párkapcsolat csábítás ismerkedés udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze semmire sincs garancia, a következő trükkökkel azonban könnyedén az ujjaid köré csavarhatod a kiszemelt férfit. A tippek kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlottak - elsajátításuk pedig nem nagy ördöngősség. A Life.hu-n tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek.

Thinkstock
Thinkstock

1. Csillogó tekintet

Ha egy nő egy számára vonzó férfival elegyedik szóba, a szakirodalom szerint azonnal kitágul a pupillája. Egy ragyogó, tiszta szempár minden esetben azt üzeni a férfinak: érdekel téged. Felejtsd el a hosszú rácsodálkozásokat, sokkal izgatóbb és figyelemfelkeltőbb lehet, ha - miután mélyen a szemébe néztél - elkapod a tekinteted.

Nézegess szexi pasikat! Összegyűjtöttük a legjobbakat!



2. Szikrázó, valódi, életteli mosoly



3. Hallgatni arany

Ne lepődj meg azon, hogy a férfi netán még nálad is jobban igényli, hogy beszélhessen magáról. Hallgasd meg, figyeld a gesztusait, bólogass, ha érted, amit közölni akar, de nyugodtan kérdezz, ha van mit. Ha a pasi beszél, az nem azt jelenti, hogy csendben kell végigülnöd a találkozást. Te is lehetsz beszédes, szellemes, akár ésszerű vitába is keveredhetsz vele, ezzel felhívod a figyelmét arra, hogy van saját véleményed!

Thinkstock
Thinkstock

4. Csak semmi nyafogás vagy hiszti!

A férfiak nagy többségének azok a nők tetszenek, akik nagyrészt önállóak. Jellemzően nem viselik jól a nyavalygást és a hisztit. Érdemes azonban megtalálni az arany középutat, hiszen az sem túl vonzó, ha a tetteiddel azt üzened: én mindent megoldok egymagam, nincs is rád szükségem.

5. Légy titokzatos!

Az első randin kerülendő a túlzott bizalmaskodás. Soha ne oszd meg legféltettebb titkaidat a kiszemelt személlyel. Mindig legyen valami a birtokodban, ami egyedi és titokzatos. Mindig legyenek megválaszolásra váró kérdések, melyeket a másik fél megfejthet. Így maradhatsz hosszú ideig izgalmas számára.

6. Udvarolhatsz te is!

A bókok, apró dicséretek bárkinek jólesnek. De soha ne ess túlzásba! Az első randin tartózkodj az érzéki megjegyzésektől, mert azt a férfi egyértelmű felajánlkozásnak értékelheti, és legtöbbjük nem szereti, ha nem ő kezdeményezhet.

Thinkstock
Thinkstock

7. Figyeld a testbeszédet!

Ha a kiszemelt partner folyamatosan keresi veled a szemkontaktust, netán beszéd közben megérinti a kezed, elindultál a siker útján.
De ha összefonja a karjait, kerüli a szemedbe nézést, és elriad bármilyen testi kontaktustól, az egyértelműen az elutasítás jele. Épp ezért nem érdemes álmokba ringatnod magad, inkább lépj tovább, ha ez utóbbiakat tapasztalod.

Forrás: Ezoterikus.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.