Heti horoszkóp (november 12-18.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók a karrierjük terén nagyot léphetnek előre a héten, a Bakoknak pedig mozgalmas, jó híreket hozó, örömteli napjaik lesznek. A Vízöntőket energiával töltik fel, inspirálják és motiválják majd az égiek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Remekül alakulnak az ügyeid, a régebben megakadt témák friss lendületet kapnak, és csak rajtad múlik, hogy átlagot teljesítesz, vagy lerombolod a saját korlátaidat, és csodát teremtesz. Panaszra vagy aggodalomra nem lehet okod, a múlt héthez képest jóval kiegyensúlyozottabb, valamint tevékeny leszel. Ezekben a napokban feltétlenül tegyél meg mindent a munkád elismeréséért, tehetségedet kamatoztasd, és alkoss jó dolgokat. Tudd, hogy hosszú távon az e heti cselekedeteid megteremtik a várva várt sikereket, úgyhogy ne fukarkodj a kreativitással és az új ötletek szabadon engedésével.

Bika

Tulajdonképpen senki előtt sem titok, hogy rád minden környezeti változás hatással van, akár fúj, akár süt, vagy épp esik, netán valaki bosszús vagy épp elkésett... Ezekben a napokban különösen érzékeny leszel a módosulásokra, mindenre gyorsan reagálsz, de talán még ez sem lesz elegendő, ugyanis szóvá teszed, ha valami nem tetszik, akár annak árán is, hogy valakivel összerúgod a port. Ne tedd ezt, kellemetlen képet láthatnak rólad olyan emberek, akiknek lehet beleszólásuk abba, miképp alakulnak a dolgaid a munkahelyeden, az iskolában vagy egy feladat teljesítése során. Akár erővel is, de fogd vissza magad, ne hagyd, hogy bármi befolyásoljon. Várd meg a csütörtököt, onnantól minden könnyebben halad előre.

Ikrek

Vajon miért vagy feszült? Talán nem pihented ki magad a hétvégén? Netán többet aggodalmaskodsz a kelleténél egy ügy miatt? Folyamatosan attól tartasz, hogy valami kellemetlen dolog történik, vagy épp nem tudsz megoldani egy fontos feladatot? Nyugodj meg, csendesedj el, ne csapongj és ne kapkodj, inkább ülj le, és gondolkodj el a pillanatnyi lehetőségeiden. Légy alapos, és lásd be, semmi indok nincs arra, hogy gyötörd magadat! A lerágott csontoktól szabadulj meg, a múlton változtatni nem tudsz, ám a jelent és a jövőt még formálhatod! Ebben minden támogatást megkapsz a Holdtól, és a pénteki napon már érezheted a változások pozitív előszelét!

Rák

A hét elején még inkább a bonyodalmakat látod, és nehezen határozol meg új célokat, ráadásul sokan a saját nyűgös dolgaikat is a te nyakadba zúdítják. Szerencsére gyorsan fordul a kocka, és szerdától javul a kedélyállapotod, és nem gátol mások apró-cseprő ügye a saját szellemi fejlődésedben, új ötletek megvalósításában. A hét második felében már kellemes és pozitív hatásokkal teli napok követik egymást, így pedig nyugalom jellemzi a mindennapokat, jelentős izgalmaktól mentes lesz a hétvége is. Bonyodalom legfeljebb akkor adódhat, ha saját magadnak lesz eleged a harmóniából, és valamilyen extrém izgalomra vágysz. A hétvégén foglalkozz a szeretteiddel, találkozz az ismerőseiddel!

Oroszlán

A Mars nem kedvez most neked, nem kímél meg a bonyodalmaktól a hét elején, erőteljes hatását leginkább a munkád, a karriered terén érezheted, illetve megeshet, hogy megakadsz a tanulásban, esetleg nem sikerül egy vizsgád. Könnyen megtörténhet, hogy az égiek akadályozni fognak bizonyos feladatok elvégzésében, ám tudnod kell, hogy valójában nem megnehezíteni akarják ezek a hatások az életedet, hanem felhívják a figyelmedet arra, hogy keress új technikákat, más praktikákat céljaid eléréséhez. Ne ragadj le a megszokott részleteknél, lásd azt, hogy körülötted minden változóban van, a dolgok fejlődnek, hát neked is alkalmazkodnod kell a változó világhoz. Légy türelmes önmagaddal és természetesen a környezeteddel.

Szűz

A jegyedet segítő égi hatások sok kellemetlenségtől megóvnak, okod panaszra nem lehet! Inkább próbáld meglovagolni az aktuális lehetőségeket, mert most mindenből te kerülhetsz ki győztesen, és a legjobb hír az, hogy a lehető legkevesebb erőlködésre van szükség a látványos sikerekhez. Az egyetlen hiba, amelyet ezekben a napokban elkövethetsz, ha tétlenségre kárhoztatod magadat, és nem adsz módot arra, hogy megmutasd a világnak, sokkal több rejlik benned, mint azt gondolnák. Dolgos hétköznapok követik egymást, mindezt úgy, hogy végre megvalósíthatod egy régi vágyadat, amelyet már réges-régen sutba dobtál. Itt az idő arra, hogy ne csak gondolatban rakd össze a feladat részleteit, hanem végre cselekedj!

