New Yorkban számos idős ember 800 dollárnál is nagyobb összeget képes kiadni egy gombával borított hernyótetemre, a Yarsagumbára, melyet a köznyelv már csak a himalájai viagraként emleget.

Forrás: AFP


A város gyógynövénypatikáinak tulajdonosai szerint a termék nagyon jól fogy, sőt a körülötte kialakult óriási felhajtás következtében már gondok is vannak az igények kiszolgálásával.

A Yarsagumba - mely a férfiasság javítását hivatott szolgálni - fogyasztható teával vagy belekeverhető a reggelibe. A termékből egy uncia - ami nagyjából 28 grammnak felel meg - kevesebb mint hét dollárba került a kezdetekkor, de a hatalmas érdeklődés következtében mostanra majdnem 1000 dollárra nőtt az ára.

Thomas Leung, a Kamwo nevű kínai gyógynövénypatika tulajdonosa így nyilatkozott: "Nehéz beszerezni a terméket, az óriási felhajtás miatt viszont nagy rá az igény. Az emberek sokszor megkérdezik tőlem, hogy tényleg olyan jó-e, amire én mindig azt felelem, annyira biztos nem, hogy 800 dollárt kiadjanak érte."

forrás: Medipress

A drasztikus szexhiány veszélyeihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110119-sok-hazaspar-tul-faradt-a-szexhez.html A világ legöregebb apja egész éjjel szexel!http://www.life.hu/szeress/szex/20110111-a-vilag-legoregebb-apja-egesz-ejjel-szexel.html Szexszel a betegségek ellenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110114-a-szex-es-a-hosszu-elet-titka.html