5 ok, amiért még mindig szingli vagy!

szingli párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belefáradtál az állandóan ismétlődő első randik forgatagába? Eleged van azokból a pasikból, akik sosem vallanak színt előtted? Ha mindent megtettél azért, hogy sikeres legyél az ismerkedésben és valami mégsem klappol, akkor itt az ideje, hogy átgondold a praktikáidat! Bemutatunk héhány tipikus női hibát, ami segíthet az önelemzésben.  

Thinkstock
Thinkstock

1. Azt gondolod, hogy sosem talál már rád a szerelem

Rengeteg nő adja fel idejekorán a reményt, hogy megtalálja az igazi partnerét, holott éppen, hogy élveznie kellene a keresgélést! Az olyan mondatok, mint "ugyan már, kinek kellenék pont én?" és a "biztos, hogy egyedül öregszem meg!" nem sokat segítenek az önbizalom építésében! Persze hogy minden nő érdemes rá, hogy szeressék! Ha képtelen vagy reggel ránevetni a saját tükörképedre és azt gondolni, hogy szép, okos és szeretnivaló vagy, akkor legalább vedd rá magadat, hogy leírd néhány jó tulajdonságodat egy papírra. Ha az önbizalom sugárzik belőled, ne vedd el ezt az örömet a férfiaktól!

2. Előnyben a rosszfiúk

Persze a rosszfiú típus nagyon vonzó tud lenni, de ha már találkoztál közülük legalább hárommal, akkor érdemes levonnod a következtetést, mert valamiben mind hasonlítanak! Mégpedig abban, hogy nem elég jók hozzád és neked! Ezután a felismerés után játszi könnyedséggel állapíthatod meg, hogy neked igenis a jófiúk jönnek be! Ha a jelölted egy kicsit kiszámíthatóbb is a kelleténél, ne küldd el azonnal, ugyanis a jófiúk is tudnak rosszak lenni, például az ágyban!

3. Azt hiszed, megváltoztathatod a másikat

Ha azt hiszed, hogy egy férfi azért, mert szeret téged, automatikusan lemond az addigi kedvteléseiről, akkor csalódni fogsz majd! A férfiak ugyanis épp azért csinálnak valamit, mert szeretik azt, és ha nem tudsz érvelni a csütörtöki pókerparti ellen, akkor valószínűleg nem fog otthon maradni veled! Ismerd meg a másikat, és csak utána dönts a közös, nagy tervekről!

Thinkstock
Thinkstock

4. Nem küzdesz meg a szerelemért

Azért, mert a munkahelyeden egész nap tündéri voltál, és mindenkit lefegyvereztél a tündöklő mosolyoddal, még nem jelenti azt, hogy a párodnak nem volt rossz napja, amiért morcos! Ilyenkor könnyű egymásnak esni, mert úgy gondoljuk, hogy vele megtehetjük. Pedig nem! A partnered épp olyan fontos, mint a főnököd - ha nem fontosabb -, és nála is elő kell venned a széles mosolyodat, akkor is, ha néha nehezedre esik!

5. Neked mindig igazad van!

Egy kapcsolat nem bokszring, ahol az állandó érveléssel le kell győzni a másikat. Ha úgy is érzed, hogy valamit jobban tudsz, vagy a másik nem volt igazságos veled, még nem érdemes minden apróságon összeveszni! Ha megtetted, tudj bocsánatot kérni, ez ugyanis nem a gyengeség, hanem a gyengédség jele!

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
10 téves képzettársítás az első randevú után! Ezért nem sikerül elmélyíteni a kapcsolatot!
10 dolog, amit sosem szabad elkövetni a kapcsolat indulásakor!
Szakítós horoszkóp - te hogy viseled, ha elhagynak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.