izgalmas és érdekes dolgot fogsz látni a héten. Különösen azért lesz fontos a mosolyod és a pozitív kisugárzásod, mert sokaknak szüksége lesz rád ezekben a napokban, s ez egyfajta büszkeséggel, elégedettséggel tölthet el - de azért ne ess túlzásokba. Aztán a hatodik érzéked azt üzenheti a hétvége kezdetén, hogy valami hiányosságot pótolnod kell, vagy egy adott életterületen nem mennek döccenőmentesen a dolgaid. Pedig valójában nincsenek valós vagy jelentős gondok körülötted, csupán várod, hogy valami átütő erejű esemény történjen veled. Mindegy, hogy mi hozza meg a változást életedben, de ezen a héten szinte minden dolog egyik pillanatról a másikra változhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.