Nagyon szigorú házassági szerződést íratnak alá Kate Middletonnal, mielőtt hozzámegy Vilmos herceghez. A menyasszonyt - bennfentesek szerint - rosszul érintették a hivatalos papírok.


Kate Middletonnak alá kell írnia egy házassági szerződést, amellyel tulajdonképpen a legtöbb jogáról lemond - olvasható a Borson. A szerződésben az is benne van, hogy ha válásra kerülne a sor a királyi pár között, akkor Vilmosnál maradnak a jövendőbeli gyermekek, Kate pedig elveszíti felügyeleti jogát. Állítólag az ügyvédi iroda által jegyzett iratok azt is meghatározzák, hogy Kate hány kilót szedhet fel terhessége alatt.

Forrás: AFP

Ha pedig Kate megözvegyül, busás összegre számíthat Vilmos után, válás esetén azonban erről is le kell mondania, de tartásdíjat azért kaphat majd. Ennek összegét nem hozták nyilvánosságra, de milliókat sejtenek a szakértők, ami azonban csökken akkor, ha Kate esetleg újra férjhez megy. "Vilmos leendő neje nem beszélhet a szerződés részleteiről, amennyiben mégis megteszi, hét számjegyű büntetést kell fizetnie!" - mondta egy ügyvéd, aki elárulta azt is, hogy a papírok értelmében, amennyiben elválnak, Kate elveszíti nemesi címeit, és azonnal el kell költöznie a királyi birtokról. Kate Middletont állítólag elszomorította a szerződés néhány részlete, de Vilmos végül meggyőzte róla: ez csak formaság, ami a brit királyi családdal jár.
 

Kifecsegte szextitkait a díva!http://www.life.hu/szeress/20110427-brigitte-nielsen-szextitkai.html 3 ok, amiért belefásulunk a házasságbahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110426-szerelem-parkapcsolat-3-ok-amiert-belefasulunk-a-hazassagba.html Szerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkaihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-botranyos-szerelmek-az-angol-kiralyi-palotaban.html Két forró szexpóz a jobb orgazmusérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110422-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-biztos-poz-amivel-egetrengeto-orgazmusod.html Illata elárulja, fogod-e szeretni!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-szerelem-parkapcsolat-mennyire-tetszik-az-illata-annyira-fogod-szeretni.html Alvópózod árulkodik a kapcsolatodrólhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-olyan-a-kapcsolatod-amilyen-pozban-alszol.html Anikót cédának tartja Olivérhttp://www.life.hu/szeress/20110422-anikot-cedanak-tartja-oliver.html Hollywood titkai - Így csábítottak a világhírű dívákhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110421-szex-szerelem-parkapcsolat-csabitasi-praktikak-vilaghiru-divaktol.html