Gisele Bündchen eljegyzés kim kardashian Orlando Bloom szerelem Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kivárják a megfelelő alkalmat a házasodásra, de olyanok is akadnak, akik nem szeretnek jegyben járni, és igyekeznek az eljegyzést mihamarabb házassággá erősíteni. Íme néhány sztár, akik a lánykérés után azonnal kimondták a boldogító igent. 

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!




A díjnyertes fenekű valóságshow-sztár, Kim Kardashian és kedvese hat hónap randizás után jegyezték el egymást, három hónap múlva pedig megtörtént a világra szóló lakodalom. Kris Humphries 2011 májusában jelentette be az eljegyzést, és nem sokkal később, augusztus 20-án már ki is mondták a boldogító igent Montecitóban, Kaliforniában.

AFP
AFP

2. Khloe Kardashian és Lamar Odom - 9 nap

A gyorsaság a családban marad - Kim testvére, Khloe Kardashian csak egy hónapig randizott Lamar Odommal, amikor 2009. szeptember 18-án bejelentették az eljegyzésüket. Néhány nappal később, szeptember 27-én házasodtak össze egy Beverly Hills-i magánrezidencián.

AFP
AFP

3. Britney Spears és Kevin Federline - 3 hónap

2004 júniusában családja nemtetszése ellenére Britney Spears és egyik háttértáncosa, Kevin Federline rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és gyorsan eljegyezték egymást. Még abban az évben szeptember 18-án sor is került a kézfogóra.

AFP
AFP

4. Brian Austin Green és Megan Fox - 23 nap

A Született feleségek szexi szobafestője, Brian Austin Green 2010. június elsején kérte meg Megan Fox színésznő kezét, és huszonhárom nappal később már egybe is keltek. A romantikus, szűk körű esküvőt Hawaii szigetén tartották, irigylésre méltó tengerparti képeik pedig bejárták a világsajtót.

AFP
AFP

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!




2009 júliusában a Twitteren jelentette be a milliárdoscsemete, Ivanka Trump - Donald Trump lánya -, hogy feleségül megy újságíró kedveséhez. Három hónappal később a szerelmesek egybekeltek az igen exluzív Trump Natonal Golf Club területén Bedminsterben.

AFP
AFP

6. Gisele Bündchen és Tom Brady - 1 hónap

A világ legjobban kereső szupermodelljének mindössze harminc nap kellett ahhoz, hogy elvetesse magát szexi amerikai focista kedvesével. 2009 januárjában kérte meg az NFL-játékos Tom Brady a brazil szépség kezét, februárban pedig egybe is keltek Santa Monicában. Fiuk, Benjamin 2009 decemberében született meg - valószínűleg a kicsi a nászúton fogant...

AFP
AFP

7. Reese Witherspoon és Jim Toth - 3 hónap

A sikertelen házassága után biztosan nem gondolta volna Doktor Szöszi, hogy seperc alatt ismét feleség lesz... Reese Witherspoon kezét 2010 decemberében kérte meg az ismert, magyar származású hollywoodi ügynök Jim Toth, március 26-án pedig meg is tartották a lakodalmat.

Northfoto
Northfoto


8. Orlando Bloom és Miranda Kerr - 1 hónap

2010 júniusában jelentette be A gyűrűk ura című film sztárja, Orlando Bloom, hogy feleségül veszi világszép modell kedvesét, Miranda Kerrt. A lagzival ők sem vártak sokáig - egy hónap sem telt el, mire kimondták a boldogító igent. A sietség oka feltehetően az volt, hogy Miranda nem akart nagy pocakkal az oltár elé állni - 2011 januárjában ugyanis már meg is született első babájuk, Flynn.

AFP
AFP

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.