Meghökkentő módon próbálja megmenteni a házasságát a sztárpár

Ashton Kutcher megcsalás Demi Moore kabbala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore és Ashton Kutcher házassága romokban hever. A híres pár azonban nem adja fel, és mindent megpróbálnak, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Párterápia céljából Kutcher és Demi egy kabbalatáborban töltenek néhány napot, hogy ismét közel kerülhessenek egymáshoz. A RadarOnline szerint az idei jóm kippurkor - mely október 7-8-án volt - Kutcher bocsánatot kért feleségétől a félrelépésért, és "bűnbánatot tanúsított", mert megcsalta nejét az évfordulójukon. A táborban ott volt még a pár kabbalatanára, Yehuda Berg és a férj jó barátja, Eric Buterbaugh is. A tűz mellett készült képek három hónapja az első fotók, melyeken együtt látható a házaspár.

De hiába a vallás és a megbánás, a pár egy közeli barátja szerint Demi és Ashton házassága már halott. "Vége a kapcsolatuknak. Demi viszont mindenáron meg akarja menteni a házasságukat. De a megcsalásos botrány még neki is nagyon nehéz, hiszen fotókkal örökítették meg a félrelépést..."

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.