asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók számára kiemelten fontos napok következnek, tobzódik majd bennük az energia. A Nyilasoknak is kedvezőek lesznek a következő napok, a heti bolygóállások jó irányba terelik őket. A Halaknak pedig a Vénusz lesz segítségükre, főleg a szerelmi ügyekben. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A fogyó hold kifejezetten kedvez a töprengésnek, mélázásnak, így jól teszed, ha kicsit visszaveszel a tempóból. A nagy elhatározásokat bátran halaszd későbbre, különösen akkor, ha az jelentős anyagi befektetést is igényel. Ezek a napok nem alkalmasak arra, hogy nagyszabású dolgokat vigyél véghez. Légy türelmes, hisz mindennek eljön az ideje. Tűnődj el régi dolgokon, de ne süllyedj bele túlzottan a nosztalgiázásba, ne vegye el feleslegesen az idődet. Ugyanakkor a gondolkodás eredményeként rájössz, valóban lenne egy-két dolog, amit le kellene végre zárni.

Bika

Bár a hold épp fogyóban van, számodra mégis remekül alakulnak ezek a napok, és nagy döntéseket tudsz meghozni. Így bátran mondj igent bármilyen felkérésre, és ne félj lezárni olyan emberi kapcsolatot, amely csak hátráltat, és már nem ad neked semmit. Gondold át, mi az, ami gátol abban, hogy elérd az aktuális céljaidat, mi az, amit meg szeretnél végre valósítani, és bármibe is kezdj ezen a héten, azt sikerrel és gyorsan véghezviszed. Ugyanakkor figyelj arra, hogy ne vállald túl magadat, hisz minden napod 24 órából áll. Ha mégis megteszed, akkor kellemetlen pillanatokban lehet részed. A hétvége kifejezetten kellemes és nyugodt légkörben telik majd.

Ikrek

A Vénusz minden körülményt biztosít ahhoz, hogy az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségre és megoldhatatlannak tűnő problémákra könnyű megoldásokat találj, és nyugodtabb légkörben teljenek a napjaid! Így a hét második felére már te leszel más emberek támasza. A megfelelő csillagállás hozzásegít a függőben lévő és rendezetlen ügyeid gyors megoldásához, sőt akár te magad mutatsz irányt kollégáknak, családtagoknak. Ha ingatlan- vagy anyagi ügyleten, új munkán, tanuláson morfondírozol, akkor ez a hét kiváló a terveid megvalósításához, vagy legalábbis az első lépések megtételéhez. Ha most döntesz arról, hogy visszaülsz az iskolapadba, ne hagyd, hogy erről mások lebeszéljenek.

Rák

A Jupiter sokféle csodát bevonz ezekben a napokban az életedbe, ugyanakkor persze rajtad múlik, mi az, amit valóban magadévá tudsz tenni. Ragadd meg azt a valamit, ami tényleg vonz és felcsigáz, azt, amiről el tudod hinni, hogy megvalósítható és hasznot hoz számodra. Szociális érzékenységed látványosan felerősödik, segítőkészebbé válsz, okos tanácsokat osztogatsz, emellett pedig képes leszel meglátni idő előtt a gondokat, amire figyelmezteted a környezetedet is. Ez nagylelkű tőled, sokak elismerését kivívhatod. Ugyanakkor ne feledd azt, hogy nem vállalhatod magadra mások búját és baját. Adj tanácsot, de ne te oldd meg a problémát!

Oroszlán

Számos nehézségen és problémán tetted túl magad január eddigi részében, ezért jöhet végre az öröm és az elégedettség állapota. Minden, ami idén történt veled, az érzelmileg, erkölcsileg megviselt, anyagilag talán kevésbé. Ideje túltenned magad mindenen, higgy abban, hogy minden sötét labirintusból van kiút. Tiszta lappal tudsz nekifutni február havának. Az új hónap kezdete gondolkodásra és belátásra sarkall, és ahogy múlnak a napok, rájössz, minden nyűgre van gyógyír, csak cselekedned kell. Lásd be, elkövettél pár hibát, de ezeket most sorban ki tudod javítani, és ahogy helyrehozod a félresikerült ügyeket, azzal egyenes arányban javul a kedélyállapotod is.

Szűz

Remek kilátásokkal, pozitív eredményeket ígérő és fordulatokban bővelkedő napokkal kecsegtetnek ezen a héten az égi konstellációk. Amit a csillagok mutatnak számodra, az pont az, amire vágysz régóta. Különleges, egyedi és sokáig nem ismétlődő helyzetekben lesz részed, tanulhatsz általuk, megismerhetsz embereket és eljuthatsz eddig ismeretlen helyekre. Szakmai előmenetel, pénzügyek vagy épp párkapcsolat a téma? Mindegy, mert egészen péntekig a bolygók a te malmodra hajtják a vizet, jelentős sikereket zsebelhetsz be, de persze nem tétlenkedhetsz, ezek a jó dolgok nem teremtődnek meg maguktól! A sors folyamatosan tálcán kínálja a jobbnál jobb alkalmakat, hát cselekedj.

