asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok tele lesznek energiával és bármi áron szeretnék elérni a céljaikat. Az Oroszlánoknak érdekes változásokat kínál az új év, de a Vízöntők sem fognak unatkozni: izgalmas események történhetnek az életükben. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Jól érzed magadat a bőrödben? Még szerencse! Ez nem a véletlen műve! Tele vagy energiával és bármi áron szeretnéd elérni a céljaidat, különösen az egyik régit, ami jó ideje piszkál belülről, megvalósítási szándékkal. Egyetlen bibi lehet a dologgal, méghozzá az, ha céljaid elérése érdekében hajlandó lennél letérni a tisztesség útjáról. Ugye eszedbe sem jut ilyet tenni? Ezzel könnyen megingathatod stabil hírnevedet, lerombolhatod a beléd vetett hit magas falait. Ezért alaposan fontold meg, mikor és mit teszel, mert minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek. Csakis az egyenes, jól járható, tiszta utat válaszd!

Bika

A jegyedben járó Uránusz kitartásra buzdít, és arra, hogy karrier terén tégy meg egy fontos lépést. Az égiek most megmutatják, hogy érdemes kiállni eredeti elképzeléseid mellett, hisz sikert arathatsz végre ezekkel. Valaki kiemelkedően jó üzleti lehetőséget kínálhat számodra a héten, semmiképpen se utasítsd vissza, még ha kemény diónak is tűnik elsőre! Olyan dolgot tárhatnak eléd, amely hosszú távra, egyben tartósan alapozza meg a jövődet, és pénzügyi helyzetedet is stabilizálja. Környezeted megpróbálhat lebeszélni, de ne hagyd magadat! Persze, hogy szeretteid féltenek, de ezzel a felfogással csak hátráltatnak.

Ikrek

Pozitív és örömteli gondolatokból, jókedvből, erőből és energiából akad bőven ezekben a napokban, megnő benned a tettvágy, meg akarod mutatni környezetednek, hogy alkalmas vagy azon feladatokra, amelyeket épp végzel, vagy rád akarnak sózni. Szívesen bevállalsz újabb kihívásokat, nem félsz ismeretlen terepre tévedni, és tanulni is van kedved, friss tapasztalatokat akarsz gyűjteni. Mindehhez épp jó helyen vagy és megfelelő időben, hát használd ki, amit kapsz az élettől. Csak arra figyelj, hogy ne vállald túl magadat, mert ha mégis, hát megtörténhet, hogy a tennivalók egy részét nem tudod megfelelően elvégezni idő hiányában.

Rák

A Hold növekvő fázisban van, érdemes átgondolnod, melyek azok a dolgok, amelyeket időszerű lenne átformálni, hogy jobban működjenek. Ugyanakkor ha inkább az elengedés kerül fókuszba, hát vedd számba, mihez ragaszkodtál mostanság görcsösen, és készülj fel ezek elengedésére. Ez utóbbi esetben nem kell kapkodnod. A különösen zűrös emberi kapcsolatok, felebarátok és szétszakadásban lévő szerelmi kötelékek csak az energiádat rabolják – ezt ismerd be! A hét eleje érzelmekkel lesz teli, de a most meghozott döntések kiváló irányba terelik életedet, csupán bátornak kell lenned és vállalnod az átalakulással járó folyamatokat.

Oroszlán

Az új év érdekes változásokat kínál számodra, és arra próbál rákényszeríteni, hogy a megszokott közegedből lépj ki és ismerj meg új dolgokat, embereket, helyeket. A sokszor egyszerűnek vagy épp szürkének tűnő mindennapok átalakításokért kiabálnak, a kérdés, hogy van-e bátorságod bevállalni a módosításokat. Érzelmes és szenvedélyes leszel, bizonyítsd is ezt be másoknak. Mutasd meg, bármire képes vagy a jobb és vidámabb életért, a kiemelkedőbb életminőségért. Csupán minimális mennyiségű bátorság kell, egy-két jó idea, és minden menni fog magától. Kipróbálod? Nem bánod meg, csak figyelj!

Szűz

A hét első fele kissé felemásra sikeredhet, a különféle nyűgök és terhek elkerülnek, ugyanakkor ezzel együtt az izgalmak is máshol keresik a helyüket. Azonban csütörtöktől elkezded egyre jobban érezni magadat, lassan minden visszatér a régi, optimista, vidám hangulatú kerékvágásba, ismét elemedben leszel, az ünnepek fizikai megpróbáltatásai véget értek. Kedélyállapotod látványosan javul és másokra is pozitív hatással leszel. A hét eleji kedvetlenség akár fejfájás, fáradékonyság formájában is megmutatkozhat, mely ellen sporttal, valamint természetes gyógymódokkal, például csalán- és borókateával tudsz harcba szállni.

