Bruce Willis plasztikai beavatkozás injekció szépségápolás kollagén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis ötvenhét éves kora ellenére meglehetősen jól néz ki. Titka azonban nem a stresszmentes életmód, hanem méregdrága kezelések.

Átalakítunk! Merész külsővel és vidám színekben hódít Anett. Kattints a galériáért!


A Blikk nemrég kiderítette: Bruce Willis egy speciá­lis szépészeti beavatkozásnak köszönheti ránctalan kinézetét. A hét végén egy belvárosi magánklinika plasztikai sebésze látogatta meg a világsztárt Budán bérelt villájában, hogy egy kollagénkezeléssel eltüntesse a ráncokat az akcióhősről. "Úgy tudom, telefonon rendelte meg a kezelést a produkciónak dolgozó egyik magyar asszisztens, aki alapve­tően minden olyan dolgot intéz a stábnak, amelyhez helyismeret és magyar kapcsolatok kellenek. Az orvos és a segítője ki is ment a budai villához a megfelelő eszközökkel, hogy megszépítsék a sztárt, aki nagyon óvatos volt, az augusztusig otthonául szolgáló házba ugyanis csak az orvost engedte be, az asszisztensét nem" - mesélte egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

Bruce Willis Budapesten. Kattints a képre a galériáért!

"A legújabb bőrfiatalító kollagéneljárás az, amit egy német sebész dolgozott ki. Egy apró, de sűrű tűfelületű, körülbelül 150-200 tűvel ellátott hengert görgetnek az arcon. A tűk mikrosérüléseket okoznak, ezzel beindul a bőr regenerációs folyamata. Hirtelen nem túl látványos, 3-4 hónap kell ahhoz, hogy újraépüljön a bőr kollagénhálója, és feszessé váljon az arcbőr. Egy ilyen kezelés pár tízezer forint. Vannak, akik csinálnak olyat is, hogy botox helyett kollagént fecskendeznek tűvel a bőr alá, ami azonnal feltölti a ráncokat, és kevésbé bénítja az izmokat. Ezt rendszeresen, három-négy havonta kell csinálni, egy alkalom százezer forintba kerül" - vallotta a napilapnak egy plasztikai sebész.

Tipp! Szépségkirálynő-jelöltek fehérneműben. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.