Egy nap alatt három férfival is lefeküdt a hollywoodi díva

Oprah Winfrey Jack Lemmon Becéző szavak szex Jack Nicholson Shirley MacLaine szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shirley MacLaine nemrég egy talk-show-ban beismerte: bár csak egyszer volt férjnél, a szerelmi élete igen színes volt...

Shirley MacLaine sosem vetette meg a férfiakat. A színésznő családjában a csalfaság és a szexuális élvezetek kihasználása mindig fontos volt, hiszen Shirley öccse, Warren Beatty legendás szoknyapecér hírében állt.

Ő férjezetten se volt semmi! Nézd meg, hogy a mai szinglik, hogy csinálják!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Becéző szavak Oscar-díjas színésznője Oprah műsorában nem volt éppen szűkszavú, amikor a szexuális élete került terítékre. Többek között azt is elárulta, hogy egyetlen házassága - mely egyébként harminc évig tartott - igencsak nyitott volt. Az is előfordult, hogy egy napon három szeretőjével is találkozott a díva. Shirley azt is elmondta, soha többé nem menne újra férjhez. ,,Rengeteg kapcsolatom volt. Voltak kiváló és pocsék szeretőim is. Nem voltam szexmániás, de egyszer megtörtént, hogy egy nap alatt három szeretőmmel is volt egy-egy légyottom." - mesélte a színésznő, aki ezekkel ellentétben mégis komolyan monogámnak vallotta magát, és a szexet érzelmek nélkül el sem tudta képzelni. ,,Nyitott házasságban éltünk a férjemmel - Steve Parker-rel. Mellette voltak szeretőim, és persze neki is. De mindezeken túl nagyon jó barátok tudtunk maradni. De sosem mennék újra férjhez." - mesélte a színésznő Oprah műsorában.

Shirley McLane azt is elárulta, mit gondolt népszerű színészkollégáiról: ,,Jack Lemmon sosem vonzott igazán. Már túlontúl kedves volt. Jack Nicholson kisugárzása pedig túlságosan sok volt számomra. Másrészt ő egy igazi fenegyerek volt akkoriban. De Robert Mitchum-mal és Yves Montand-dal nem volt rossz...sőt..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.