Magyarország első romantikus websorozatának fő karaktereit ifjú színészek játsszák, köztük köszönthetjük például a "Mizu" dzsesszes feldolgozásával közismertté vált Herrer Sárát.

Hazánk első romantikus websorozata, a Csalfa Karma 2011. május 23-án, délben debütál a Life.hu-n. A történet örökzöld témát, egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, mindezt meglehetősen szerencsétlen felállásban, hiszen a háromszög két csúcspontját egy nővérpár alkotja. Mindketten - tudtuk nélkül - ugyanarra a pasira hajtanak. A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást...


Herrer Sára (Anna), Rédei Roland (Robi), Bátyai Éva (Szonja)

A Csalfa Karma főszerepeit tehetséges fiatal színészek játsszák. A testvérpár egyik tagja a tiszta lelkű, kreatív, de visszahúzódó Anna. Őt a Kesh zenekar énekesnője, Herrer Sára alakítja, aki Fluor "Mizu" dalának dzsesszes feldolgozásával robbantott, klipjét többszázezren töltötték már le a videómegosztókról. Színésznőként szerepelt többek között a Sorstalanságban, az Életképekben, a Casinóban, illetve a Szégyenben is. A másik lánytestvér a rendkívül dögös modell, minden férfi álma, Szonja, aki bármire képes azért, hogy végre megállapodhasson. Őt Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház tagja testesíti meg. Az alfahím pedig Robi, aki nem is tudja, mekkora döntés előtt áll - szerepét a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Rédei Roland játssza.

 

 

 

 

Az Origo Zrt. megrendelésében készülő - a magyar piacon teljesen új műfajként debütáló - alkotás egyenként 7 perces részei hétfőn, szerdán, pénteken kerülnek ki a Life.hu női portálra, összefűzött részeit pedig vasárnaponként adja a LifeNetwork TV. A Csalfa Karma 24 webizódjának gyártója a Barátok köztöt is jegyző Magyar Grundy UFA.


A Barátok közt egykori sztárja mozifilmben szerepelhttp://www.life.hu/szeress/20110506-herrer-sara-es-kinizsi-otto-a-szegyen-cimu-filmben.html