Még ma sem felhőtlen a viszony Jennie Garth és Tiffani Thiessen között.

A Beverly Hills 90210 sorozat egykori csinos hősnői nem csak a filmvásznon rivalizáltak - legtöbben az életben is gyűlölték egymást. Persze azóta megoldódtak köztük a problémák, legalábbis majdnem mindegyik. A Kellyt alakító Jennie Garth és Brenda megformálója, Shannen Doherty húsz év mosolyszünet után végre normálisan tudnak egymással kommunikálni. Ehhez valószínűleg hozzájárult Jennie néhány héttel ezelőtti válása is. A két lány nemrég a harmadik riválissal, a Donnát alakító Tori Spellinggel is kibékült, de Tiffany Thiessen még mindig fekete bárány a csapatban.

Forrás: AFP
Tiffany Thiessen és Jennie Garth

A Valerie-t alakító dögös barna lány és Jennie egykor a legjobb barátnők voltak, sőt, Tiffany még koszorúslány is volt barátnője esküvőjén, de a dolgok azóta nagyot változtak - állítja egy bennfentes. 2009-ben az egyik partin például Garth levegőnek nézte egykori barátnőjét, és még csak nem is viszonozta Tiffany üdvözlését, sőt, később egy kisebb szóváltás is volt közöttük. Vajon egy férfi lehet az oka a mosolyszünetnek, esetleg egy szerepen veszett össze a két sorozatsztár?


Cristofel nem száll le Veronikárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120516-cristofel-nem-szall-le-veronikarol.html Kovács Lázár látni sem akarja kisfiát, Lázárkáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120513-kovacs-lazar-latni-sem-akarja-kisfiat-lazarkat.html Kibékült az egykori álompárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120508-kibekult-egymassal-denise-richards-es-richie-sambora.html Megasztár 6: Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120511-megasztar-6-farkasjenser-balazsnak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.html