Miley Cyrus Liam Hemsworth eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan összeházasodik Miley Cyrus énekesnő és Az éhezők viadala jóképű sztárja, Liam Hemsworth.
Az utolsó dalAnnyira boldog vagyok, hogy Liam eljegyzett, és alig várom, hogy összekössük az életünket"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A 22 éves ausztrál színész Az éhezők viadalában nyújtott emlékezetes alakítást, 19 éves kedvese pedig a Hannah Montana sorozattal lett ismert. Miley egy 3,5 karátos gyémántgyűrűt kapott a férfitől az eljegyzéskor.

Tipp! Ő lett az év előadója. Kattints a galériáért!



Érzéki masszázs: kíváncsiság vagy megcsalás? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120605-hutlen-nok-a-masszazsasztalon-18.htmlNők szex nélkül - Te meddig bírnád? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120601-szex-szerelem-parkapcsolat-nok-szexszamuzetesben-18.htmlTitokban férjhez ment a terhes színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120604-ferjhez-ment-drew-barrymore.htmlIsmét szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/szeress/20120602-ismet-szerelmes-der-heni.htmlPasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120601-ezt-arulja-el-a-kedvenc-itala-a-szexualis-szokasairol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.