Ryan O'Neal Farrah Fawcett bocsánatáért könyörgött az asszony halála előtt

Ryan ONeal halál Farrah Fawcett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan O'Neal nemrég bevallotta, hogy egykori kedvese, Farrah Fawcett halála előtt arra kérte az asszonyt, hogy az bocsásson meg neki.  

1982-től a szépséges Farrah Ryan O'Neil élettársa volt, akitől 1985-ben gyermeke is született. Később szakítottak, majd 2001-től a színésznő haláláig együtt éltek. A hetvenegy éves színész jelenleg prosztatarákkal küzd, a napokban pedig mesélt arról, hogyan töltötte a 2009-ben rák miatt elhunyt kedvese az utolsó óráikat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Odaültem az ágyához, és a bocsánatát kértem az elmúlt dolgok miatt. Azt mondtam neki, hogy bocsásson meg" - vallotta a színész a The View című műsorban.

A színész egyébként jelenleg épp a Both of Us című könyvét promotálja, amely az ő és Farrah kapcsolatáról szól. "Még nem vagyok túl a halálán. Farrah nagyon szeretett engem. Azért írtam a könyvet, mert hiányzik nekem, és az írás közben úgy éreztem, ő is ott van velem. Hihetetlenül erős és bátor személy volt, aki még az utolsó percekben sem félt a haláltól" - vallotta Ryan O'Neil.

Tipp! Malacok és kecskék közé vágyik a népszerű műsorvezetőnő. Kattints a galériáért!



Gyászol a Magyar Televízió: elhunyt a legendás műsorvezető, újságíróhttp://www.life.hu/szorakozz/20120502-gyaszol-a-magyar-televizio-elhunyt-a-legendas-musorvezeto-ujsagiro.htmlVajon mit gondol Jennifer Aniston Brad Pitt következő házasságáról?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120426-vajon-mit-gondol-jennifer-aniston-brad-pitt-kovetkezo-hazassagarol.html"Féltem tőle, hogy egy tipikus nagyzoló rosszfiú" - Marilyn Monroe nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120427-marilyn-monroe-szerelmei.htmlVégleg kiszáll az X Factor egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120430-vegleg-kiszall-az-x-factor-egyik-zsuritagja-kelly-rowland.htmlKiderült, hol és mikor megy férjhez a tündéri színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120426-kiderult-hol-es-mikor-megy-ferjhez-a-tunderi-szineszno-drew.htmlCristofel egykori ellenfelével kavar VV Veronikahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120428-vv5-cristofel-egykori-ellenfele-kell-vv-veronikanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.