Annak ellenére, hogy gyakorlat teszi a mestert, mindenkinek voltak már rossz tapasztalatai a csókolózást illetően. Íme a legbizarrabb csóktípusok, amelyekre nem szeretnénk túl sokáig emlékezni! Két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek a Life.hu-n.  

 


A csók a szeretet, a tisztelet és a szenvedély jele, egy érzéki csók az első lépés is lehet egy bensőséges, szenvedélyes kapcsolat felé, és olykor azt is előirányozhatja, hogy milyen szerető lesz valakiből. A New York-i University at Albany kutatói szerint a nők gyakrabban csókolóznak érzelmi okokból, míg a pasik döntő többségének a csók a szex fékezőeszköze, ezért minél gyorsabban túl akarnak esni rajta. Azt, hogy mitől jó igazán egy csók, nehéz lenne meghatározni, hisz mindenki másra gerjed, ám a megkérdezettek 96%-ánál folytatást kizáró ok a kellemetlen lehelet vagy az ápolatlan fogak.

Thinkstock

1. A propeller

Azt hiszi, hogy ő a világ legtökéletesebb szeretője, a nyelve a szó szoros értelmében lélegzetelállító sebességgel forog és köröz. Ami a különösen rossz ebben, hogy ez a típus általában nem is veszi észre, hogy monoton keverése fárasztó és végtelenül unalmas.

Csenge, egyetemista (27)
"Nemrégiben randiztam egy sráccal egy romantikus helyen, ahol gyengéden rám nézett, majd egyből ledugta a torkomon a nyelvét, vadul körzött a számban, és közben úgy nyomta a fejemet hátra, hogy majdnem kitört a nyakam."


2. A csúcsragadozó

Ezt a típust aligha lehetne csókkirálynak nevezni. Úgy cincálja és tépi az ajkaidat, mintha azok nyers húscafatok lennének, majd erősen ráharap a szádra, amitől kiserken a véred, s amikor a fájdalomtól könnybe lábad a szemed, azt hiszi, hogy a kéjtől párásodott be.

Zoli, szerkesztő (34)
"Játékos, harapós, lágy, felfalós, bugyinedvesítő, mindegyik bejön, attól függően, hogy épp milyen a kedvem. Egyszer összejöttem egy őrült csajjal, aki szabályosan rám vetette magát, ám az egyáltalán nem volt ínyemre, amikor a nyelvpiercingje kocogtatta a fogaimat."
3. A rágcsáló

Mint a mókus fenn a fán, de tényleg olyan vidám, ha a kiszemelted úgy csócsálja a puha szádat alul és felül, mintha az egy mogyoró lenne? Ez a csók maximum annyira izgalmas, mint kihántolni a héjából a magot, és ha nem vagy résen, éles fogai másnap lenyomatként fognak virítani az ajkaidon.Tünde, sportoló (31)
"A jó csók olyan, mintha megpróbálnánk feltérképezni a másik száját. Először az ajkakat összeérintve, majd finoman, lassan harapdáljuk egymást, aztán fokozatosan át lehet engedni a nyelvet a másik területére. Engem nem zavar, ha olyan pasival találkozom, aki rosszul csókolózik, mert számomra élvezet a tanítás, ám ha futó kalandról lenne szó, biztosan elgondolkodnék, hogy merjek-e veszélyesebb vizekre evezni egy rágcsálóval."

Thinkstock4. A kaméleon

A változatosság nem mindig gyönyörködtet, ha az illető nem érzi, hogy mire van szükséged, és nem fogja a tested jelzéseit. A kitartásával és a lelkesedésével általában nincs hiba, csak épp veled fordítottan működik: amikor vad szexet akarnál, gyengéden közelít, és ha romantikus pillanatokra vágysz, elemi erővel tör rád, majd vadul és fájdalmasan harapdál.

Zsófi, énekesnő (25)
"A mostani párom tipikusan ilyen volt, s elképesztő variációkkal csókolt: vagy alig mozgott a nyelve, mintha egy döglött hal lenne, vagy iszonyatos sebességgel pásztázott a számban körbe-körbe, máskor pedig alig engedett a szájába. Nem volt mit tenni, az alapoktól kezdtük, majd jött a gyakorlati oktatás, ami szerencsére hatásos és célravezető volt."

5. A porszívó

Életmentő csóktípus. A száját lassan közelíti a tiédhez, majd egy hirtelen mozdulattal szinte bekapja az egész fejedet, úgy, hogy közben alig kapsz levegőt, és esélyed sincs a menekülésre. Egész addig fáradhatatlan a szívókája, amíg le nem merül az akkumulátora (vagy a tied), és ennek a csóknak a különlegessége, hogy gyakorlóinak többsége nem is szeret porszívózni.

Krisztián, tanár (32)
"Életem legjobb csókolózása egy nimfomán csajjal történt, órákon át játszottunk egymással, és nem volt túl sok ismétlés benne. Kimondottan élveztem, amikor vákuum módjára a számra tapadt és kiszívott minden energiát belőlem. Imádtam a tüzességét, a kreativitását, sajnos azóta sem volt hasonló élményben részem."


6. A lagymatag

Kényelmes, kellemes társ, aki a legaktívabb pillanatokban is úgy mozog, mintha a világ vége közelegne. Nyelve akár egy horogra akadt hal, vergődik tétován, és hiába próbálod feltüzelni a libidóját, úgy tűnik, esélyed sincs a győzelemre. Az unalmas nyelvcsapások ugyanakkor jelenthetik azt is, hogy az illető csak szexelni akar, így minimális energiákat fektet a csókolózásba és legszívesebben átugraná ezt a fejezetet.

Vica, kozmetikus (28)
"Az egyik pasim maga volt a megtestesült unalom. Kizárólag kívülről csókolgatta az ajkaimat, beljebb nem is nagyon merészkedett, és amikor megpróbáltam életet csiholni a dologba, megkaptam tőle, hogy túl keményen csókolok. Úgy éreztem, mintha egy döglött ponttyal csókolóznék, ezért is szakítottam vele."

Forrás: Thinkstock

7. Az anatómia nagymestere

Úgy látszik, intenzíven érdeklődik a belső szerveid iránt. Nyelvével körbetapogatja minden idegsejtedet, lemegy egészen a manduládig, kutatja a töméseket, megnyomja a bal felső sarokban, kopogtat a jobb oldalon, és szinte kényszert érzel arra, hogy jelezd, megtalálta a lyukas fogadat.

Mit tehetsz a rossz csók ellen?

Sokan eleinte feszengenek és zavarban vannak, illetve senki sem gondolatolvasó, hogy kitalálja, mi jó a másiknak. Ha tetszik az illető, és szeretnél esélyt adni a folytatásnak, légy türelmes, őszinte, interaktív, és mondd el vagy mutasd meg neki, mit szeretnél, mire vágysz.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html "Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html Részeges apa - te miért nem bízol a férfiakban?http://www.life.hu/szeress/20130603-miert-nem-bizunk-a-ferfiakban-s-kallai-szilvia-az-omyno.html Profi kézivezérlés - Mi juttatja csúcsra a nőt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.html Ne tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html