párkapcsolat szex szexualitás potencianövelő szerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Yorkban számos idős ember 800 dollárnál is nagyobb összeget képes kiadni egy gombával borított hernyótetemre, a Yarsagumbára, melyet a köznyelv már csak a himalájai viagraként emleget.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A város gyógynövénypatikáinak tulajdonosai szerint a termék nagyon jól fogy, sőt a körülötte kialakult óriási felhajtás következtében már gondok is vannak az igények kiszolgálásával.

A Yarsagumba - mely a férfiasság javítását hivatott szolgálni - fogyasztható teával vagy belekeverhető a reggelibe. A termékből egy uncia - ami nagyjából 28 grammnak felel meg - kevesebb mint hét dollárba került a kezdetekkor, de a hatalmas érdeklődés következtében mostanra majdnem 1000 dollárra nőtt az ára.

Thomas Leung, a Kamwo nevű kínai gyógynövénypatika tulajdonosa így nyilatkozott: "Nehéz beszerezni a terméket, az óriási felhajtás miatt viszont nagy rá az igény. Az emberek sokszor megkérdezik tőlem, hogy tényleg olyan jó-e, amire én mindig azt felelem, annyira biztos nem, hogy 800 dollárt kiadjanak érte."

forrás: Medipress

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.