Arnold Schwarzenegger párkapcsolat szex csábítás Brigitte Nielsen szerelem Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyvenhét éves Brigitte Nielsen a jövő hónapban megjelenő önéletrajzi könyvé­ben (We only get one life - Csak egy életet kapunk)  kendőzetlenül mesél el minden intim részletet arról, milyen volt a szex Hollywood legnagyobb sztárjaival.

Az egykori dán modell Arnold Schwarzenegger vagy Sean Penn ágyát is megjárta - olvasható a Blikken. "Arnie-nak isteni teste volt. Idő kérdése volt, hogy mikor landolunk az ágyban" - írta könyvében a későbbi kaliforniai kormányzóról, akivel 26 évvel ezelőtt forgatta a Vörös Szonja című filmet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sylvester Stallone már több örömet lelhetett Nielsen állítólagos szexpraktikáiban, bár őt is kalandnak szánta a szőke modell. 1985-ben állítólag egy levelet küldött a színész hotelszobájába a következő szöveggel: "Egy feltörekvő színésznő vagyok, meg akarom ismerni." A könyvből kiderül, egy óra múlva Stallone már egy fotelben szexelt a nővel, akit később el is vett feleségül. Ez ám a hódítás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.