Falusi Mariann TV2 Nagy Duett Árpa Attila barátság vetkőzés énekesnő korkülönbség irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariannra nők ezrei irigyek, hiszen egy szexi félisten, Árpa Attila mellett tölti hétköznapjai. A Nagy Duett műsor két sztárpárosa harmonikus kapcsolatukról, félelmeikről, és az elmúlt hetek közös élményeiről meséltek a Life.hu-nak.

Exkluzív fotók a Nagy Duett legújabb adásásról! Nézd meg képgalériánkat! Katt ide!


Éden Hotel: Csoportos csókolózás a kamerák előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-eden-hotel-csoportos-csokolozas-a-kamerak-elott.htmlVV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-valo-vilag-4-jerzy-es-agica-a-nyugiszobaban.htmlÉrdekes neveket választott Mariah Carey az ikreinekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-erdekes-neveket-valasztott-mariah-carey-az-ikreinek.htmlBudapestre érkeztek a legnagyobb francia filmsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-budapestre-erkezett-gerard-depardieu-es-catherine-deneuve.htmlBrad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.htmlNagy Duett: Az energiabombák búcsújahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110430-nagy-duett-az-energiabombak-bucsuja.htmlNagy Duett: Árpa szexibb, Hajdú botlábúbb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110416-nagy-duett-arpa-szexibb-hajdu-zsenialisabb-mint-valaha.htmlA Nagy Duett: Hajdú Péter bevállalta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110409-a-nagy-duett-hajdu-peter-bevallalta.htmlFriss! Megszületett az egykori Spice Girl kisbabája!http://www.life.hu/anyaskodj/20110506-friss-megszuletett-az-egykori-spice-girl-kisbabaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.