Mérleg

Egy régen szőnyeg alá sepert ügy kerülhet terítékre a napokban, amely előjelek nélkül fog kibillenteni a lelki egyensúlyodból, és ha jót akarsz magadnak, nem söpröd vissza oda, ahonnan előbukkant. Az, hogy ez a téma jó ideje függőben van, nem véletlen, hisz nem akartad tudomásul venni, bizony nem neked lesz igazad, vagy vesztesen szállsz ki valamiből. Ahhoz, hogy most eredményesen magad mögött hagyd ezt a dolgot, okosan és tervezetten kommunikálnod kell környezeteddel, még akkor is, ha kellemetlenséggel vagy akár összezördüléssel jár majd együtt. Nem várhatod, hogy valaki megoldja helyetted ezt a gondot! Cserébe viszont gyorsan túlteszed magad az egész helyzeten, és megint jöhet a megérdemelt öröm és vidámság.

Skorpió

Kiemelten fontos napok következnek, és szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis a Jupiter hátszelet biztosít az ismeretlen dolgokra való nyitottsághoz, a gyorsan jóra forduló helyzetek időben való felismeréséhez. Érdemes eltűnődni azon is, vajon szeretnél-e szellemileg fejlődni, új tudást elsajátítani, iskolába járni, ugyanis ez a hét, sőt a következők is kedveznek a tanulásnak, tapasztalatgyűjtésnek, a szellemi horizont tágításának. Érezhetően tobzódik benned az energia, így mihamarabb keress olyan elfoglaltságot, amely leköti felesleges tartalékaidat. Ha valamilyen kritika ér, az nem a lelkivilágod megtiprására irányul, hanem építő jellegű.

Nyilas

A heti bolygóállások meglehetősen kedvezők lesznek számodra, jó irányba terelnek, hozzásegítenek ahhoz, hogy mindenféle akadályt és bonyodalmat a megszokottnál is könnyebben megoldj. Nem létezik olyan magas hegy, oly mély szakadék vagy olyan sötét út, amely elriaszthatna a céljaid megvalósításától. Ha úgy véled, nem boldogulsz egy lényeges üggyel, egy percig se szégyellj segítséget vagy tanácsot kérni az ügyben jártas, bölcs emberektől. Családtaghoz, baráthoz vagy munkatársakhoz is fordulhatsz bátran, nem fog senki visszautasítani. A hétvégén jöhet a megérdemelt pihenés!

Bak

Hétfőn és kedden nem találod a helyedet, harmóniát teremtenél, de minél inkább szeretnél csendben és békében lenni - úgy tűnik -, annál nagyobb lesz a káosz. Mintha az egész világ összefogott volna ellened? Pedig erről szó sincs, inkább a fogyó hold hatását érzed, kevés az energiád, és nehezen tudsz feltöltődni. Szerencsére ez a kellemetlen állapot tovatűnik szerdára, csütörtökön pedig ismét kivirulsz. A hét közepétől már minden jobb és kiegyensúlyozottabb lesz benned és körülötted is, feltűnik az alagút végén a fény, és főleg szakmai vagy tanulmányi téren érkeznek elismerések, vagy akár egy érdekes ajánlat is befuthat. Mindenki támogat, segítséget kapsz döntéseid meghozatalához is.

Vízöntő

Régóta feledésbe merült ötleteid kerülhetnek terítékre – épp jókor, remek hangulatban vagy, és tele tettvággyal. Ez persze meglepetésként érhet, mert már rég lemondtál arról, hogy valaha megvalósítod őket... de most kiderül, hogy ami késik, az még nem múlik! Egy új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás lehetősége is fellelkesíthet – hát tedd a dolgodat! Ha vannak elmaradt vizsgáid, most még ezen a téren is utolérheted magadat, remek teljesítménnyel. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy a kezdés előtt lépésről lépésre tervezd meg a kivitelezést, így sehol nem érhet kellemetlen meglepetés! Szerdán és csütörtökön bánj óvatosan a pénzügyekkel!

Halak

A hét első felében a Vénusz kedvez a szerelmi ügyeknek, és ha randizni hívnak vagy megkérik a kezedet, feltétlenül mondj igent! Ha netán anyagi vagy más jellegű problémáidat szeretnéd most megoldani, abban inkább a Jupitertől és a Merkúrtól kapsz segítséget, felfednek előtted egy kiváló lehetőséget. Egészségi téren adódhatnak váratlan bonyodalmak, de ezeket igen gyorsan leküzdöd, némi nátha, influenza vagy emésztési gond nem tudja kedvedet szegni. Bár nagy lesz rajtad a nyomás, ám ez akkor sem tud olyan nyomást gyakorolni rád, ami megingathatna céljaid elérésében. Szó szerint irigylésre méltó leszel ezen a héten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.