Hollywood egyik legszimpatikusabb álompárja Amanda Seyfried és Josh Hartnett - ám lehet, hamarosan véget ér a románc.

A két sztár ugyanis visszavett a tempóból. Amanda most Angliában forgatja A nyomorultakat, Josh pedig otthon maradt Los Angelesben, és bár egyszer már meglátogatta a párját, nem nagyon töri magát, hogy sokat legyenek együtt. A pár barátai szerint Josh az, aki kifelé kacsintgat a kapcsolatból, de arra mindjárt két magyarázat is van, hogy miért. Az egyik szerint a fiatal sztár gyorsan ráun a barátnőire, és pár hónap után udvariasan veszi a kalapját.

AFP


A másik magyarázat úgy szól, hogy Amanda túlságosan nyomulós, amit egy férfi sem szeret, főleg nem Josh, aki kényesen vigyáz arra, hogy meglegyen a maga kis szabadsága. Akár így, akár úgy, könnyen lehet, hogy mire Amanda visszatér az angliai forgatásról, elbocsátó szép üzenet várja.

Forrás: UIP

Aszkéta lett Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120530-aszketa-lett-amanda-seyfried.html Sheryl Crow-nak agydaganata vanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120606-sheryl-crownak-agydaganata-van.html Ezért volt olyan béna Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120530-ezert-volt-olyan-bena-kristen-stewart.html