Leszbikus viszonyba keveredett a férjezett színésznő

film leszbikus Rachel McAdams erotika sztár thriller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel McAdams megérett arra, hogy váltson: a férjezett színésznő legutóbb kolléganőjével került nagyon is közeli viszonyba - persze mindez egy filmszerep miatt történt.

A színésznőt a romantikus filmek után tőle szokatlan, erotikus thrillerben láthatjuk majd viszont, amelyben kolléganőjével is szenvedélyes viszonyba keveredik. Alan Corneau 2010-ben készült francia filmjének feldolgozásában a 33 éves, szőke színésznő mellett A tetovált lány eredeti verziójából ismert Noomi Rapace játszik majd főszerepet.

SBS Films
SBS Films

A történet szerint a nő, akit McAdams alakít, összejön a Noomi Rapace által megformált karakter exével. Mikor ez kiderül, kettejük között fellobban a harag és azzal együtt a szenvedély is. McAdams karaktere egyre csalafintább és kegyetlenebb játékot játszik a fiatal nővel. A filmet már most a legendás Elemi ösztön című filmhez hasonlítják - amit azért fogadjunk fenntartásokkal, hiszen ez valószínűleg a marketingszakemberek szájából hangzott el, nem pedig a filmkritikusokéból. A szőke színésznő egyébként jelenleg Cannes-ban van férjével, Michael Sheen színésszel.

A mai napig utálja egymást a két szexi sorozatsztárhttp://www.life.hu/szeress/20120516-a-mai-napig-utalja-egymast-a-ket-szexi-sorozatsztar-jennie.htmlFantasztikusan néz ki a sorozatsztár - Pedig már 48 éveshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-fantasztikusan-nez-ki-a-sorozatsztar-lisa-rinna-pedig-mar.htmlSzerelméről vallott a híres filmsztárhttp://www.life.hu/szeress/20120516-tom-cruise-szeretem-katiet-amiota-csak-megismertem.htmlRémesen öltözött fel az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120515-fortelmesen-oltozott-fel-az-alkonyat-sztarja-kristen-stewart.htmlPesten szépül a világsztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120515-pesten-szepul-a-vilagsztar-bruce-willis.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.