Mérleg

A januári időszak eddigi részében még csak nézelődtél, a nehéz döntéseket inkább elkerülted, okosan. Igazából jó választás volt átmenetileg homokba dugni a fejedet, ha valami gond adódott. Ám az előbbiek gyökeresen módosulnak ezen a héten, valamint a hónap hátralévő része jelentős felemelkedést jelez. Ez a hét nap kiválóan alkalmas arra, hogy a jövődet építgesd, különös figyelmet szentelve a szakmai és tanulmányi kérdéseknek. Új munkára vagy mellékállásra lelhetsz, meglepő üzleti ügybe vághatod a fejszédet, ha eddig nem tetted, akkor kezdj vállalkozásba! A lényeg, hogy változtass az eddig megszokott trenden, valamilyen formában lépj egy nagyot előre.

Skorpió

Az új év második hete sok rejtett feszültséget hordoz, és akár komolyabb vitákat is kirobbanthat. Nem találod a helyedet, és bár nem vagy békétlen, mégis valahogy semmi sem elég jó, érdekes vagy kedves számodra. Vitákba bonyolódsz, egyértelműen és hangosan kinyilvánítod nemtetszésedet, alkalmanként olyan dolgokat csinálsz, amelyek egyébként egyáltalán nem jellemzők rád. Környezeted furán néz rád, szelíd embernek ismertek eddig, de most elveszítheted az önkontrollt, és akár meg is bánthatsz másokat. Szerencsére csütörtökre óriásit változik a helyzet, és visszatérsz önmagadhoz, a megszokott kerékvágásba, és újra alkalmas leszel társasági életre.

Nyilas

Ezen a héten helyezd előtérbe a toleranciát, légy nagyon türelmes mindenkivel. Szükség lesz arra, hogy semmiről ne alkoss elhamarkodott véleményt, mindig hallgasd meg a feleket, aztán pedig lásd be, ha netán hibázol vagy épp félreértesz valamit. Ezekben a napokban többen is próbára teszik a türelmedet és a jó szándékodra apellálnak, akár otthon, iskolában és munkahelyeden egyaránt. Ha mégis sikerül valakinek felbosszantania téged, akkor abból konfliktus alakulhat ki, de épp az a lényeg, hogy ha ezt felkészülten várod, ki tudsz térni előle. Nagyon lényeges, hogy te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magadat!

Bak

Ezen a héten gondolataid egyértelműen és mások számára is láthatóan az anyagiak körül forognak. Több terved nem úgy alakult a 2018-as esztendő utolsó negyedében, mint ahogy azt eltervezted, és ennek eredményét most kezded érezni, azaz hiányérzeted lesz. Ez a nehézség csütörtökig minden napodra rányomja a bélyegét, és amire oda kellene figyelned, ahhoz sem lesz túl sok kedved. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására viszont pénteken kedvet kapsz, élj ezzel a csodás lehetőséggel, ereszd szabadon a fantáziádat. A hétvégén viszont kizárólag valamely kedvtelésednek hódolj, a munkát messziről kerüld el, ne félj ezt jó hangosan kimondani, hogy mások is tudják.

Vízöntő

Döcögősen indul a hét, az égiek leginkább csak hátráltatnak különféle ügyeid intézésében, ráadásul néhány kellemetlen probléma nehezítheti meg a napjaidat. Hab a tortán, hogy a különféle bonyodalmakat nem te idézted elő, de a megoldást rád testálja a környezeted. Bár jól végzed a tennivalóidat, mindeközben mégis akadhat valaki szakmai téren, aki kicsit irigy a képességeidre, ügyességedre, ezért igyekszik egy méretes gödröt ásni neked, hátha belepottyansz. Szerencsére a Jupiter megóv az igazán nagy bajoktól, így pedig a környezetedben élő, dolgozó emberek java része továbbra is kedvel és kiáll melletted.

Halak

Még mindig el vagy kissé varázsolva, a 2019-es év beköszönte téged nem elriasztott, hanem egyenesen felturbózott. Tettre készen várod az új kihívásokat? Tele vagy tetterővel és energiával, sok pozitív gondolat tölti fel kellemes pillanatokkal a mindennapjaidat, és senki nem tudja elvenni a kedvedet. Épp ezért garantált, hogy izgalmas változások lépnek be az életedbe, akár egy új munkahely, költözés lehetősége, anyagi gondok megoldódása vagy váratlan szerelem formájában. Ha vannak elmaradt vizsgáid, azokat most könnyen pótolhatod. Hasznos ismeretségeket fogsz most bevonzani, és az is könnyen elképzelhető, hogy egy nagy utazás lehetősége tárul eléd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.