Demi Moore és Ashton Kutcher házassága romokban hever. A híres pár azonban nem adja fel, és mindent megpróbálnak, hogy megmentsék a kapcsolatukat.


Hollywood napok óta Demi Moore és a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcher szakításán csámcsog. A fiatal férj ugyanis a hatodik házassági évfordulóját filmsztár neje helyett négy csinos lánnyal töltötte ruha nélkül egy luxusszálló pezsgőfürdőjében, ráadásul az egyik hölggyel még intim kapcsolatba is került. Ezek után persze mindenki arra várt, hogy Demi beadja a válópert, most azonban kiderült: a pár ad még egy esélyt a kapcsolatnak. Az bizonyára sejthető, ki szeretné ezt jobban...


Forrás: AFP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Párterápia céljából Kutcher és Demi egy kabbalatáborban töltenek néhány napot, hogy ismét közel kerülhessenek egymáshoz. A RadarOnline szerint az idei jóm kippurkor - mely október 7-8-án volt - Kutcher bocsánatot kért feleségétől a félrelépésért, és "bűnbánatot tanúsított", mert megcsalta nejét az évfordulójukon. A táborban ott volt még a pár kabbalatanára, Yehuda Berg és a férj jó barátja, Eric Buterbaugh is. A tűz mellett készült képek három hónapja az első fotók, melyeken együtt látható a házaspár.

De hiába a vallás és a megbánás, a pár egy közeli barátja szerint Demi és Ashton házassága már halott. "Vége a kapcsolatuknak. Demi viszont mindenáron meg akarja menteni a házasságukat. De a megcsalásos botrány még neki is nagyon nehéz, hiszen fotókkal örökítették meg a félrelépést..."
Ismerd fel, ha homoszexuális a pasid!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111007-szex-szerelem-parkapcsolat-ismerd-fel-ha-homoszexualis-a-pasid.html Már nem érdekli a szexi herceg - Milliárdos csemetével randizik a szőkeséghttp://www.life.hu/szeress/20111006-chelsy-davy-uj-pasija-jamie-richards.html Akik rohantak az oltár elé - A legrövidebb sztáreljegyzésekhttp://www.life.hu/szeress/20111005-a-legrovidebb-sztareljegyzesek.html Férjhez ment a világ leggazdagabb hercegnője - videóhttp://www.life.hu/szeress/20111007-ferjhez-ment-a-85-eves-alba-hercegno.html Bújj ágyba Barack Obamával! - A legbizarrabb szex-eszközökhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111005-bujj-agyba-barack-obamaval-a-legbizarrabb-szexeszkozok.html