Prémium Linképítés Árak 2021-ben

Forrás: SEOPONT.HU/ -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akiket gyakran foglalkoztat a SEO, vagy a saját oldalaik optimalizálásával foglalkoznak, netán maguk is szakértők, számukra kiemelt fontossággal bír a keresőoptimalizálás egyik toplistás tényezője: a linképítés.
Forrás: SEOPONT.HU/


Linképítés esetén
viszont a legfontosabb SEO tényezők köré az origo.hu cikke szerint az alábbiakat érdemes sorolni:

  • A jó minőségű és hasznos tartalom
  • Prémium minőségű legyen a hivatkozó weboldal
  • Körültekintően megválasztott hivatkozás, azaz link

Ez természetesen csak a 3 kiemelt tulajdonság, amit tovább lehet sorolni bőven, továbbá ezt a hármat is szerte ágazóan több részletre lehet osztani, a részleteket pedig még tovább részletezni.

Nem véletlen, hiszen a Google a PageRank megjelenése óta (függetlenül attól, hogy most már nincsen erre nyilvános adat) a mai napig kiemelten figyeli és elemzi a honlapokra mutató külső hivatkozásokat. Rengeteg olyan szegmens van a magyar és külföldi piacon egyaránt, ahol szinte csupán a linkekkel is kimagasló eredményeket és sikereket lehet elérni a SEO folyamatok következtében.

Természetesen, aki minőséget is szeretne, netán a témájában nagyobb a piaci verseny, ott a linképítés kampányain felül számos tényezőre kell még koncentrálnia.

Linképítés Árak

Dunát lehet rekeszteni az erre épült szolgáltatók terén. Elég csak beírni a megfelelő kulcsszót a Google.hu keresőjébe és számos lehetőséget találunk. No, nem mondom, hogy mindegyik jó, mivel a felhígult piac kidobta magából a gyorsan meggazdagodni akaró kontárokat is.

Létezik eseti, havi és csomagban árult szolgáltatás egyaránt. Az utóbbi például egy ígéretesnek tűnő lehetőség a znt.hu prémium linkmarketing kínálatában. Itt 84.500 Ft-ért (2021. júniusi ár) egy komplett csomag megrendelését lehet véghez vinni, ami még a minőségi szövegírást is tartalmazza.

Az ajánlat szerint a honlapok magas bizalmi értékkel és szignálokkal rendelkeznek, ami ebben az esetben számunkra nagyon fontos, mert ez fogja meghatározni a linkek SEO értékét is.

Az említett ár egyébként a legkisebb csomagot tartalmazza, egyszeri díjjal. Összesen 4 darab ajánlat van, mellyekkel akár 36 darab különböző, értékes oldalon juthatunk értékes linkekhez. Utóbbi már a legerősebb ajánlat, a maga 292.200 Ft-os árával.

Írta: Nagy Arnold, SEO Szakértő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.