Unalmas már a misszionárius póz? Egy együttműködő és lelkes partner, na meg némi kalandvágy kell csak, hogy az alábbi pozitúrákkal izgalmasabbá váljanak a gyengéd percek. A válogatás szereplőinek nagy előnye, hogy a nő legérzékenyebb pontjára hatnak. A nehézségi fokozat és az általuk elérhető hatás változó.

1. Egy kis lógás
Alacsony ágy kell hozzá, esetleg futonágy vagy heverő. A földre nem árt néhány párna, hogy a nő ne üsse be a fejét. A nő hanyatt fekszik az ágyon, majd lecsusszan róla félig úgy, hogy a feje, válla és a hát felső részre lelóg a párnákra. A férfi behatol, majd az ágy, vagy más bútordarab szélébe kapaszkodva lép akcióba.
Működése: ebben a pozícióban a nő hasfala megfeszül, a szeméremajkak szétnyílnak, így a pénisz megfelelően érintkezik a csiklóval. A keblek szemmagasságba kerülnek, ami mindig szép látvány.
Nehézségi fokozat: trükkös
Eredmény: Hűha!

iStockPhoto2. Végén csattan az ostor
Csak két párna kell és egy ágy. A férfi hanyatt fekszik, a nő az oldalán. A nemi szervek összeérnek, de a két fél ellenkező irányba néz közben. A nő a merev szerszámba csusszan.
Működése: bár a partnerek nem néznek egymás szemébe, ez a póz meglepően meghitt. A nő úgy mozog, ahogy a legtöbb örömöt leli benne, a pénisz hegyét pedig elképesztő nyomás éri. Azért nem árt tudni, hogy nem minden hímtag hajlékony eléggé ehhez a mutatványhoz. Nem árt előre kipróbálni.
Nehézségi fokozat: közepes
Eredmény: A "Hűhá!"-tól az "Ó, igen!"-ig

3. Rodeó
Kell egy ágy, egy párna és erős hátizomzat. A férfi feküdjön hanyatt az ágyon, majd csússzon le a földre annyira, hogy csak a hát felső része és a fej maradjon a fekvőfelületen. A testsúlyt a láb tartja a földön. A nő nyeregbe pattan, lábizmai segítségével mozog le és fel.
Működése: a nő teljes mértékben meg tudja választani a szöget, a sebességet és a lökések mélységét. Szabadon tud mozogni, hiszen a saját súlyát tartja. A férfi ott érinti meg mindkét kezével, ahol csak szeretné. Jobb, ha a férfi összekulcsolja a két lábát, mert a nő térde esetleg reszketőssé válhat a csúcsponton.
Nehézségi fokozat: könnyű-közepes nehézségű
Eredmény: Ó, igen!

Forrás: [origo]

4. Falbontó
A férfi üljön a falnak háttal, tegyen maga mögé egy párnát. A nő üljön vele szemben a férfi lábára, a saját lábát a férfi lábára emeli, majd belecsusszan az ágaskodó férfiasságába.
Működése: nagyon stabil pozíció, mert a férfi az ölében támasztja meg a nőt, így a nő a karja segítségével tudja mozgatni magát. Kiválóan láthatóvá válnak az egymásban mozgó nemi szervek, amit sok nő elképesztően izgatónak talál.
Nehézségi fokozat: közepes
Eredmény: közepes

5. A kényelmes
A nő hasra fekszik, medencéje alá egy párnát helyez. A férfi a két lába közé fekve hátulról hatol be.
Működése: Az egyik legkönnyebb és legbiztosabb módja annak, hogy a titokzatos G-pontot el lehessen érni. Ez az érme nagyságú, idegvégződésekben gazdag csomócska a hüvely fal elülső falában található. A nő hátsója meggátolja, hogy a férfi túl mélyre hatoljon, és a G-pont kimaradjon a jóból. Néhány nőnek hozzá kell szoknia ehhez az érzéshez, mások azonnal ráéreznek az ízére. Édes butaságokat lehet így sugdosni a nő fülébe.
Nehézségi fokozat: könnyű
Eredmény: Ó, igen!

6. X-akták
A férfi szétvetett, térdben enyhén hajlított lábakkal ül az ágyon, a nő pedig rajta, lovagló ülésben.
Működése: a nők nem annyira kedvelik azt, ha döngetik őket. Jobban szeretik, ha a hüvelyükben levő pénisz fókuszált nyomóhatást fejt ki, miközben a csiklót is izgatja. Meg is lehet fogni egymás kezét, esetleg hanyatt dőlni, az a lényeg, hogy a pénisz töve érintse a nő legérzékenyebb pontját.
Nehézségi fokozat: könnyű
Eredmény: Ó, igen!

Forrás: Medipress

Tantraszex kezdőknek - 4 tipphttp://www.life.hu/szeress/szex/20101111-tantraszex-kezdoknek-4-tipp.html Így vadíthatod meg a pasidat!http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-igy-vadithatod-meg-a-pasidat.html Gyönyörhozó, karcsúsító szexpózok a Káma Szútrábólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101111-gyonyorhozo-karcsusito-szexpozok-a-kama-szutrabol.html