Mérleg

A hét közepén a Merkúr erőteljes kettősséget hozhat a mindennapjaidba, ugyanis miközben azt fogod érezni, te is lassítanál a heves tempón, az akaratosabbik, picit bolondosabb éned épp arra akar rávenni, hogy menj szembe a szabályokkal, dönts le falakat, emellett vállald fel, hogy több, okosabb és kitartóbb vagy, mint azt gondolják rólad. A végén mindenképpen a lehető legjobb döntéseket fogod meghozni, és a pozitív változtatásra fogsz szavazni! Szerdán és csütörtökön, valamit szombaton új emberi kapcsolatok meglapozására lesz esélyed, például találkozhatsz egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen mély benyomással lehettek egymásra, sőt akár hosszú távú barátság, vagy kiváló üzleti kötelék születhet a megismerkedésetekből.

Skorpió

Ötleteiddel most sokakat meglepsz, sziporkázni fogsz, aktuális terveidet most akadályok nélkül tudod megvalósítani, sőt még támogatókat is szerzel, akik jó iránymutatások mellett akár anyagilag is szívesen támogatják a fejlődésedet, gyarapodásodat. Karriered terén nagyot léphetsz előre, megnő az esély arra, hogy végre elismerje a környezeted az eredményeidet. A munkád és erőlködésed nem hasztalan. Így végül a lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá válik, és az elmúlt időszakot jellemző feszültség teljesen feloldódik. Figyelj oda arra, hogy a karriered vagy a tanulmányaid mellett ne hanyagold el a szeretteidet sem, hisz épp ők azok, akik bármikor melletted állnak és támogatnak.

Nyilas

A hét első felében hajlamossá válhatsz a csapongásra és az álmodozásra, ennek eredményeképpen megeshet, hogy figyelmetlen és szétszórt leszel. Persze ez ráfogható a Hold és a Plútó átmeneti, nehézkes hatásaira. Nem lesz könnyű kimozdulnod ebből a rózsaszín ködös állapotból, mégis meg kell tenned mindent azért, hogy ne kövess el hibákat. Oda kell figyelned a teendőidre és az értékeidre egyaránt. Szánj időt az emberekre, igyekezz örülni mások eredményeinek, ne zárkózz el a változások elől. Ahogy közeledik a hétvége, észreveheted, hogy minden sokkal gördülékenyebbé válik, erőlködés nélkül haladnak a dolgok a maguk útján! Új energiákkal, friss lendülettel alkoss valami különlegeset!

Bak

Mozgalmas, jó híreket hozó, örömteli napok követik egymást. Ezek az intenzív hatásokkal teli pillanatok emelik a hangulatodat, javítják a közérzetedet, így pedig érdekes és eredményes változásokra van kilátásod, különösen munka és karrier terén. Túlzásnak tűnhet néhány ember szemében, ám te bizony megérdemled ezeket az apró sikereket. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások, megmutatják erejüket, és hozzásegítenek a célhoz vezető út könnyed bejárásához. Használd ki ezt a kedvező időszakot, hogy anyagilag, erkölcsileg és érzelmileg is növekedhess, és bezsebelhesd a neked járó jutalmakat. Figyeld a változások jeleit, mert meg kell ragadnod őket, amint feltűnnek a színen.

Vízöntő

A Hold a hét elején még gátol, aztán fordul a kocka, és feltölt energiával, inspirál és motivál. Az égiek csütörtöktől minden szempontból téged támogatnak, segítik a fejlődésedet, szellemi horizontod tágítását, akár még anyagi gyarapodásodat is. Ösztönösen érzed, mikor kell helytállnod vagy épp nemet mondanod, így erősíted az önbizalmadat, érzelmileg kevésbé leszel befolyásolható, ami értelemszerűen jót tesz neked. Az égiek arra sarkallnak, hogy segíts azon embertársaidon, akik bajban vannak, vagy egyszerűen csak megakadtak. Veled is megeshet, hogy tanácsot kell kérned valakitől, úgyhogy most te nyújtsd ki a kezed! Jó tett helyébe jót várj!

Halak

Hétfőn és kedden frusztráltnak, nyűgösnek, és kiegyensúlyozatlannak érezheted magadat, tele leszel olyan tennivalókkal, amelyekhez semmi kedved! Próbáld valahogy kihúzni csütörtökig, ekkor pluszenergiák érkeznek, ezek feltöltenek, jobban fogod magad a bőrödben érezni. Visszatér az életkedved, és hipp-hopp rendezed a függő ügyeidet. Jó lesz ismét veled tölteni az időt, mert energiatartalékaiddal másokat is képes leszel inspirálni. Azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, segítségre és iránymutatásra lelsz, esetleg hallasz valami remek ötletet. A hét második felében aktivizáld magad, tegyél valamit emberi kapcsolataid javításáért is. Ha saját vállalkozásod van, most keress új megrendelőket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.